@Jackie-on-the-road
- 2017
We hadden weer een toptijd op de camperplaats. Deze keer stonden we aan het water. Er is altijd wat te beleven, vrachtschepen, plezierjachten en zelfs roeiboten van de plaatselijke roeivereniging. Super leuk de roeiers in actie te zien en te horen. Er liggen leuke fiets en wandelroutes van de omgeving in de blokhut. We komen snel weer terug.
Slagboom is weer gemaakt. Service plaats net buiten de cp. Mooi aangelegde camperplaats aan de rivier. Die hoor je goed stromen.
Grote parkeerplaats bij Bezoekerscentrum. Mooie plek om van hieruit te wandelen. aanrijroute via Nerva en de HV 5011 nemen. Is dan geheel (nieuw) geasfalteerd. We zijn niet blijven slapen maar had prima gekund. Geen service mogelijkheden.
Leuk plekje maar bom en bom vol. Waar een plekje is worden campers tussen gepropt. Je fietst langs de kust naar Malaga. Mooie tocht langs zee. Kom zeer vroeg want het staat snel vol. Geen service mogelijkheden. Wel prullenbakken.
Wat hadden we een toptijd bij Ivan en Nele. Kerst, oud en nieuw hier doorgebracht. Fantastische maaltijden gegeten. Zeer gastvrij, erg behulpzame eigenaren. Prachtige locatie met mooi uitzicht. Lorca en Puerto Lumbreras is fietsbaar. Alles is heel mooi onderhouden en verzorgd. Al met al een plekje om terug te komen. 💖
Leuke zeer ruime plek. Je kunt rond het Fort wandelen en nog meerdere wandelingen mogelijk. De plek is heel groot en wordt bezocht door dagjesmensen die 's avonds weer weg zijn. Maar ruimte genoeg. Er is een wc unit en een kraantje en prullenbakken. De Hermitage is ook leuk om te bezoeken. Bedankt gemeente voor deze mooi plek.
Een zeer mistroostige cp, alles op een rijtje met 50 cm ruimte er tussen. Heel ongezellig...we zijn doorgereden.
Leuke cp aan de voet van een hoge duin. Aan zee de bunkers die alleen bij eb zichtbaar zijn. Mooi gezicht. Echt een gebied voor vogelaars. De ja-knikker maakt behoorlijk geluid. Het ziet er gaaf uit maar het geluid is niet prettig.
Camperplaats voor drie campers. Twee plekken met stroom. Water en lozen prima in orde. In tegenstelling tot gezegd gratis is het €5,- in envelop doen en bij de burgemeester in de brievenbus deponeren. Rustige plek met dank aan de gemeente.
Plekje aan zee, zeer mooi strandje. Je hebt blokken nodig. Servicestation is buiten gebruik. Geen water beschikbaar.
Prima plekje om te overnachten alleen het water is kapot. Je kunt zelfs de toilet niet spoelen en geen water innemen. Goeie ondergrond en plek voor grote campers.
Super schattig dorpje en haventje. Er is een zwemsteiger waar veel gebruik van wordt gemaakt. Je hebt mooi uitzicht over de zee. De mensen zijn vriendelijk en het is er lekker rustig. Werelds plekje.
We hebben twee fantastische dagen gehad bij Dennis en Annelies. Zeer gastvrij ontvangen. We zijn met Dennis met de boot mee geweest om te gaan vissen. Dat was echt heel super om in het Fjord te varen op zoek naar vis. Er is hard gewerkt om er een leuke plek van te maken aan de rand van het fjord. We komen zeker terug!!! Dank nogmaals voor de leuke dagen..
Wat een fijne camping. Zijn hier voor de tweede keer. Hele mooie wandeling gemaakt. Heel hartelijk ontvangst door eigenaar. Hij is heel behulpzaam en vriendelijk. Sanitair gebouw ziet er tip top uit. We komen zeker terug.
Let op, dit is geen cp meer. Er staan bordjes, verboden voor campers, tenten. Als we dat geweten hadden waren we er niet naar toe gereden. GEEN CAMPERPLAATS MEER!!!!
