@Jacobb
- Carthago Tourer 143
- 2012
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Prima CP, alle voorzieningen voorhanden voor 9,50 euro incl stroom. Alles goed geregeld als je je maar aan de regels houd.! Naastgelegen weg is wat druk maar in de nacht geen enkel probleem. Aan de overkant wandelen met de hond in parkje en supermarkt op 300 meter. Ook goede herenkapsalon.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie ruime plaatsen en alles goed verzorgd. Tevens mooi uitloop gebied voor de hond langs de zandweg. Wij komen er graag
April 2026
Wat een fijne camperplaats met alle voorzieningen voor een nette prijs. Betaling met envelop, maar heel vriendelijke dame komt s' avonds even langs met een kleine attentie. Een aanrader. Hondvriendelijk met fijne uitlaat gelegenheid op ruiterpaden rond camping Ommerland.
Ben het helemaal eens met de vorige review. En een compliment voor degene die het sanitair schoon houd. Deze CP is een pareltje op Goeree Overflakkee. Chapeau.
Intermarche heeft een klein gedeelte van hun parkeerplaats gereserveerd voor camperaars die hier 48 uur mogen staan. Overdag gezellig druk en in de nacht heel rustig. Veel winkels, dus uiterst geschikt voor een mindere dag. Geen voorzieningen , maar wel winkels en een tankstation. Top.
Maart 2026
Jammer, hele mooie CP, maar alles werkt niet of is slecht onderhouden. CP heeft veel potentie. Cassette legen kan. Heeft u echt watergebrek dan is er een kraan aan achterzijde van het kano clubgebouw. Heerlijk rustig en mooie uitloop voor de hond .
Geweldige CP met alles voorhanden. Er wordt gebruik gemaakt van Flot Bleu, wat betekent dat enkel water en stroom geld kost. Om enkel aan spoelwater te komen voor je cassette is er een kraan even achter de druiven struiken. Wel even lopen met de gieter, maar ik zie het de Fransen ook doen. Plaatsje is de moeite waard, zeker met een hond waar veel gewandeld kan worden. Leuk centrum, gewoon doen.
Wat een goed verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Hier even een was gedraaid zodat we weer schoon in de kleren zitten. Kosten 5 euro exclusief stageld van 15 euro. Heerlijk rustig geslapen en vroeg in de ochtend een kleine excursie in de pak afdeling van de eieren. En als dat nog niet op kon kregen we ook nog 6 kakelverse eitjes mee. Gewoon Top. Klaus en Betina hartelijke dank.
Mooie plek voor het starten van fietstochten. Dit om het mooie Gaasterland te leren kennen. Tevens, alleraardigste havenmeester die veel informatie kan geven over de omgeving. Alle voorzieningen voor handen met geweldige douches. Top locatie. Stroom is met 3 euro aan de prijzige kant.