@Jacrus
- 2023
uiterst vriendelijk ontvangst op een prachtige locatie tussen de Kagerplassen, bij een jachthaven. ruime camperplekken (in ontwikkeling). nieuwe sanitair in de loods. met het pontje kun je overvaren naar restaurant (altijd fijn)met zicht op het water. mogelijkheid om bootje te huren. wij zijn op fiets naar gezellige stad Leiden geweest , de omgeving is de moeite waard om te fietsen. wij komen zeker terug
vriendelijk ontvangst op een kleine gemoedelijke camping ,gerund door vrijwilligers. Een echte aanrader en waarvoor we ook gingen is het wadlopen met Koos te boeken op de camping met een kleine groep campinggasten vertrek je van de camping. de camping ligt naast zeehonden centrum. in het dorpje een prima restaurant. veel wandelaars voor startpunt Pieterpad het plaatsje Winsum is een aanrader om te bezoeken
vriendelijk ontvangst, camperplek ziet er netjes uit. gebruik van stroom en toiletten/ douche extra bijbetalen Inclusief €20, — per nacht. inderdaad wel geluid van de weg. op loopafstand van recreatie meer van Bussloo. ideaal in combinatie met een sauna bezoek +/- 10 min fietsen.
een leuke plek, tussen weiland en de vecht idd, dus goed uitgangspunt voor mooie fiets en wandel tocht. toilet, douche netjes, er is tevens een ruimte om binnen te zitten met elkaar. voor bij de weg een klein Thais restaurant, wij hebben deze nog niet geprobeerd. betalen kan via enveloppe in de bus in info/sanitaire ruimte. voor €5, extra kun je de camper laten staan en nog van één dagje fietsen bv
Sitecode: 2089
we stonden op een ruime plek opzij van de camping .Sanitair is niet luxe maar wel oké. leuk zwembad en speeltuin, sportveld ,springkussens . prijs met kind €49,22 per nacht.
een echte boerencamping, met dieren, schuur met hooibalen met een geweldig slingertouw (kleinzoon 9 jr)vermaakt zich heerlijk ook als het regent en een weiland met van alles trampoline ,voet/basketbal. sanitair is oké, wel een stal(koeienstal )geur. maar daar is het een boeren camping voor.