@Jacqueline-Boog
Mei 2026
Ontzettend leuke en gezellige camping met veel Nederlandse gasten die hier al jaren komen. Je voelt je snel thuis. Mooie ruime plekken, schoon sanitair. Heel aardig personeel o.l.v. Yuri, die Nederlands spreekt, net als Lisa die je aardig ontvangt bij de receptie. Fijn zwembad om af te koelen. Je kunt hier in de avond eten aan de aanschuiftafel, zeer goede kwaliteit. In voorseizoen niet op maandag, maar dan hebben ze Happy hour.
Hele leuke camping met aardige eigenaren die goede tips geven. Prachtig sanitair en mooi zwembad. Mooie ruime plekken die je zelf mag uitzoeken. Restaurant was helaas nog dicht. Met de fiets naar Besalú is een uitdaging zowel over het ‘looppad’ als over de N260.. We betaalden met ACSI €26,89, incl belasting.
Prima plekken, niet heel ruim. Aardig personeel bij receptie, broodjesservice. Sanitair super schoon, wordt 2x p dag schoongemaakt. Kost €27 met ACSI kaart plus toeristenbelasting. wifi betaald €5 voor 48 u. Omgeving niet heel inspirerend, maar boulevard ca 10 minuten lopen en supermarkt heel dichtbij.
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Aardige dame bij de receptie van het hotel. Het sanitair is inderdaad heel erg verouderd, vooral de ‘was plaats’. WiFi werkt heel goed. Naast de Lidl voor broodjes en boodschappen, de stad op 30 minuten loop afstand. rustige plek, afgeschermd met koordjes, gras ondergrond. Geen zwembad gezien of nog niet open?
Fijne camping met aardige ontvangst. Mooie ruime plekken, schoon sanitair. Restaurant met eenvoudige kaart. Goede uitvalsbasis om met de fiets naar Begur, Sa Tuna, wel steile heuvels, dus alleen met E-bikes. Supermarkt naast de camping elke dag open van 8.30 tot 20.30 incl verse broodjes.
Prima camping voor een nachtje op doorreis. In- en uitcheck gaat helaas via een automaat. Het is duidelijk aangegeven hoe het werkt en alle informatie ligt voor je klaar. Maar ik hou toch meer van een persoonlijke ontvangst. Schoon sanitair en prima Italiaans restaurant.
Raar dat er geen goed bestaat in de gradatie, want dat vinden wij eerder. Het is een prima locatie met een leuke sfeer. Het enige nadeel is dat wegen steil zijn en soms kleine plekken. Naar boven rijden is prima, maar achteruit naar beneden is een ander verhaal. Gelukkig hebben wij een klein busje en stonden ‘onderaan’ de camping, maar met een caravan of grote camper zou ik het niet aandurven. Goede ontvangst, leuke Biergarten.
Mooiste camping tot nu toe in Tsjechië. Hele aardige beheerder bij de receptie. Geeft allemaal tips voor wandel- en fietstochten. Mooie ruime kampeerplekken, zoutwater zwembad, prachtig en schoon sanitair. kortom: een aanrader.
Het terrein opgereden, maar ook weer snel weggereden, toen we het sanitair zagen in een soort container waren we snel klaar. Bovendien was er een grote groep ‘militairen’ op soort oefening waardoor vol en druk.