@Jabber
- 2005
- Pilote
- 2018
- Buscamper
perfecte serviceplaats. toilet is gratis, rest betalen bij bediende benzinestation-kassa. wie hier iets op aan te merken heeft is m.i. een zeurpiet. en wie hier niet in kan parkeren gaat beter fietsen 😅
Bijzonder leuke camperplaats in een mooi gebied en op wandelafstand van een pittoresk dorp met toffe restaurantjes en terrasjes. De camperplaats is best wel groot, maar dat stoort geen moment. Genieten van de rust! Alle voorzieningen, net sanitair en vriendelijke eigenaar. top!
Prachtige plaats om één of meerdere dagen te verblijven, wandelen, ontspannen. aangename ontvangst. opgelet: gps geeft soms een route aan die doodloopt op een traktorsluis. Als alternatief soms een heel slechte weg. Deze cp is best te bereiken via de straat ‘witte gracht’
parking helemaal boven is ruim, maar niet horizontaal. de eerste parking is beter, vlak, mooi uitzicht maar… we waren hier op zaterdagavond en hoewel er boven niets te beleven is, reed er regelmatig auto’s op en neer. we stonden hier alleen… een (aftands) autootje kwam naast ons staan, voor ons de druppel onveiligheidsgevoel. we vertrokken naar de supermarkt parking maar dat was ook geen succes (te druk op zaterdagnacht). -> Terrugem
prachtige plaats midden in de rust en natuur van Serra de Estrella. super vriendelijk ontvangst. leuk om in de bar nog een glaasje te drinken en een praatje te maken met de eigenaar. een leuke rondwandeling van 12 km vertrekt naast de camping. electro, water, warme douches,… alles inbegrepen. we’ll be back 👍

troosteloos plaatsje. uitzicht over dal wordt belemmerd door busstation. ver van redelijke restaurants en winkels. technisch niet veel op aan te merken, maar toch nee bedankt. een veel betere optie is de camping dichtbij : curral do negro : midden in de natuur, super vriendelijk ontvangst. kleine bar om iets te drinken een een praatje te maken met de eigenaar 👍
hier zijn we ook niet blijven overnachten. zwembad sloot, camping was al gesloten. het is wel een Camperplaats maar blijkbaar ook een trefpunt voor andere transacties : 1 auto komt aangereden even later een andere. 5 tal mannen palaveren wat. beide vertrekken terug. gaf me geen veilig gevoel, zeker niet als enige camperaar 🤔
dit is absoluut geen Camperplaats. je kan er illegaal naast het water staan, en hopen dat noch de politie noch de dorpsjongeren je komen lastig vallen. we stonden er net na zonsondergang toen een 5 tal wat verderop kwamen staan met een groepje jongeren. een paar keer reed een van hen langs. toch maar vertrokken.
Superplaats op doorreis. Kabbelende rivier, vriendelijk onthaal, gratis staan, goedkoop lekker eten. Portugal ten top. De neuzelaars die hier iets op aan te merken hebben moeten in Benelux of Zwitserland blijven en zich blauw betalen ...
Er is een klein Ferry-bootje naar het centrum : elk uur, niet om 21:00, laatste om 22:00. Zeer goede serviceplaatsen
Sitecode: 42048
Buitengewoon rustige plaats : slechts enkele Campers op het plein. Ver weg van de voetbalgekte. Hartelijk ontvangst. Alle het nodige is er, zelfs een warm avondmaal op zaterdag.
Sitecode: 42048
Rustige plaats, bijzonder vriendelijke uitbaters. 's Middags op de dag van de klant wafeltjes met koffie; zo krijg je camperaars ook eens aan het praten :-)
Hier ben je niet meer welkom om te overnachten. Het wordt erger en erger aan de Belgische kust. En dan de middenstand maar klagen...