@JaccoUrsinus
- 2023
Super leuke en mooie camping. gelukkig gereserveerd want was regelmatig complet. handig aan de overkant van de weg bakker/supermarktje en slager. ook regelmatig foodtruck op de camping. en natuurlijk prachtig uitzicht op het kasteel. Lopen naar Beynac en ook heerlijk gegeten. Kasteel bezocht was ook interessant.
Was weer prima overnachting op de camping, wel gereserveerd en het was druk dus maar goed ook.Dit was zeker de 5de keer dat we hier komen en altijd top. Brood reserveren als je aankomt en plaats mag je zelf uitzoeken.
Prima overnachting- camping. mochten plaats zelf uitzoeken. veder geen broodjes of zo maar dat is prima, prijs ook oke. Zeer aardige man bij de receptie. Ruime plaats.
Afgelopen week hier geweest korting met de Acsi kaart. Mooie ruime plaatsen( stuk verhard voor de camper en daarna gras). Vlakbij zee en lekker eten in het restaurant. Zeer schone toiletgebouw. Zeker de moeite waard om heen te gaan 👍
Fijne camping, vlakbij de trein om naar Parijs te gaan. Wel erg donker door alle bomen, door de regen blijft het lang na druppen maar als het warm is lekker koel.
Leuke camping voor een dag of 4. Niet aan het meer maar met de fiets overal naar het water. lekker zwembad. leuk rondje meer fietsen. Prima dus
Prachtige schone en mooie camping. Leuk aan de rivier en mooi zwembad, nu al wat rustiger eind augustus maar nog heel gezellig.