@Jan-Engelen

2019

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke plek! Vriendelijke eigenaar, gemoedelijke sfeer en veel op goed vertrouwen.. Wij hadden niet meer het warmste water op het einde van de dag, maar er zat een groep op tentenkampje, dat zal er zeker mee te maken hebben gehad. Ondanks dat, zeker een dikke vijf sterren. Heel rustig 's nachts! Gratis minigolf. Proper sanitair en tof meer met strandje. Wat wens je nog meer..

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Terassen camping, steil naar beneden is een meer, heerlijk in gezwommen. Bospad naar het kasteel, 30 uurtje doorstappen, niet voor wandelaars die niet goed te been zijn. Niet alle plekken hebben de stroom dichtbij, dus zorg voor lang snoer. Sanitair mooi in orde en warm zwembad.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Lovende recensies kloppen, prijs top, voorzieningen, mooie wandelmogelijkheden, leuk stadje. Maar.. wij hadden een minder nacht in Toul. Eerst een uur luidruchtige jongeren, dan wordt de glasbak van de camperplaats opgehaald om 4u. De hele nacht roken we de put van het grijswater. Geluid kan pech zijn die nacht, maar een goede tip: kies een van de buitenste camperplekken i.m., minder dicht bij de put. Wij hadden geen keuze, laatste plekje.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke plek op doorreis. Zijn niet buiten de camping geweest, maar kinderen hebben zich geamuseerd in het zwembad en aan het stukje rivier wat toegangelijk is vanaf de camping. Zelf plek te kiezen , leek eerst heel erg leeg maar loopt goed vol eens de dag vorderde met door reizigers. Broodjes te bestellen de avond ervoor. 1€ voor een potje minigolf, heerlijk..

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heel fijne camping! Stonden op het grasveld ( heide) aan de rivier. Is de fijnste plek voor de campers. Veel bomen en grote plekken. Canoe verhuur langs de deur, wel nog 45 min naar de startplek met een busje via zigzag wegen. Maar het is de moeite waard en een goede organisatie. Leuk stukje Ardèche om in te ploeteren vanaf de camping. Zeer goeie bakker in het dorp, de moeite om 400m voor te wandelen iedere ochtend.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke camping om op doorreis te doen. Broodjes voor 's morgens kan je tot 21u nog reserveren en zwembad fijn voor de kinderen om te bekomen van de reis. Zelf een plekje mogen zoeken bij aankomst.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Toffe camping, proper sanitair. We kregen een plek in de volle zon toegewezen, maar het was 38 graden bij aankomst. Gevraagd om een plekje met meer schaduw, geen enkel probleem. Kinderen genoten van het zwembad maar zeker ook van het grenzende meer met het strandje aan de camping. Met steiger om vanaf te springen, heerlijk. Lekkere bakker in het dorp.

Fantastisch rustige plek. Camping wordt gerund en verzorgd door de vaste gasten, daardoor alles tot in de puntjes geregeld met veel respect. Grote plaatsen, groot speelveld voor de kinderen, recht aan het meer. Echt een klein pareltje deze camping

Waarschijnlijk prima voor een nachtje. Wij zijn echter 1 km verder gereden naar de camping. voor 100 kronen meer heb je daar een mooier plekje met een speeltuintje voor de kinderen.

Gemengde gevoelens over deze plek. Mooie omgeving, fijne wandeling gemaakt en alle faciliteiten zijn aanwezig. Heerlijk harde en warme douche 🙏. Ijsjes aan de overkant van de weg. Wij waren er met slecht weer. Idd zoals eerder gezegd redelijk wat straat lawaai (het was ook zaterdag) en door de hevige wind heel wat vallende takken op de camper. Als je er bent met slecht weer, probeer dan in het midden te staan, weg van de bomen.

Helemaal top! Hier moet je zijn als je Kopenhagen wilt bezoeken. Pop-up camping maar wel met alle faciliteiten en netjes. Altijd plek, stroom of geen stroom.. Blokken heb je wel nodig, op een deel van het terrein helt het goed af. Vriendelijke medewerkers, plannetjes welke bus je moet nemen liggen klaar, 10 minuutjes wandelen, maar ook met de fiets heel fijn te doen ( ook met kinderen). Lekkere broodjes. We are happy.

De moeite om de rit naar boven voor te maken. Prachtig uitzicht, wc en wasplek netjes, vriendelijke uitbater. Ideale tussenstop om even op adem te komen.

Gewoon top! Behalve op wandelafstand van het strand, bars en kermis, is het een zeer aangename plek om te verblijven. Zeer vriendelijk en behulpzaam, toiletten en douches proper op elk moment van de dag.

Super vriendelijke beheerders, het was eigenlijk volzet maar ze hebben toch de moeite gedaan om een plekje te maken. Hulp met in en uitrijden, man wilde zelfs de fietsen afladen en op de blokken rijden als we hem hadden laten doen ☺️ Alles zeer netjes, heel rustig en vlak bij de zee. Top plaatsje!

Rustige plaats, gratis verblijf na proeverij en aankoop, maar helemaal niks verplicht. Lieve en vriendelijke mensen, de wijn is lekker! Perfecte plek om een nachtje te stoppen.

Gestopt om te bekomen op doorreis. Prachtige plek. Uitzicht op het fantastische meer. Echt even tot rust gekomen. Zeer zuiver sanitair. Vriendelijke uitbaters. Kids hadden een klein tennisplein waar rackets en balletjes gewoon te nemen waren. Klein, leuk extraatje

Leuke camping, enige die plek vrij had in drukke hoogseizoen. Veel vaste gasten, voelde aan als een familie camping. In het zwembad is GEEN badmuts verplichting meer, zoals in vorige reacties wel werd gezegd. Sanitair zeker niet nieuw, maar wel proper. Direct toegang tot het meer met fijne fiets en wandel stroken.

Plek gevonden zonder reserveren! Gezelligere kleinschalige camping. Direct toegang aan de zee met pizzeria en speeltuigen op het strand, dat is de charme van deze camping. Sanitair "cava"… Verder heeft de camping zelf weinig "extra", wat maakt dat we de afrekening in verhouding wel duur vonden. Zwembad is een spartelbadje. Camperplaatsen erg klein, op elkaar geprakt , zeer moeilijk camper van 7,5m op de plek te krijgen. Smalle straatjes.