@JacobdeBoer

Een geweldige camperplek. We zagen de bruinvissen langs zwemmen. Kunt er leuk fietsen en wandelen. Wc is prima. met recht een top plaats.
De plaatsen op het gras zijn afgesloten met een slagboom met slot. Je moet nu langs de straat in het grind staan. Auto's rijden op nog geen meter langs je bed. niet echt prettig. De douche en wc zijn prima, die krijgen 4 sterren. Voor ons is dit geen camperplaats voor een herhaling.
een mooie plek om te staan. lekker rustig. voor staanplaats, stroom, douche en toilet betaal je 23 euro
Een prachtige plek om overdag te wandelen en te genieten, maar absoluut geen overnachtings plek. Deze overnachtings plaats had niet in de app mogen staan.

ja, wat moet je hier van zeggen. Alles is aanwezig, maar zoooo gedateerd. Sanitair is niet om aan te zien. Maar alla, maar als je persé stoom nidig hebt en een mooie camping die volgens cc open is, dicht blijkt te zijn, dan ben je al gauw tevreden
Deze camping is op 1 oktober gesloten staat er op het hek. Wij kwamen hier op 12 oktober en alles was gesloten, in tegenstelling van 1 december, wat in de app staat. Erg balen, door pech zijn we afhankelijk van stroom. Dan zoeken we op camping open en stroom en dan is ie gesloten.
We hebben 4 fijne dagen op deze rustige plek gestaan. De drukte van Leeuwarden is met de fiets goed op te zoeken. Evenals andere fiets routes die klaar liggen bij de receptie. De eigenaar is 3 mnd geleden op deze plek begonnen, misschien is het een tip aan de eigenaar om een paar camperplekken met uitzicht op het water te maken. Voor ons is Friesland ruimte en water. Het sanitair gebouw kan volgens ons een update gebruiken.
Sitecode: 19390
Wat een geweldige plek. Mooie afgescheiden plaatsen met verschillende struikjes. Camper staat op verhard grint, met ernaast grasveldje om te zitten. Schitterend uitzicht. Vriendelijke ontvangst
vandaag 7 mei hier geweest. toegangsweg naar 2 kanten afgesloten met een verboden in te rijden bord. jammer zou een leuke plek geweest zijn.
Op zich een erg mooie plek voor weinig geld, met een prachtig uitzicht. Echter lag op ons, (mooie ruime plek) totaal 4 hondendrollen. En of die van de hond van de eigenaar was ,of van camperaars, dat is de vraag. In elk geval had iemand 1 drol in een zakje gedaan, maar wel gewoon laten liggen. Aangezien onze hond daar nog wel eens van wil eten vinden we dit erg vervelend, ook voor ons als we daar willen zitten
wat een geweldige kleinschalige boerderij-camping. Zeer ruime, afgescheiden plaatsen. Vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving. Alleen moet Campercontact de prijzen aanpassen. Deze zijn al langere tijd hoger. Zie hun website

Wij stonden hier 15 /4 2024 op een veldje vol met wilde bloemen. Een schitterende plek in de natuur. Als je van rust houdt kun je hier heerlijk staan. Wel opletten want met een camper van meer dan 6 meter kun je in de problemen komen. Dan is t jammer maar iets anders zoeken. fam. de Boer
Een erg goed verzorgde plek. Wij stonden er met 5 campers en hadden een rustige nacht. Er zijn meerdere wandelroutes. Alleen de prijs van het water klopt niet, je krijgt 25 liter voor 1 €. voor ons is dat voldoende. Als tip: Een grotere afvalbak zou handig zijn., nu puilde 1 van de 2 uit.
Het park is zeker een bezoek waard. veel wandel mogelijkheid. Mooi parkeerplaats, maar per 1 mei 2023 is het overnachten op deze plek verboden.

mooie rustige plek bij een boerdeij in het bos, aan klein water. vriendelijke eigenaar. schoon en nette toilet en douche. prijs in 2022 is 150 zw kr. electr aanwezig apart betalen. je kunt ook in euro's betalen.
een super plek, maar je moet wel een creditcard hebben om te betalen. bankpassen master/maestro(ook wereldpas)worden niet geaccepteerd. mogelijkheid word wel geboden
Een leuke plek. Echter staat op de site dat het in deze periode 15 Euro is en dat je wel voor stroom moet betalen. Moest ny 20Euro per dag betalen. Dan vind ik 5 Euro per dag wel erg veel
Wat een knusse plek. Er moet nog wel wat aangepakt, maar in feite kan een camperaar alles wat die maar wil. Vriendelijke eigenaren. En (nog)een schitterend uitzicht. Gemeente wil persé uitzicht belemmeren door middel van aanplant struiken. Maar ondanks dat, de omgeving is schitterend

Een geweldige camperplek bij vriendelijke eigenaars. Dit voor een heel schappelijke prijs. Met een heel net sanitairgebouw. En veel informatie.
Goeie camperplek. Overdag wat vertier met boten. 's avonds en 's nachts erg rustig. Schone wc's
Sitecode: 19763
schitterende plek, mooi vlak gras. vriendelijke eigenaar