@Jacf
- 2019
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke plek om te staan, aan het water bij een waterval. Lieve hartelijke beheerders Het sanitair is echt simpel maar het is er.
Juli 2026
Dit is een heerlijke camping. Ruime plaatsen, schoon sanitair, gastvrij en aardig personeel. Dichtbij het centrum en fietsroutes.
wat een plaatje, letterlijk en figuurlijk! alles is er en een goede service, we werden zelfs uitgezwaaid. deze plek komen we zeker nog een keer🌹
mooie plekken, maar het sanitair is verouderd, de douche is loeiheet en hard! vooraan de cp is een parkeerplek, je raad t al, campers parkeren daar en willen graag van t sanitair gebruik maken dat werkt met je pasje dus dat lukt niet prima plek voor doorreis
wat een heerlijk rustig plekje! gastvrij ontvangst en keurig sanitair. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!🌚
voor deze prijs prima plek, het was vol toen wij er waren, en dan zijn 2 douches en 2 toiletten echt wel weinig Fijne gastvrouw
Sitecode: 22068
een hele fijne camping, vlakbij een leuk centrum zoals gezegd hiervoor. mooi schoon sanitair en lekker rustig. maar, tegenover het camper park, en ja gescheiden door een hekje.... daar betalen ze 13 euro en komen hier douchen, geen enkele controle... dus of wij zijn dom en de andere brutaal....
werkelijk niets aan de vorige reviews toe te voegen. maar ik zou deze mensen tekort doen, wat een fijne plek en gastvrij welkom. zoals iemand anders al zei, oog voor de gasten maar toch lekker je gang gaan. wij komen zeker terug!
heerlijke plek! voor iedereen die zegt dat de prijs niet klopt, bekijk de website voor de prijzen en niet via cc. prachtig sanitair, er zijn 2 wasmachine 's, aardige gastheer. koffie drankjes en ijs bij de receptie, kortom een heerlijke plek aan de rijn
wat een heerlijke plek! we gingen hier naar toe om te wassen maar de wasmachine deed het niet. toch gebleven want een prachtige locatie! aan het riviertje, keurig sanitair en aardige gastheer