Als je een fijne cp zoekt waar stilte nog een betekenis heeft dan moet je hier zijn. Een zeer hartelijk ontvangst van Jacquelien en Dick, twee toppers en hondje Mazzel. we hebben genoten van de gastvrijheid, de sfeer, de rust en vooral van jullie gezelligheid. Fijn dat we bij jullie mochten staan. We hebben een leuke route gefietst. ps: Even een tip voor mensen met Starlink, itt eerdere review, de onze werkte prima!! Tot later weer🩷💖F&J
We hebben hier weer een fantastische tijd gehad. Wat een heerlijke rustige plek. Fijn dat je alles online kunt boeken, keuze uit kortere of juist lange plaatsen, beschikbaarheid enz.. De plaatsen geven veel privacy doordat je schuin staat. De hond mag mee (kleine vergoeding) naast de camperplaats een mooi pad om hem uit te laten. Je kunt aan het kanaal vissen. Er komen regelmatig boten langs. Aan de kant vh weiland veel weidevogels. Topplek dus!
Als ik tien sterren kon geven deed ik dat. Wat een top camperplaats. Zo lieve behulpzame mensen en alles zo netjes. Echt top!!! We komen er zeker terug. Als je hier bent zeker even de mijnen van Mazarrón bezoeken. Zo gaaf!!
Wat een mooie cp. Heel goed verzorgd en super behulpzame medewerkers. Metro op vijf minuten lopen en Valencia op een half uurtje fietsen. De korting bij vier nachten boeken is niet van toepassing. We hebben het nagevraagd maar dat was niet. Verder top cp. Op tijd boeken want het zit elke dag vol!!!
Hele gezellige cp aan de voet van een berg. Het was al vroeg vol dus kom op tijd. Je kunt leuk wandelen,fietsen en de supermarkt is op 500 meter. service plaats is buiten de cp dus ook handig als je alleen even moet servicen.
We hebben vijf dagen op deze prachtige cp gestaan. Vanuit de cp kun je heel leuk wandelen en fietsen. In het dorp hebben we heerlijk gegeten. Er kwam op een middag een herder met een kudde geiten, schapen en twee ezeltjes voorbij. Het ontvangst was superleuk en heel hartelijk. Nelly en Gerco kunnen veel vertellen over het leven in Spanje. Ze verzorgen de camperplaats met veel liefde en zorg. Alles ziet er perfect uit. Toptijd gehad!
Prima plek, ook voor campers met aanhangers of grotere campers. Het regende veel toen wij er stonden dan is het wel flink modderig. Je kunt er servicen. Nu was het nog gratis.
Wat een superleuk ontvangst, eigenaar was super aardig. We stonden op een prima plekje. Grote plaatsen beschikbaar. Stonden hier 1 nacht op doorreis naar Spanje. Komen zeker terug.
Leuke cp om Barcelona te bezoeken. Je stapt zo op de trein vanuit dit dorpje en 25 minuten later sta je hartje Barcelona. Cp is netjes. wel contant betalen bij de automaat. Douches prima.
Top plek, zo leuke uitvalsbasis naar de via verde. We hebben er een schitterende route gefietst. Dorpje voor de bakker en kleine spar dichtbij. Cp staat vaak al vroeg vol.
let op !! in het hoogseizoen betaal je €70 per dag !!!! verder een leuke camping met slechte WiFi voor dat geld verwacht je meer
We hebben een toptijd gehad op de camperplaats. We stonden er als één vd eerste. We wilde een kleine week blijven, het werden er drie. Prachtig sanitair, leuke plek aan het kanaal en super lieve beheerders. Dan heb je niets meer nodig. 💖🌸
We zijn een half uur bezig geweest om de cp op te komen. Ineens ging de slagboom open. Het blijkt dat je er alleen van 18:00 tot 18:00 op kunt. Echt raar. We hadden zicht op de ingang, hoeveel campers er niet binnen konden komen was niet meer te tellen. Soms ging de slagboom wel open. Je bent heel lang bezig de app in te vullen dus sta je onnodig de inrit te blokkeren. Kortom heel gedoe. Kan anno 2022 veel makkelijker lijkt me.
We hebben hier een weekje gestaan. Wat een leuke camping. Alles is aanwezig, vooral de ruimte waar je lekker kunt zitten,koken, wassen, douche enz. alles tiptop in orde. En super leuke campingeigenaar! Zo hartelijk!! Je kunt vanuit de camping een prachtige wandeling maken naar Mesklumpen en we hadden geluk, het was laag water bij het meer dus helemaal via het strandje gewandeld. Brakkafallet is op 6km en goed loopbaar. Al met al top!!!
Sitecode: 19528
deze plaats is erg goed verzorgd en vandaag WEL open
Ontzettend leuke en verzorgde camping. Wat een uitzicht. We hebben hier 5 dagen gestaan ipv de bedachte 2 nachten. Je kunt hier hele mooie wandelingen maken naar de watervallen, Sattelalm. Ontvangst geweldig en behulpzaam. je kunt er fantastisch eten. Douches zijn top!!! Kortom een echte aanrader.
