@Jacobb
- 2019
- Carthago Tourer 143
- 2012
Intermarche heeft een klein gedeelte van hun parkeerplaats gereserveerd voor camperaars die hier 48 uur mogen staan. Overdag gezellig druk en in de nacht heel rustig. Veel winkels, dus uiterst geschikt voor een mindere dag. Geen voorzieningen , maar wel winkels en een tankstation. Top.
Jammer, hele mooie CP, maar alles werkt niet of is slecht onderhouden. CP heeft veel potentie. Cassette legen kan. Heeft u echt watergebrek dan is er een kraan aan achterzijde van het kano clubgebouw. Heerlijk rustig en mooie uitloop voor de hond .
Geweldige CP met alles voorhanden. Er wordt gebruik gemaakt van Flot Bleu, wat betekent dat enkel water en stroom geld kost. Om enkel aan spoelwater te komen voor je cassette is er een kraan even achter de druiven struiken. Wel even lopen met de gieter, maar ik zie het de Fransen ook doen. Plaatsje is de moeite waard, zeker met een hond waar veel gewandeld kan worden. Leuk centrum, gewoon doen.
Wat een goed verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Hier even een was gedraaid zodat we weer schoon in de kleren zitten. Kosten 5 euro exclusief stageld van 15 euro. Heerlijk rustig geslapen en vroeg in de ochtend een kleine excursie in de pak afdeling van de eieren. En als dat nog niet op kon kregen we ook nog 6 kakelverse eitjes mee. Gewoon Top. Klaus en Betina hartelijke dank.
Mooie plek voor het starten van fietstochten. Dit om het mooie Gaasterland te leren kennen. Tevens, alleraardigste havenmeester die veel informatie kan geven over de omgeving. Alle voorzieningen voor handen met geweldige douches. Top locatie. Stroom is met 3 euro aan de prijzige kant.
Heerlijke plaats om te staan en een paradijs voor de hond. Heerlijke douches.
Zeer goed onderhouden Camper plaats met vriendelijke eigenaren. Heerlijk rustig in de nacht en een perfecte plek om de hond uit te laten in een nabijgelegen bos. Alles klopt hier. Top
Wat een mooie rustige plek. Prachtige uitvalsbasis voor een aantal fiets routes. Wij komen hier graag.
Sitecode: 62087
Wat een mooie CP met alle voorzieningen incl douchen voor 11 euro per dag. Prachtig oud plaatsje om te bezoeken en een mooie fiets en wandel omgeving. Tevens ruime staanplaatsen. Een pareltje.
Alle voorzieningen aanwezig, maar je sta wat opgesloten door de hoge heggen. Dat is niet fijn Overigens zijn alle voorzieningen prima in orde en kan er in de avond wijn besteld worden tijdens het afrekenen. 12 euro incl. stroom Mooi uitloop gebied met de hond rondom de wijnvelden
Sitecode: 1918
Mooie Cp met alle voorzieningen echter zonder stroom. De beheerder Alain is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mooie gelegenheid om de hond uit te laten rond het meer. Toevallig heeft een Belgische familie een frietkot geopend op minder dan 50 meter van de CP. Zij gingen vanmorgen voor het eerst open. Een hele mooie aanvulling voor de CP voor een snelle snack of broodje. Fijne locatie, en Alain houd alles in de gaten. Top
Prachtige camperplaats om Santiago te bezoeken. Alles tiptop in orde en een heerlijk warme douche. Monika regelde een taxi voor ons om met de hond naar de kathedraal te gaan. Kosten 10 euro. Niets is teveel voor haar om je verblijf leuker te maken. Ook mooi uitlaat gebied voor de hond. Chapeau
Wat een mooie plek is dit met alle voorzieningen met uitzondering van stroom. Vanaf hier een fietstocht maken naar Santiago over de oude spoorbaan behoort tot de mogelijkheden. Plusminus 20 kilometer. En een mooi wandelgebied, zeker met de hond en lekker los. Heerlijke plek en dat allemaal voor noppes. Vissen aan de rivier op 50 meter.
Hele mooie gratis staplaats met alle voorzieningen. Gratis en dicht bij supermarkt en bakker. Im de nacht heel rustig met uitzicht op zee. Mooie plek om hond los uit te laten. Wij vonden het een toplocatie
Keurig onderhouden CP. Water even met een gieter want een slang kan niet op de kraan worden aangesloten. Grijs en zwart water afvoer voorhanden. Goede overnachtingsplek voor mensen die van rust houden.
