@Jamesll
Fantastische locatie, aardige dame..maar ons plekje was het niet helaas
Even voor Patje, wij hebben Renault Trafic en werden weggestuurd...wou het toch maar even rechtzetten, geen aso gedrag van onze kant!
Supergoed geregeld, grijs water en toilet legen, ook kan je er een wasje draaien en heeft de Cepsa een uitgebreid assortiment 👌
Nette schone plek, mucho gracias voor deze voorziening 👌
Mooi gelegen oud dorpje, maar helaas zijn ze er nog steeds bezig, zag er niet uit alsof het binnenkort klaar zal zijn
Wij voelden ons er helemaal niet fijn! Nadat er aangeklopt en naar binnen geloerd werd, werd er om geld gevraagd..wij zijn doorgereden.
Heerlijke plek maar we werden (gelukkig pas de volgende ochtend) wel weggestuurd door de politie, parkeren mag maar overnachten niet.
Deze gewone parkeerplaats is geheel overgenomen door camperaars. Schaamteloos worden stoeltjes en tafels op de stoep gezet, alsof ze op een camping stonden. Toppunt was een camper met aanhanger en een autootje die 6 parkeervakken in beslag namen. De plaatselijke bevolking ergerde zich duidelijk aan de situatie..wij wilden hier niet bijhoren en zijn doorgereden.
Mooie plek, aan de rand van een park, veel groen, supermarkt op loopafstand. Er waren eerder op de avond wat jongeren maar die bleven niet hangen, verder loopt er een weg langs maar daar hebben wij weinig last van gehad. Heerlijk geslapen hier 👌
Eens met Sonja, erg jammer dat er mensen zijn die denken dat regels voor hen niet gelden!
Kwamen pas laat aan dus weinig gezien van de omgeving maar vannacht heerlijk rustig geslapen hier!
Wat een heerlijke plek aan het water, wie niks nodig heeft, vindt hier alles ♡
Het is niet op de aangegeven lokatie, op P4N klopt het adres wel. Verder stelt het niet heel veel voor, maar het voldoet zeker dus blij met deze plek!
Krap een jaar geleden zo heerlijk overnacht hier, en nu mag het dus niet meer. Niet alleen is er een hoogte begrenzing, er hangt ook duidelijk een verboden voor campers bord, erg jammer!
Wat een fantastische plek, wat een uitzicht! Op stroom na alle voorzieningen aanwezig, afval kan je scheiden en water is gratis. Dank aan de gemeente! 👌
Blij met deze plek, alleen toilet geleegd, kregen geen water om te spoelen maar voor ons geen probleem!
Prima plek op zich, leuke oude plaats, lopen langs de Dinkel...maar van die kerkklok word je knettertjegek!
Eens met Ton Bakker
Heerlijke plek aan het water, op loopafstand van de mooie oude stadskern, wij vinden het een aanrader!
We hebben hier half januari een nacht gestaan, prima plek! Je draait een doodlopende weg in, gaat over in een zandweg en dan is het bijna op het eind aan de rechterkant. Prijs was verhoogd naar 13 euro. Vanaf de CP kan je in een paar minuten bij het strand zijn, fantastische zonsopgang beleefd daar!
Heerlijk rustige plek (als je houdt van dierengeluiden) erg netjes en van alle gemakken voorzien...er is alleen in de directe omgeving niks te doen.
Heerlijke plek, je kan vanaf de parkeerplaats fantastisch mooie wandelingen maken. Met een paar minuten lopen sta je op het strandje. Met onze bus was het goed te doen, maar dat zal met een grote camper een ander verhaal zijn.
Prima plek, ene kant park, andere kant het dorp en gordijntje dicht en het zwembad zie je niet 👍
Heerlijke rustige plek op de parkeerplaats van een restaurant. Midden in de natuur, dus genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.
Sitecode: 20940
Heerlijke plek bij het kasteel. We waren de derde maar helaas besloten er na ons nog 3 mensen hun camper te plaatsen. Zoals eerder ook al gezegd werd, straks verdwijnt er weer een fijne plek omdat men regels aan de laars lapt. Erg jammer!
We zijn erg vriendelijk ontvangen, zeer mooie ruime plekken en net sanitair, al met al een goede ervaring!