@Jacco-Stoker

8m
Ford
Halfintegraal
Lenen

Een nette camperplek tussen de bergen. Via Rivamonte Agordino gereden ivm 2.50 hoogte. Bord met aanduiding kom je tegen, maar camperplaats is te bereiken middels redelijk smalle weg met camper van 7,50 m. Betaling vindt plaatst via website gemeente, maar deze werkte niet bij ons dus niet betaald. Er staat een sanitair gebouw maar deze is tot op heden gesloten. Wij hebben wel gebruik kunnen maken van het stroom.

mooie camperplaats aan het (kleine) dorpje met diverse restaurants. moderne en schone sanitair gebouw. stroom is inclusief en alleen betalen voor douche met 50 cent muntjes. wij staan hier nu in het hoogseizoen maar nog genoeg plek. betalen moet wel contant (automaat) als je de parkeerplaats verlaat.

Een eenvoudig, maar prima plek voor overnachting en om Obidos te bezoeken. Een mooi stadje waar je in de avond ook gezellig een hapje kunt eten. 6 euro met briefje kenteken in brievenbus gedaan en in de ochtend zat er een bewijsje van betaling onder de ruitenwisser.

Perfect om Lissabon te bezoeken. Groot betaald parkeerplaats, bij kantoor en ook een uitgaansgelegenheid. Maximum hoogte camper nvt op deze parkeerplaats. Let hier met het rijden door Lissabon wel op. Naast OV ook fietsen en vele steps die je kunt gebruiken. Hebben er niet overnacht, dus daar geen ervaring mee.

In klein dorp met iets wat smalle en steile weg (is te doen, wij reden met een camper van 7,5 meter) een nette camperplaats. Prima voor op doorreis. Parkeerkosten 5 euro en gemakkelijk via automaat te betalen.

de parkeerplaats is voor bezoekers van de wijn winkel / chateau. Campers mogen hier parkeren maar niet overnachten! Wij kwamen na 19:00 uur aan en werden door de eigenaar weggestuurd.