Ruime en rustige plek om te overnachten. Gelegenheid om met de kabelbaan van het naastgelegen natuurgebied te bekijken. Een aanrader. Honden mogen niet mee met de kabelbaan, maar er is een prachtig losloopgebied voor de viervoeters. Heerlijke plek om een paar dagen te staan, gratis, echter zonder voorzieningen. Uit eten kan ook maar niet in de avond. Horeca is echt gericht op dagtoerisme.
Wat een fijne rustige plek met alle, alle voorzieningen. Ook mooie om de hond los uit te laten.De hele buurt doet het en wij hebben geen enkel probleem ondervonden. Top locatie en dat voor die prijs. Betaling met creditcard.
We kunnen er weer een heerlijke camperplaats bijschrijven. Wat een mooie kleinschalige CP met een super vriendelijk beheerders echtpaar. Alles tip top voor elkaar, schoon, heerlijke douche en alle voorzieningen zoals het zou moeten zijn. Chapeau.!
Als je op een rustige plek wil zijn dan moet je hier zijn. Een hartelijk welkom door Havenmeester Jozef valt je ten deel. Je staat aan de kop van het haventje met een prachtig uitzicht op de Bergse Maas. Tevens aansluitend een natuurgebied met wat koeien. stroom, water en douchen is bij de prijs inbegrepen. Grijs water en chemisch toilet kan niet geleegd worden maar wel een toilet aanwezig. En alles brandschoon. Gewoon Top.
Voor buscamper zeker geschikt, maar met 7 meter wordt het een probleem. Wel een leuke plek langs de Marne om de hond uit te laten. Wel wat Verkeers drukte.
Wat een heerlijk rustige plek. De naastliggende fabriek is een graanverwerkend bedrijf. lekker gaan staan waar je wil met aardige bootmensen. Wij zullen hier zeker terug komen voor een overnachting.
Sitecode: 1954
Ik sluit me e aan bij het voorgaande review. Geen zigeuners meer, maar alle faciliteiten zijn niet meer in werking. De plek maakt een desolate indruk. Jammer, want het is toch een leuk plaatsje.
Mooie rustige plek om te staan, met alle voorzieningen. Stroom zou er een aantal uren moeten zijn maar nu niet. Het zou gratis zijn maar blijkbaar werd dit toch te kostbaar voor de gemeente. Om lekker de hond uit te laten zit je hier op de verkeerde plek. Alles prive of afgesloten. Voor de rest alles Picobello.
Prima overnachting plek. Overdag met de camper naar de parkeerplaats van het bovengelegen fort voor een bezoek en prachtig uitzicht. Zaterdag middag kan er een voetbal wedstrijd zijn in het naastgelegen veld. Luidruchtig, gezellig en om half negen s'avonds is alles weer rustig. Wij hebben hier 2 nachten met veel plezier gestaan. Bakker gaat om half negen open. In een woord perfect.
Ruime plaatsen en alle voorzieningen aanwezig met uitzondering van stroom. Leuk uitlaat gebied voor de hond. Bakker op loopafstand met een allervriendelijkste uitstraling. Heel rustig.
Perfecte plek voor een rustige overnachting, plus goede plek om de hond uit te laten aan de achterzijde van de sporthal langs het kanaal. Geen stroom maar wel afvoer grijswater en toilet. Water is er maar zou ik niet gebruiken omdat er maar 1 kraan is voor alle doeleinden. Wij stonden er alleen, maar voelden om veilig.
Sitecode: 92088
Fijne plek om hier een paar dagen te staan. Mooi fietsgebied en alles aanwezig. Ruime plaatsen met uitzicht op de omliggende velden. Tevens hartelijke ontvangst door gastvrouw Henny.
Prima, zeer rustige rustplaats voor een overnachting. Extra voor Stroom is 5 euro. Water kan eventueel op verzoek ingenomen worden en grijswater kan men met een emmertje afvoeren. Cassette toilet kan hier niet geleegd worden. Aardige mensen en als je rustig wil slapen op een ruime plek, dan moet je hier zijn.
Prima overnachtingsplaats met alle faciliteiten. Keurig onderhouden. Toegang is zeker goed te doen over de brug voor grotere campers. Enkel is de toegang een beetje onoverzichtelijk. Foto toegevoegd
Leuke plek op een interessant wijnbedrijf. Anne en Laurent bedankt voor jullie gastvrijheid.
