@Jan-Meijering

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Bijna perfecte camperplek en dat maar voor €5,- voor 24 uur. Op loopafstand van de supermarkt en centrum. Vlakbij de mooie wijnvelden. Oké overdag hoor je de auto’s en de trein, in de verte een boot maar ‘s nachts is het rustig. Heerlijk geslapen met het raam open. Je kan je wc legen, zo ook grijs water en ook water vullen. Er is ook een vuilcontainer. Wat heb je nog meer nodig?

Heerlijk rustig en voldoende ruimte. Je kan je wc legen en water vullen (gratis). prullenbakken genoeg. En een mooi uitzicht en mooi wandelgebied. Alleen geen stroom maar ook niet nodig. En dat allemaal voor een gratis plek 👍🏻

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het parkeerterrein waar je wel mag overnachten is hemelsbreed 100 meter verderop. Via de kerk de volgende straat nemen. Er was voldoende ruimte en een prullenbak. Gammelstad is een aanrader!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie rustige en zonnige plek. Er was ruimte genoeg, alleen een paar lesauto’s kwamen er voor de eerste lessen. Met de fiets heel makkelijk naar het centrum. Wij hebben hier van zondag op maandag gestaan. Heel stil was het. lukte mij alleen niet om te betalen met de app, staat geen parkeerautomaat. wij hebben dus niet betaald. hopelijk ook geen bekeuring.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een prachtig rustig plekje, het was de bedoeling maar 1 nacht te blijven maar het was er zo heerlijk rustig, nog maar een nachtje extra gebleven. ‘s Avonds wel heel veel muggen, kon je niet buiten zitten. Heerlijk om het meer gefietst naar Tingsryd, rondje van 18 km. Je kan ook heerlijk zwemmen in het meer. Wel donker water maar wel schoon! De weg ernaartoe is vrij smal, gelukkig geen tegenliggers gezien. Goed bereikbaar met een grote camper.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuke gezellige camping. Niet te groot. We konden er prima staan met onze grote camper. Douche (gratis) en wc zagen er super schoon uit. Er werd toevallig ook nog een BBQ georganiseerd. Heel gezellig maar niet opdringerig. De camping is niet heel erg verlicht maar daardoor konden wij wel het noorderlicht zien. Van de snelweg hadden wij geen last. Heel fijn dat er een achteringang was voor fietsers en wandelaars. Voor herhaling vatbaar!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

super. gratis overnachting, mooie omgeving, lekker gefietst en idd de automaat met streekproducten, je kan er niet pinnen. een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Bij de kassa een muntje van 2 euro kopen voor water. WC cassette kan gratis geleegd worden. Eenvoudige serviceplek maar meer is ook niet nodig.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

perfecte camperplek voor 1 a 2 nachten als je zelfvoorzienend bent. loopafstand van het strand en het centrum. Er waren wel veel camperaars met honden toen wij er waren.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

5-1-2022 camperplek is er nog wel maar was gesloten omdat het grasveld te drassig was.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Mooie gratis camperplaats. Voorziening voor afval en gratis stroom, top. De ondergrond van grind is schoon en netjes maar kan op het laagst gelegen gedeelte -in tijden van hevige regenval- wat drassig zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst zelfs op 30 december. We kregen een plekje op het grint vlakbij het huis omdat het gras te nat was. Zeker een aanrader. Als wij weer eens in de buurt zijn gaan we hier weer overnachten! Buiten het seizoen wel even bellen maar ze zijn het hele jaar geopend!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Mooie locatie, op loopafstand van het mooie oude centrum van Hoorn. Het is idd een parkeerplaats waar 2 oude campers staan maar het is heerlijke rustige plek, goede sanitaire voorzieningen, goed verwarmd. We zouden 1 nacht blijven, het zijn er 3 geworden! Thuisbezorgd kon ons ook vinden :) Wij komen hier zeker nog een keer terug als alles weer open is.

Heerlijke rustige plek, je kan alleen de wc niet legen. Er zijn geen winkels, bakkerij of restaurant in de buurt. Heerlijke plek voor een overnachting. Wij zijn twee nachten gebleven. Echt een toppertje.