@Jackie-on-the-road
- 2017
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De cp kost 29,- twee personen en camper. Stroom bij inbegrepen. Leuk plekje maar was duurder dan camper contact had staan. De kleine woonwagens zijn leuk ingericht om te overnachten. Het geheel ziet er gezellig uit.
Sitecode: 196245
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het restaurant was gesloten maar we mochten toch op de camperplaats staan en stroom gebruiken. Mooi plekje aan de Donau. We fietste langs de Donau zo Passau in. 14 km fietsen over goede fietspaden. Het terrein was keurig verzorgd en de eigenaar erg hartelijk aan de telefoon. Fijn plekje om terug te komen.
We hadden weer een toptijd op de camperplaats. Deze keer stonden we aan het water. Er is altijd wat te beleven, vrachtschepen, plezierjachten en zelfs roeiboten van de plaatselijke roeivereniging. Super leuk de roeiers in actie te zien en te horen. Er liggen leuke fiets en wandelroutes van de omgeving in de blokhut. We komen snel weer terug.
Slagboom is weer gemaakt. Service plaats net buiten de cp. Mooi aangelegde camperplaats aan de rivier. Die hoor je goed stromen.
Grote parkeerplaats bij Bezoekerscentrum. Mooie plek om van hieruit te wandelen. aanrijroute via Nerva en de HV 5011 nemen. Is dan geheel (nieuw) geasfalteerd. We zijn niet blijven slapen maar had prima gekund. Geen service mogelijkheden.
Leuk plekje maar bom en bom vol. Waar een plekje is worden campers tussen gepropt. Je fietst langs de kust naar Malaga. Mooie tocht langs zee. Kom zeer vroeg want het staat snel vol. Geen service mogelijkheden. Wel prullenbakken.
Wat hadden we een toptijd bij Ivan en Nele. Kerst, oud en nieuw hier doorgebracht. Fantastische maaltijden gegeten. Zeer gastvrij, erg behulpzame eigenaren. Prachtige locatie met mooi uitzicht. Lorca en Puerto Lumbreras is fietsbaar. Alles is heel mooi onderhouden en verzorgd. Al met al een plekje om terug te komen. 💖
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Leuke zeer ruime plek. Je kunt rond het Fort wandelen en nog meerdere wandelingen mogelijk. De plek is heel groot en wordt bezocht door dagjesmensen die 's avonds weer weg zijn. Maar ruimte genoeg. Er is een wc unit en een kraantje en prullenbakken. De Hermitage is ook leuk om te bezoeken. Bedankt gemeente voor deze mooi plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een zeer mistroostige cp, alles op een rijtje met 50 cm ruimte er tussen. Heel ongezellig...we zijn doorgereden.