Prima plek om vandaar uit naar de watervallen te gaan. prijs is 28,- euro dat is incl de kaartjes voor de watervallen. Toen we nog een nacht bijboekte moesten we weer 28 euro betalen. Toen we zeiden dat we geen entree erbij hoefde was het onverbiddelijk 28,-. De loosplek voor toilet is bij drinkwater. Dat kan mi. niet. je kunt wel grijs water lozen. douche 2,50 in hotel. wc en douche van 22:00- 07:00 gesloten.
Wat een geweldige camping. Heel groen en knus. Het restaurant is helemaal nieuw en hebben een superlekkere en heel betaalbare keuken. Het sanitair is zwaar verouderd, er komt een nieuw gebouwtje alleen vanwege corona is dit even uitgesteld. we hebben zelf douche en toilet dus niet erg. Zeer vriendelijk ontvangst door de nieuwe eigenaren.
Een pareltje van een camperplaats. Wat fijn hier en zo idyllisch uitzicht. Drukke weg langs de cp af maar de rest maakt alles goed. Bedankt Burdaard voor deze topplek.
Voor de 2e keer hier. Wat een topplek. Gezellig bootjes kijken. Bij buurman Roggebroek een sloep gehuurd en de Friese wateren bewonderd. Stavoren, Hindeloopen bezocht. Via veerboot Stavoren een dagje Enkhuizen gedaan. De beheerders waren allemaal super aardig. Topplek voor ons.
Ook wij vonden dit een leuke camperplaats. Fietsroutes beschikbaar bij havenmeester. Keurig toilet en douches. Leuk aan het water, altijd wat te zien. Alle voorzieningen aanwezig.Topplek dus.
1 nachtje in Urk. Een ruime parkeerplaats bij de scheepswerf. Beetje rommelig allemaal en scheve plaatsen. Het sanitair verdient een dikke 10. Wat mooi en schoon. Ginkiesroute gelopen en wandeling door bos. Dat was erg leuk. De Urkers zijn super aardig, maken een praatje en zijn behulpzaam. Al met al een oké.
Wat een mooie camperplaats. Heel compleet en goed verzorgt. Super leuke eigenaresse. Van hieruit naar Schokland, Waterloopbos en Urk.
Wat een leuke camperplaats. We stonden direct aan het water, dus niet op het grasveld. Heel leuk met al die schepen. De camperplek is heel verzorgd. Vriendelijk havenmeester. Legde goed uit hoe we konden staan ivm de coronamaatregelen. Mooie fiets omgeving en gezellig dorpskern met veel leuke winkeltjes. Supermarkt dichtbij. Al met al, top!!!
Handhaving kwam langs om 22:00uur, stuurde iedereen die niet in de vakken stond weg. Nog regelmatig controles gezien. Verder topplek voor ons.
Super leuke cp aan het JF kanaal. Heel de dag af en aanvaart boten. Keurig toilet en douche. Zeer vriendelijke mdw. Wifi beetje la la. Het was gisteren echt heel slecht weer, beetje modderig maar vandaag alles weer droog. Aanrader dus.
Heel complete cp. Keurig verzorgd en alles incl voor 10,- Waar vind je dat? Hier dus. Dikke 10 dus.
Een dikke 10 voor het uitzicht. Een droomplek. De weg er naar toe een plaatje, overal uitstappunten. Er zit zelfs vis in het meertje bij de cp. In restaurant gegeten. Eenvoudig maar alles heel vers.
Sitecode: 52045
Het uitzicht een dikke 8, wat mooi hier. Je hoort de koeienbellen in de verte en het is heerlijk rustig. De auto's hoor je wel een beetje, maar geen last van gehad. Vannacht hier alleen gestaan, voelde ons heel veilig. Vlak bij de kabelbaan is een leuk waterloopje.
Leuke gratis plek, gezellige picknick plek onder de bomen, bbq en goede sanistation. Leuk om Ferrarifabriek en museum te bezoeken. Je hoort de auto's wel maar dat is niet hinderlijk.
Alles is al gezegd over de krappe plaatsen maar wat een fijne locatie zo dicht bij de heerlijke zee. Heel gastvrij ontvangst. Gezellige Italiaanse mensen op de camping. 5 Terre bezocht met de trein. Kaartje in Deiva kopen tot Levanto, daar kun je 5 terre kaart kopen. We komen nog eens terug.
