@Jan-BR

Betrouwbare reviewer

mooie plaats. is nu wel CCP geworden en niet meer van de gemeente. Alle voorzieningen aanwezig. 4 sterren, 1 ster weg gelaten wegens beperkte wifi. Wifi is traag en blijkbaar beperking in tijdsgebruik. Staat nergens aangeduid, tenzij wij het niet gezien hebben.

ideale plaats om Troyes te bezoeken. Gewone parkeerplaats, maar overnachten hebben we toch hier niet gedaan.

Prachtige locatie om te overnachten. Alles voor handen. Prima rondleiding gekregen en vooral kunne degusteren. Toplocatie.

Rustige plaats om te overnachten. 10min wandelen tot het klein dorpje. Wel een klein baantje om de camping te bereiken.

Werken aan de gang op deze plaats. We stonden dan maar aan de overzijde van de rivier op een parkeerstrook. Niet overnacht. Enkel geparkeerd om de stad te bezoeken. Wandeling door de stad aangegeven door een blauwe lijn op de grond geschilderd.

Goede leuke plaats. Loopafstand van de stad. Goedkoop... 0.10 euro per uur.

Gewoon en simpel. Geen electro of water. Wel lozing mogelijk. Dorpje is gezellig om eens door t wandelen. Maar in een half uurtje heb je echt alles gezien.

Mooi en propere plaats. Betaalautomaat defect. Dus gratis gestaan.

Goeie plaats. Alles inbegrepen. Wifi is sterk genoeg als je niet al te ver van het gebouw aan de ingang staat. Wel beetje ingewikkeld om binnen te geraken aan de slagboom.

Sitecode: 2002

Heel beperkte standplaats. Genoeg om de stad te bezoeken. Overnachten lijkt me niet OK. We zijn verder getrokken na ons bezoek.

Ideaal om de stad e verkennen. 3 euro is voldoende, geen electro of water.

Sitecode: 20306

Goede plaats om CAhors te bezoeken. Geen electro of water, maar voldoende voor ons.

Ideaal om Königssee en Bergchtensgaden te bezoeken. Geen voorzieningen, gewone parking.

slechte communicatie. Er waren nog 5 vrije plaatsen, wij betaalden 19,60 doch kregen geen plaats. blijkbaar waren ze gereserveerd. Niets wees er op aan de betaalzuil dat het volzet was. Dus indien volzet, kan je het niet weten, tot je betaald hebt. Geld proberen terug te krijgen via thermen (uitbater) deze weigerde ons geld terug te geven. Opletten..... trap niet zoals wij in die val.

Afgesloten terrein met slagboom. Binnen rijden met ANPR controle. Bij buiten rijden eerst betalen aan de automaat, je kentekenplaat intikken en voor de slagboom gaan staan. De ANPR camera zorgt ervoor dat de slagboom dan open gaat. Prijs is nu 9 euro voor 24 uur. Electro 2 euro voor een 2 tal uur. Water eveneens 2 euro voor 100l.

We hadden veel regen hier en het lijkt me een gezellig stadje als het mooi weer is. De camperplaats bijna volledig ondergelopen. Paar campers die er stonden zochten de droogste gedeeltes op. Bij aankomst was er controle van de Police National aan de ingang van de camperplaats. Ze stonden voor de slagbomen en niemand kon op of af het terrein. Zal wel een reden gehad hebben. Uiteindelijk verder getrokken.

Leuke plaats en gezellig dorpje

Betaal automaat defect. Niemand die geld kwam ophalen. Om 8u bakker die passeert. 300m wandelen van strand en zee. In de vooravond Zeehondjes spotte op het strand .

mooie locatie. wel een scherpe oprit naar de camperplaats. achterkant camper sleepte op de grond.

goede locatie om dorpje te bezoeken . via wandelpad langs de camperplaats maar 500m tot centrum naar beneden. centrum gezellig, Glazzhutte ook aangenaam om te zijn als het minder weer is.

mooie locatie op 300m van centrum. centrum niks speciaals. in 5min ben je erdoor heen.

goede plaats met gratis en snel wifi. perfect mogelijk om online tv te kijken. electrische aansluiting werkte niet. op 2 verschillende punten 1 euro ingestoken en geen electriciteit. als test eens een andere camper zijn stekker uitgetrokken en de mijne ingestoken en toen werkte het wel. maar onze stekker bleef dood. 😔😤

mooi leuk stadje. klein en gezellig om te bezoeken met zijn kasteel. Vauban burcht

Prima plaats voor 6.20 euro. Bakker en restaurants in de buurt. om stad te bezoeken. Stad is op zich niks speciaals. Wel mooi stadje. Overnachten is er ook rustig qua verkeer.

Simpele plaats. Alles was gratis toen wj er waren, ook niet betalen om er te staan. Dorpje zelf is eigenlijk niks.

Goei plaats voor 10 euro, maar niks inbegrepen. Wel ideaal gelegen om het gezellige dorpje en de haven te bezoeken.

Locatie aan de voet van de brug. Goede plaats voor strand vakantie. Dorpje zelf is niks.

Uitstekende plaats, maar wel ingewikkeld systeem om te betalen en binnen te geraken als je er voor het eerst komt. Eens je de eerste keer geregistreerd bent loopt alles wel vlot.

Simpel en goedkoop. Wandelafstand tot gezellig dorpje 1km.

Poper en gratis plaats op macadam. Betaalautomaat defect.

Plaats is OK. Gratis gestaan omdat de betaal automaat niet werkte. Water en elektriciteit gratis. Stadje zelf is niks bijzonders.

Goede plaats om Caen te bezoeken.

Triestige plaats. Enkel goed om het stadje te bezoeken.

