@Jamawa
- 2002
2023
De ruimte is geweldig, het betalingssysteem minder. Ten eerste werkt het niet met alle beschikbare kaarten, vervolgens accepteert het niet alle creditcards en niet in de laatste plaats accepteert het niet de € 5-biljetten. Er zijn ook momenten waarop niets meer werkt. Het enige dat u nog hoeft te doen, is naar het toeristeninformatiecentrum gaan. wij komen al jaren. De machine is altijd een kansspel🥹😂
2022
Super plek, vertrouwd, rustig, schoon. Ik kan me volledig aansluiten bij de vorige beoordeling. Het enige nadeel is dat veel plaatsen erg glooiend zijn. Wrijf krachtig. we hebben genoten van een geweldige schaduwrijke plek om de grote hittegolf te doorstaan
De CP zou mooi zijn als…. Wij waren er 5 jaar geleden en tevreden met de CP 3 sterren. Broodjesservice, overdekt zwembad, mooie ligging op het park, supermarkt 400 m. Nu is het veranderd, CP niet heel goed onderhouden, sanitair schoon en relatief nieuw, alleen de douches moeten ontstopt worden. Het zwembad op 5.6. nog gesloten, vanaf 1.5. mocht het in bedrijf zijn. Ent- en vers niet te gebruiken. Afvalverwijdering een puinhoop. stoelen groot
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Super plek vanwege de ligging. 10.50€ voor de nacht. Voor 40 zitplaatsen heeft hij 8 stroomaansluitingen😭. Pizzeria en snackbar evenals toiletten beschikbaar. Het is gewoon leuk om met de neus van de WoMo recht voor de zee te staan. Dat heeft ook zijn prijs. Afvoer en toevoer evenals water inbegrepen. De betaalautomaat is kapot. rond 21.00 uur wordt de betaling persoonlijk geïncasseerd. jama
Pitch ongelijk, modderig als het regent. Ligging aan de "Robbenbucht" geweldig. Staanplaatsen erg krap. Afvalverwijdering inbegrepen in de prijs van € 10, geen elektriciteit. Voordeel: de bakker komt 's ochtends toeteren en de kruidenier 4 keer per week.
Staanplaats is erg geïsoleerd, inchecken ingewikkeld als je geen Frans spreekt. € 10 te duur voor "slechts" elektriciteit en ruimte. Maar in het seizoen heeft u met de ontvangen code gratis toegang tot de Nautical Base met douches. exzra musy u betaalt 3,5 € om het toilet te verwijderen en te vullen met water. Dit moet bij de prijs inbegrepen zijn. Buiten het seizoen moeten de prijzen worden verlaagd, omdat er geen water kan worden getankt
2021
Deze baan is alleen toegankelijk voor golfers jama
2020
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

We hebben hier twee weken gestaan. De eigenaar is door een moeilijke start veranderd door Corona. Zijn ideeën zijn goed. Hij moet ze implementeren. De CP is niet duurder dan voorheen omdat douches en elektriciteit zijn inbegrepen. Het is fijn dat elke plaats aan de Rijn nu toegang heeft tot de Rijn. Kai veel succes, ga zo door. Jama🇨🇭