@JacobdeVries
Mooie camping prachtige omgeving, vriendelijke eigenaren wij komen graag nog eens terug.
Fantastische plek mooi uitzicht prima fietsroutes zeer vriendelijke eigenaren . Stadje Fulda zeer de moeite waard wij komen graag nog eens terug.
Fijne camping met mooie camperplaats in een cirkel mooi fietsen in de omgeving en de voorzieningen top
mooie camping alles goed komen graag terug
keurige cp alles goed geregeld mooie uitvalsbasis om te fietsen en wandelen wij komen graag terug
Top CP alles keurig voor elkaar gezellige horeca schitterend wandelen en fietsen
top cp vriendelijk ontvangst Engels talig en is open tot 6 oktober
Mooie cp zeer vriendelijke eigenaren prachtige fietsroute gekregen stadje zeer de moeite waard en lekker eten.
prima plek, mooi uitzicht en een fantastisch restaurant
mooie stadscamping zeer vriendelijke en behulpzame beheerder alles netjes voorelkaar
goede cp lekker eten in het restaurant mooi fietsen in de omgeving en toilet lozen kan ook
Fantastische cp mooie lokatie prachtig wandelen en fietsen, sanitair top wat wil je nog meer
Geweldige camping alles keurig super vriendelijk ontvangst sanitair top en een mooie relax ruimte
Prachtige cp, mooie locatie precies hoe we het graag zien ideaal voor de doorreis
wat een fantastische cp alles top en een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen, wij komen zeker nog een keer terug.
Wij hebben hier prima gestaan het was erg druk maar de eigenaar heeft toch een plaats voor ons kunnen regelen. Mooi fietsen en leuk dorp top.
Hele fijne camping vriendelijke eigenaren, prachtige omgeving om te fietsen. Een aanrader!
Alles dik in orde mooie camping fantastische omgeving loop afstand van dorp.
Zeer fijne camping vriendelijk ontvangst zeer schoon sanitair prachtig fietsen helemaal top
Wat een fantastische CP vriendelijke eigenaars keurig sanitair mooie omgeving wij komen hier wel weer terug.
mooie cp goed sanitair prachtig wandelen en fietsen
fantastische camping nieuw sanitair prachtige omgeving mooie ruime plaatsen, lekker eten in de bistro.
Een zeer fijne camping alles goed voorelkaar ,goed restaurant en vriendelijke eigenaren prachtig wandelen en fietsen.
Top locatie prachtige omgeving zeer vriendelijk ontvangst.
super plek alles goed en vriendelijke eigenaren
top locatie niets dan lof
Een top cp alles klopt super vriendelijk en een prachtige omgeving. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Fantastische fijne camping, super vriendelijke eigenaren en in voor een praatje, mooi gebied om te fietsen wij komen hier zeker terug.
Wat een prachtige locatie, super vriendelijk ontvangst schitterend fietsen en wandelen wij komen zeker terug
zeer leuke fijne camping vriendelijke en behulpzame eigenaren en een prachtige omgeving mooi fietsen en wandelen top!!
Zijn hier voor de 2 e keer een cp zoals een cp hoort te zijn alles top wij blijven terug komen!!
Sitecode: 52093
wat een leuke camping vriendelijke eigenaren prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen volop gezelligheid op het terras zeker de moeite waard top
Wat een leuke camping alles aanwezig en super vriendelijke eigenaren en een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Komen hier zeker nog een keer terug
Mooie eenvoudige camping zeker aan het eind mooi uitzicht
Top lokatie super vriendelijke eigenaar zeer mooie omgeving
Sitecode: 22098
Top locatie mooie plekken en super vriendelijke beheerders
Sitecode: 20219
Top locatie super vriendelijke (Engels sprekende) eigenaren alles netjes
Top locatie, zeer fijne camping.