@Jamyr
- 2018
Zeer mooi aan de Tarn.
Sitecode: 1933
Toch nog twee sterren voor de mooie plaats. 14 euro voor een staanplaats, + 2 euro voor water is echter te veel als het sanitair vuil en verwaarloosd is, en de douche (+ 2 euro) niet op slot kan.
Mooie en zeer verzorgde campingplaats. Wij wilden naar het stadje wandelen, maar vonden het te warm voor de klimpartij. De gedienstige eigenaar regelde voor ons echter vervoer voor een zacht prijsje. Ook onze hond kon mee. Prima geregeld, bedankt.
Hoewel deze camping goed gelegen is voor een bezoek aan het historisch centrum, kan ik deze CP toch niet aanraden. Niet alleen is de plaats ongeschikt bij nat weer, maar bovendien vond de verantwoordelijke het nodig om ons een plaats toe te wijzen onder een eikenboom met, van op grote hoogte, afvallende eikels. Door de voortdurende harde knallen hebben we gewoon geen oog dicht gedaan. Jamyr.
Zeer mooie en rustige plaats. Wat wil je nog meer van een gratis camperplaatsje in een prachtige omgeving. We snappen dan ook de vorige commentaar niet. maar ja, smaken verschillen.
Fantastische plek om te staan, er is drinkwater , vuilbakken en toilet aanwezig. De toilet was echter onvoorstelbaar smerig toen wij er waren,
Mooie camping , prachtige omgeving , Camping met restaurant is een aanrader! Vriendelijke uitbaatster.