@Jacolien
is gesloten tot voorjaar!!
is gesloten!!tot voorjaar
wat een fantastische plek!!
Leuke plek, aardige eigenaar. We hadden geen reservering en kwamen om zeven uur 's avonds. We belden HEM en hij kwam terug van huis en was erg aardig!!
werkelijk een fantastische plek! direct aan het meer met heerlijk zwemwater, met trappertje meer in! heel aardige mensen! vergeet niet om wat proviand mee te nemen, echt plaats om van de stilte en de natuur te genieten!!
het vereist enig zoekende doorzetten, maar dan prima plek, dicht bij Zagreb. naast het gele huis is een zandpad naar boven, even doorzetten en dan heb je een prima snachts stille plek!!
deze Camperplaats bestaat niet, je kunt parkeren op de grote parkeerplaats net als je binnen komt, we durfden niet riskeren, kregen in split boete van 130 euro!
Erg leuk plaatsje, heerlijke bakker!!!
Prima plek, heerlijk gegeten bij tomatejamon!!!was even zoeken maar heel erg lekker!!
Zelfs met kleine buscamper heel moeilijk op te komen, verder prima parkeerplaats
Toiletten zijn prima nu, vriendelijke ontvangst, wel flinke fietstocht naar Madrid!!
Dit is geen fijne plek. Wij stonden er op vrijdagavond maar zijn er weg gegaan om elf uur... jongelui met auto’ s met harde muziek, drank... durfden hier niet te blijven staan...
De weg er naar toe is niet erg goed en smal. Bij het huis aangekomen konden we gelukkig nog een stukje vinden om om te draaien en terug te gaan. Deze plaats is meer geschikt voor tenten.. wel idyllisch!!!