@Jan-Dennebos
- 1989
Mooie Cp. vanaf vandaag (9-10-2025) met stroom. Voorste deel alleen parkeerplaats en verboden voor campers. Eerste deel via slagboom met pasje van CamperCarPark op te rijden. Leuke restaurantjes in het dorpje
CP. verwijderen A.U.B. bestaat al lang niet meer
CP. verwijderen
waarom worden deze CP’s, waar al diverse keren melding van is gemaakt dat het geen cp’s (meer) zijn, NIET VERWIJDERD. Blijft verwarrend. !!!
Sitecode: 20707
We komen nooit op dezelfde camping terug. Maar la foce dei Tramonte is een uitzondering!!! Vanaf 2001 tot 2018 zijn we hier al 9x geweest. Fernando als uitstekende gastheer en Anna als kok!! Prachtig uitzicht op de kust van Amalfi ( vooral 's avonds) en heerlijk genieten van de zee. Prima fietsen naar Paestum (10 km). Uitstapjes naar Sorento en Amalfi kust en 's avonds weer heerlijk thuiskomen.
Plaats zonder faciliteiten, maar wel gratis en veilig door het hekwerk eromheen. Poort gaat om 10 uur dicht. Wel veel straat lawaai. 'sNachts redelijk rustig. Centrum op loopafstand, één rechte weg.
Wc's schoon. Wel buiten douchen met warm water. Prachtige plek aan het meer.
Zoals bijna alle campings in Bosnië is ook deze veel te duur, vergeleken met wat de rest in dit land kost. Gras staat nu bijna kniehoog. Douches zijn mooi, schoon en lekker warm (gordijn geen probleem). Prima plek om van hieruit de stad te bezoeken.
Sitecode: 19548
Slechte weg naar camping. Vriendelijke ontvangst. Paradijselijke plekken. Moesten wel de volgende dag wijken voor camperclub!!!!! Prijs/kwaliteit van zowel camping (€18) als het restaurant staan niet in verhouding met gebodene in Albanië, vooral als je daarvoor net op Lake Shkodra resort hebt gestaan.
We staan nu op deze camping met 3 campers. Grote beachbar, restaurant en strand met veel ligbedden en stoelen. Camping netjes, maar simpel. Aardige beheerders.
Sitecode: 20093
Ondanks enkele negatieve beoordelingen, toch naar deze camperplaats gegaan. We hebben de nacht met 6 campers doorgebracht, plaats genoeg. Sani compleet en oké. Het was er doodstil (vrijdagnacht). Stadje leuk, maar, zoals in veel niet toeristische plaatsen in Spanje, restaurants pas na 20:00 uur open
Borden naar camperplaats volgen, daarna 100 meter voorbij servicepunt. Tip: ga ook even het oude centrum in, niet toeristisch maar heel authentiek
Camperplaats voor ons prima. Lekker rustig. Tip: ga vooral als het donker is het plaatsje in en je waant je nog meer in de Middeleeuwen. Het is alsof je in een film in Charles Dickenstijd loopt.
Superplek. Alleen nu wij er staan is er bijna dag en nacht een zandzuiger voor het strand bezig. Overlast dus, 's'Nachts oordoppen in. Duurt ook nog wel een paar weken
Jan en Henriëtte. 10-10-2015. We waren hier om 5 uur. Een onaantrekkelijk, volle, drukke en rumoerige parkeerplaats midden in de stad. We zijn teruggereden naar Laviana(19283). Voor één nacht een prima plek incl servicepunt
Sitecode: 19283
Mooie plek voor één nacht. Eerst wat straatgeluid. 's Nachts stil. Service werkte. Wel weg helemaal afrijden. Niet afslaan naar parking zwembad.
Jan en Henriëtte. 5 juni 2015. We zijn hier gisteren geweest. In deze periode zou de prijs voor deze camping €18 moeten zijn (ACSI korting). We moesten echter 18 pond (ruim €25) betalen, aangezien de pond zo in waarde was gestegen tov. de euro. Wat is dan de waarde van de afspraken met ACSI? We zijn naar een andere camping vlakbij gegaan. 15 pond incl alles. Een principe kwestie.
Jan en Henriëtte. 4 juni 2015. We waren hier vandaag. Een parkeerplaats voor honderden voertuigen op ca 6 mile van het centrum. Bus naar centrum vanaf P is retour 4 pond. Toen wij er waren liep er een bewaker rond. We hebben er niet overnacht.