@JacqTon
- 2021
Een prima CP. Uitstekende uitvalsbasis voor mooie fietstochten langs de Vecht en richting Weesp. Op ongeveer 200 mtr een sloep gehuurd en de Vecht via het water ook zeker een aanrader. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Prima sanitair en leuk huiskamer idee. Thais restaurant op 50 mtr is zeker een aanrader. Gezien wat regenperiodes had voor ons het gras op de locatie wat korter gekund maar dat is dan ook het enige.
Geweldige mooie camping, gezien de nog drukke periode op omringende campings na telefonisch contact een uitstekend meedekende en zeer vriendelijke gastvrouw een prima plek gekregen voor een camper. fantastische uitzichten en prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Zeker een aanrader.
Wij waren op doorreis naar Italië en we zijn super vriendelijk ontvangen. Alles is aanwezig en we hebben voor 2 nachten geboekt. Een prachtige fietstocht rond het meer gemaakt. Broodjesservice aanwezig en het werd aan de deur bezorgd. Geen restaurant maar je kunt van alles bestellen bij de receptie wat wordt bezorgd en in ons geval werden de pizza’s wederom door de vriendelijke eigenaar bij de camper bezorgd. Sanitair ook super schoon en netjes.
Deze camping is 4 jaar gesloten geweest maar recent overgenomen door nieuwe eigenaren. Ze hebben in korte tijd veel geïnvesteerd, zo is er een compleet nieuwe receptie, restaurant en een prachtig zwembad aangelegd. Ook is de naam veranderd in “ Camping La Cerise” Tevens is er nieuw Wifi geïnstalleerd en werkt perfect. Wij konden op de IPad perfect tv kijken. Sanitair nog iets gedateerd maar superschoon. prachtige fiets omgeving.
Wij hebben van 6 tot 9 oktober genoten van een prachtige accommodatie. Wij sluiten ons helemaal aan bij onderstaande reviews. Ook wij hebben het kampvuur als heel prettig en gezellig gevonden. Heel goed bedacht door de eigenaars die met iedereen een praatje ging maken waar bij ons de passie, welke de zeer vriendelijke eigenaars , voor hun bedrijf lieten merken opviel. Wij komen zeker nog eens terug.
Een prachtige spiksplinternieuwe camping naast de skilift. De camping is sinds 4 maanden geopend. Het sanitair is super en voorzien van vloerverwarming en van alle gemakken voorzien.Bij overnachting krijg je gratis liftpas t.w.v. €15 enkele reis voor de periode dat je er staat. Boven op de berg prachtige wandelroutes. zeker een aanrader.