Zeer ruime plaatsen met alle voorzieningen. Wifi is nog niet aanwezig. In de nacht zeer rustig en landelijk. Volgens mij is de CP recent ingericht door pass d etappe.
Perfecte CP. Zijn inmiddels 20 plaatsen.
Mooie minicamping met goede voorzieningen en leuke beheerders. Wat niet in de app staat is dat voor een hond 1,50 euro per nacht betaald moet worden.
Mooi plaatsje met supermarkt en bakker. Haven wordt totaal gerenoveerd dit jaar, dus even slikken voor ons als Camperaar. De bedoeling is dat er een compleet nieuwe camperplaats wordt gerealiseerd voor komend jaar. Wij komen zeker terug, al was het enkel maar voor de mooie fiets en wandelpaden. Het goudtsje paad vlakbij de CP was een prachtig losloopgebied voor onze hond. Wij komen zeker terug.
Wat een fijne plek om een nachtje te staan. Mooi uitzicht op de boten die de sluis invaren en leuke plek om eens rustig rond te wandelen en te verkennen. Alle voorzieningen voorhanden en het zou jammer zijn als deze plek verdwijnt. Visrestaurants op loopafstand, kortom wat wil je nog meer.
Mooie schone staplaats met alle basis voorzieningen. Ook de hond voelde zich hier thuis. Voor ons een hele fijne locatie.
Weer een pareltje gevonden onder de camperplaatsen. Wat een heerlijke plek en omgeving om te genieten van wat ons land te bieden heeft.
Rustige plek om te overnachten, met stroom naast de deur. Dat is ook het enige. Staplaats afrekenen via aan/uit net, maar de stroom met 50 euro muntjes. Plek om te lozen is er maar op 250 meter afstand bij de ingang van de jachthaven. Afval is een probleem want de container staat binnen de poorten van de jachthaven, die afgesloten is voor buitenstaanders. Water kan ingenomen worden, betaald bij een waterzuil. Flesje water vullen lukt niet.
Perfecte camping in een mooie omgeving met een mooi uitstapje naar het kasteel en rondom wijngaarden. Op de camping is alles voorhanden wat een camperaar nodig heeft. inclusief een ruime staplaats. Schoon en verwarmd sanitair. Voor de Nederlandse beheerster is niets teveel om het je naar de zin te maken of te helpen bij een eventueel bezoek aan een dierenarts. Dat hebben wij aan de lijve ondervonden. Lisanne top.
Prima basic plek in een rustige omgeving. Grijs water en cassette kan geleegd worden. Bij de boer kan water gehaald worden zonder probleem. En dat voor 5 euro. Honden kunnen ook goed uitgelaten worden. Ruime verharde staplaats, gewoon top voor de camperaar die rust zoekt. Zorg wel voor voldoende levensmiddelen.
Wat een heerlijke plek om een aantal dagen te relaxen. Alles aanwezig inclusief wasmachine en dat voor een zeer nette prijs. Geleid door een goed beheerders echtpaar. Top. Zorg wel dat je voor een aantal dagen eten op voorraad hebt. Brood kan de beheerder verzorgen en Wifi is goed.
Prima staplaats met alle voorzieningen met uitzondering van stroom en Wifi. Met mooi panorama overzicht over de vallei. Winkel op loopafstand, vanaf de parkeerplaats links, links, eerste rechts en dan eerste links. Eerst denk je geen winkel te vinden maar na 150 meter sta je er voor.
Prima overnachting plek, maar in deze periode geen water en geen grijs water en cassette legen. Gaat eind maart weer open.
De staplaats is 50 meters verplaatst en niet meer voor het oude stationnetje. Water en loosplaats is daar nog wel. Heerlijk rustige plek.
Perfecte camperplaats. Alles aanwezig met uitzondering van een douche. En wat een mooie locatie dicht bij de Waal. Prachtig wandelen en fietstochten en de hond word ook heel blij in deze omgeving. Uitlaat plaatsen te over.
Mooie rustige camperplaats, zonder voorzieningen. Prachtig startplaatsen voor fietstochten. Mooie uitlaat plaatsen voor de hond inclusief losloop gebied. Winkels zeer dichtbij. Top.
prima staplaatsen in een leuke ambiance van de jachthaven. Vis eten en genieten van een mooie fietstocht door het Groninger polderlandschap. Ruime plek met stroom van aan/uit net. Voorts alle voorzieningen voorhanden.
Heel fraai aangelegde CP met grote staplaatsen. Perfect en schoon sanitair. Electra via muntautomaat heeft niet onze voorkeur.