Hele leuke camping, geweldig leuke medewerkers. Sanitair werd 4x pd gepoetst, zwembad was super en de camping lekker dicht aan de zee. Bij aankomst is rechts de rustige kant vd camping en veel schaduw. Links veel families en kleine kinderen. Je mag zelf plek uitkiezen. Mooie dagen gehad.
Camperplaatsen zeer dicht op elkaar. We bezochten de Cascate del Varone. Te voet naar toe, 4,6 km, je staat vlak bij het Gardameer. Dat is een pluspunt. Er is een douche en toilet. Prima in orde. Meer dan dat is het niet. Je kunt het terrein niet op als het vol is. Dat is met slagboom geregeld. Gewoon wachten, er vertrekt elk uur wel iemand. Een komen en gaan.
Fijne plek met veel schaduwplaatsen. Leuke eigenaars die je van alle kanten helpen. Kaart gekocht voor openbaar vervoer bezoek aan Venetië. Niet alle plaatsen zijn voorzien van electra. Sanitair schoon. Prima plaats dus.
Sitecode: 12046
Fijne plek met rondom mooie bergen. Wat een uitzicht. Lekker gegeten al duurde de bediening wel erg lang. Niet echt horecamensen maar daarom niet minder gezellig want men is erg gastvrij. Lozen cassettetoilet is wel mogelijk.
Fijne rustige plek. Om 19:00uur nog een plekje gevonden. Geen voorzieningen.
Sitecode: 71942
Service plaats bij benzinepomp. Parkeerplaats oprijden, je vindt hem net voor de Delhaize winkel. prima serviceplaats. We waren hier 7 april 2019.
Fijne plek om te overnachten. Levendig door de sluis er is zoveel te zien met de grote schepen. Daar kiezen we juist voor, nemen geluiden voor lief. Stonden er met 4 campers. Alleen prullenbak aanwezig.
Wat een mooie plek. Prachtig gelegen aan een sluisje. En uitzicht op het chateau. De prijs was 6,50 euro. incl stroom. Zeker een plekje om terug te gaan. Wat een rust.
Heel gezellige cp. Ivm het mooie weer waren er veel Franse families aan het picknicken op een weitje vlak bij. Zoals alleen de Fransen dat zo gezellig kunnen. Daardoor gezellig en bedrijvig. De cp zijn ruim en liggen prachtig aan de Rhone. Geen last vd trein (reed elk half uur)of stad geluiden. Op maandagochtend in het dorp boerenmarkt met streekproducten. Echt een leuke plek.
Superleuke cp plaats. Volop leven vd de dieren bij de boerderij. Erg vriendelijke eigenaar. Mooie wandeling gemaakt tussen de wijngaarden door naar de ruine van een oud kasteel.
Hele leuke camperplek. riviertje vlakbij. Uitzicht op bergen rondom. Picknickveld en bbqplaats voor de deur. Goed werkend sanistation, werkt op jutons. Supermarkt aan het begin vh dorp. Diverse wandelroutes vanaf de camperplaats.
Lekker rustig jammer dat er geen prullebakken zijn
Een hele mooie camperplaats in een geweldige landelijke omgeving. Leuke wandeltip...www-ommetje-de-vilt. Schitterende wandeling door de Maasheggen en natuurgebied de Vilt. De cp heeft alles wat je nodig hebt incl. een hele vriendelijke cp eigenaar. Topplek dus.
Een dikke 10 voor alles. Wat een leuk ontvangst en wat een mooi verzorgde camping. Aan alles is gedacht wat wil een mens nog meer. lekker dicht bij zee en Zoutelande.
Cp op gemengde parkeerplaats waar het s avonds onrustig was door jongeren. Bekend bij gemeente, handhaving zou beter mogen. Het is een cp met douche en toilet in wording. Melden bij de Graanschuur, een geweldig leuk restaurantje vlak naast de molen. Heerlijk koffie met gebak en gezellige bediening. De havenmeester is hard aan het werk hier een leuke plek neer te zetten.
Hele fijne camperplaats. Fijne fietsomgeving. De cp is ruim opgezet waardoor je geen last hebt van elkaar ondanks dat het aardig vol stond. Je wordt s morgens gewekt door de vogels en de kerkklokken. Prima plek.
Hele leuke camperplaats achter de bakkerij. Je krijgt echt een tuingevoel. Lieve eigenaresse. Vlak bij afgedamde Maas om lekker te wandelen.
Hele mooie cp. Inderdaad nieuwe plaats. Sanitair en water gesloten ivm vorst. Zeer verzorgde camperplaats.
Zeer drukke cp op openbaar parkeerterrein. We konden er moeilijk parkeren en de sanizuil was totaal vernietigd!! Zeker geen aanrader!