@JakobHazewinkel
op zich een prima plek. €25 voor een overnachting, elektra en nette toiletten. Code voor toilet vind je op de website van de jachthaven. Het grote nadeel is de drukke weg die achter de CP ligt.
Eenvoudige kleine camping. Mooie ligging. Sanitair eenvoudig maar schoon. Goede overnachtingsplek voor/na Fishguard. 30 km vanaf de boot. Vriendelijke ontvangst.
Prima plek voor één overnachting bij een restaurant waar het eten prima is en tegen redelijke prijs. Nadeel is het voorbij rijdend verkeer 's morgens vanaf 6 uur. 's Nachts rustig.
Wat een heerlijke plek en een aardige eigenares. Rustig met een mooi uitzicht over het dal. Bij de gele brievenbus linksaf, de weg gaat behoorlijk steil omhoog, maar goed te doen.
Eenvoudige 2-sterren camping, maar prima. Ruime plaatsten met zon en schaduw. Toiletten en douches zijn eenvoudig maar schoon. €10,00 voor camper, elektra en 2 volwassenen. Heerlijk rustig.
Prima plek om te staan bij mooi weer. Windgevoelig. Levellers noodzakelijk. Uitzicht over de oceaan. Op loopafstand van de vuurtoren.
Een fantastische plek aan het riviertje en aan de rand van het dorp met restaurant. Schoon toilet. Ruime plaatsen. Loosplek aanwezig. 's Nachts rustig. Betalen in het gemeentehuis, 100 m lopen. Superplek.
Prachtige camperplek aan de rand van het dorp. Grijs water afvoer en drinkwater halen zijn op de plek aanwezig.
Prima plek aan de Maas. Een camping-car-parc kaart kost eenmalig €5,00 en is levenslang geldig. Je kunt met deze kaart op heel veel plekken terecht.
Wat een ontzettend leuke, kleine camping is dit. Vriendelijke eigenaren, verdient wel 6 sterren. Een aanrader!
Erg mooie camping in het dal van de Verdon. Camping ziet er verzorgd uit. Broodjesservice alleen in het hoogseizoen. Mooie wandelingen te maken.
Dit verdient 6 sterren. Prachtige ruime plekken, prima sanitair, mooi uitzicht over de haven. John en Sabine TOP! We komen graag terug.
Zeer rommelige camping. Weinig sanitair, goed voor één nacht, 35 euro echt veel te veel.