@Jaco-leiderdorp
Denk dat je met 50 euro per nacht voor een camper plaats, de plank wel een beetje mis slaat als uitbater.
Camper contact zegt dat deze camping gesloten is. ze zijn gewoon open. Leuke kleine camping wat gerund wordt door een Frans/Portugees stel. Er is een klein restaurantje/ broodjes service. Aan de overkant van de camping ligt een gemeente zwembad. Sanitair is ruim voldoende. Je kan heerlijk fietsen in de omgeving. Supermarkt op 3 km afstand.

Hele leuke plek om een paar dagen te verblijven. Lekker zwembad, heerlijk. douche. En lekker verse broodjes in de ochtend. Eric bedankt. Groetjes Jaco& Esther, Rianne en kleine Mirthe
Vandaag 11 augustus deze camping half uur van te voren gebeld. telefoon werd niet opgenomen. er naar toe gereden bleek de camping gesloten te zijn. de website vermeld niets en boeking tool werkt nog.

Dit betreft een voormalige camping die omgebouwd is tot camper plaats. inchecken via terminal 24uurs wij betaalden 18.40 in het hoogseizoen. zijn maar 2 douches en geen toiletten. wel is stroom 6 amp inclusief. er is een plek om afval water te lozen en water te tappen.

vandaag woensdag 19-8-2020 plaatsen met rood wit lint afgezet. lijkt of deze CP is gesloten.