Sitecode: 19463

Goeie locatie. 1km de zee. Goeie wifi ontvangst. Prijs all in 12,50 euro in juli en augustus. Anders maar 9,50 euro.

Goede plaats. Gratis wifi, maar is van slechte kwaliteit. Dorp uit de middeleeuwen. Mooi dorpje. Te voet 20min. Ook alle winkels dichtbij.

Goede p!aars om stadje te. Bezoeken. Wifi gratis en goed. Gratis parkeren tussen 9-23u. Vanaf 23u betalend om te overnachten.

Yop locatie. Centrum 500m met alles voorhanden. De Camperplaats zelf is mooi om te staan. Propere douches op het terrein, goede wifi, kortom een leuke gezellige locatie. een aanrader.

Lijkt me een leuke plaats, doch voor ons minder. Er kunnen maar een camper of 5 staan en als je zoals wij de 6de bent, sta je tussen boten op het droge. Is dan geen gezellige plaats om te verblijven. Indien je aan de waterkant kan staan met zicht op de jachten, is dit een aanrader als camperplaats.

Goede plaats om Leiden te bezoeken. Overnachten zou ik persoonlijk niet doen.

Sitecode: 20778

Duur voor een simpele locatie. Zwembad weliswaar aanwezig. Wel dicht bij het centrum van Delft die wel mooi is.

Leuke plaats weinig extras op deze CP. Gratis, doch niks van electriciteit, water of andere voorzieningen.

Goede locatie dicht bij het centrum. Hier komen we nog terug

Sitecode: 1944

Goede locatie in centrum van Cauteres

Very basic en voldoende voor een nachtje te blijven om Lourdes te bezoeken. Duur voor enkel maar parking te zijn

Goeie plaats voor een weekendje Giethoorn

Goede plaats om Echternach te bezoeken. De prijs per camper was 27,.. euro, wat ik persoonlijk niet goedkoop vond. Bakker komt langs in de ochtend.

Leuke plaats aan het water en veel ruimte bij de camper om luifel te zetten en tafeltje en stoeltjes te zetten. Prima correcte prijs van 15 euro per nacht.

Beetje dubbel gevoel. Prima plaats om Durbuy te bezoeken. Maar vond 21 euro niet echt goedkoop om hier te overnachten. Electra werkte dit keer wel. Sanitair gewoon proper. Wifi enkel op het terras voor de receptie. Maar voor de rest basic en de uitbater altijd vriendelijk.

10-11 maart hier overnacht. Wel redelijk ver van Volendam als je dit te voet wil doen. Maar wel heel rustig tijdens de nacht.

Goede plaats om Purmerend te bezoeken. Daar overnacht van 11-12 maart en beviel ons.

topplaats. Dicht bij het centrum,1km wandelen. Goeie prijs en mooie afgebakende individuele plaatsen.

Goede plaats en niet duur. Restaurants dichtbij en zicht op de Moezel. Wifi verbinding perfect.

Goede rustige plaats. Praatje met de burgemeester gemaakt en ze wist te vertellen dat het de bedoeling is om deze plaats uit te breiden. Er zouden camperplaatsvakken gemaakt worden en afgeboord met gras en haagjes. De camperplaats zelf zou in macadam komen, zodat het grind volledig verdwenen zou zijn.

Goede propere plaats. Zon- en feestdagen hoefde er niet betaald te worden op de parking. Ik weet niet of het zaterdag 11/11/2017 een feestdag was in Nederland. We zien wel of er iets in de brievenbus komt en we betalen dan wel een dagticket. Kortbij centrum, niet duur. Wij konden elekta nemen en hoefden niet te betalen. Normaal met 1 euro, maar ene voor ons die niet alles opgebruikt had.

Goeie plaats als tussenstop.

Sitecode: 20675

Goede veilige plaats. Havenmeester uiterst vriendelijk. Stadje is echter niks. Geen beleving in het centrum.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Parkeerplaatsen zijn klein. Opletten voor de betonnen afboording. Deze is hoog en ben er met de vuilwatertank afvoerpijp tegengereden. Gelukkig niet afgebroken. Bij het verlaten van de parkeerplaats is het heel smal als er personenwagens tegenover je geparkeerd staan. dan kan je onmogelijk uitrijden en moet je wachten tot de personenwagens weg zijn. Stadje Hulst is eigenlijk niks bijzonders.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Rustige plaats om te overnachten. Niks meer en niks minder.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plaats en gezellig dorpje met alles er op en er aan. Mooie natuur met verschillende wandelingen. WIFI komt nog dit jaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 19576

Zee mooie plaats. Gratis indien gebruik van het restaurant. Enig minpunt is dat je een heel lange verlengkabel nodig hebt om elektriciteit te hebben. We komen zeker terug naar hier.

Goeie plaats. Mooi zwembad en wandelafstand van Rocamadour site

Mooie propere plaats. Voor de prijs valt dit mee. Dicht bij gezellige centrum. Jammer van de kermis die er lawaai produceert gedurende de 2 zomermaanden tot 01u00.

Grote plaats voor vele campers. Staat altijd heel veel wind. Dit maakt het onaangenaam. Dicht bij de gezellige jachthaven. Goed voor eenmalige overnachting aan 9euro.

Zeer goede plaats. Verzorgd en proper. Ontvangst zeer vriendelijk ondanks de drukte. Restaurant bij de camping verzorgd en eten goedkoop en lekker. Mooi zwembad en proper. Alles een aanrader om nog terug te keren.

Goede plaats. Gratis bus verbinding naar de stad voor 2personen en dit heen en terug. Bij een tweede verplaatsing naar de stad met de bus, dien je wel te betalen.

Niks speciaal. Enige positieve is dat het dicht bij het centrum is.