@Jan-Gerda
- Carado T 337
- 2022
- Huren
prima camperplaats voor eerlijke prijs. goede plekken deels grind en gras. veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. uitstekend sanitair en goede eetgelegenheid. Aanrader!
Eenvoudige camping met schoon sanitair, mooi zwemmer en ligweide. Je hoort de snelweg goed, na 1 dag niet meer hinderlijk
Prima plek
Kleine plek achter leuk pleintje. Er stonden een paar ‘vaste’ bewoners, we hadden er geen last van. Service is op een andere plek, nl. achter het kerkhof.
Een prima uitvalsbasis. We hadden fietsen bij ons en zijn naar het Codamuseum geweest. De volgende dag een prachtige fietstocht gemaakt over de Hoge Veluwe. Geen enkele overlast gehad. Dank je wel gemeente Apeldoorn.
Wat een prachtig plaatsje hadden we. Als je geen voorzieningen nodig hebt sta je hier fantastisch. We zagen wel dat de plek niet geschikt is voor langer dan 6 meter-campers
Sitecode: 11933
Langs een doorgaande route, maar toch rustig. Alles is gratis! Prima plek om het Matisse-museum te bezoeken.
De plek is prachtig en voelt heel veilig aan. Wel een beetje ver van de stad.
Binnen 10 minuten sta je op een plein in een stad die een werelderfgoed is. Vooral de verlichte stad in de avond is schitterend. Dan is het heerlijk daar zo vlakbij te staan. Het is niet meer dan een parkeerplek, maar wel gratis.
Goed verzorgde camperplaats naast het centrum. Doornik is erg mooi EN gezellig. De serviceplek is helemaal opgeknapt en is prima. En ook nog gratis!
Mooie plek aan de haven en op loopafstand van het oude centrum. Wij wisten alleen niet dat je een havenpas nodig hebt om de voorzieningen te gebruiken.
Prima plek bij het historische centrum, lozen is prima geregeld met een code. Wij komen nog eens terug!
Sitecode: 20035
Heerlijke camping met ruime plekken voor campers. En perfecte WiFi over het hele terrein.
Sitecode: 20035
Ruime plaatsen op fijne camping. Toiletten en douches brandschoon. Erg aardige beheerders. Leuke plek met veel mogelijkheden voor fietsen en uitstapjes.
Superrustige plek in prachtige omgeving. Veel ruimte voor iedereen. Wij hebben genoten. De loosplek is niet bij de camperplek zelf, maar heel goed te bereiken.
Mooie plek bij struisvogelfarm. Aardige mensen. Loosplek, water tappen en toilet. En een fantastisch uitzicht. Vlakbij het zeer mooie dorp Conques.
Goede camperplaats achter slagboom. Ligt aan de voet van een van de allermooiste Franse dorpjes.