@Jan-Morren
Pre-pensioen.
- 2018
- MC Louis Mc4-74g
- 2013
Hebben 3 nachten op deze, mooie, gezellige en schone camping gestaan Hele vriendelijke mensen, erg gastvrij! Mooie omgeving om te fietsen We hebben genoten!
Wij hebben hier 3 nachten gestaan, wat een rust! Geweldige beheerders, gezellig, spontaan, en tijd voor een praatje Prachtig verzorgd sanitair. We hebben genoten. Succes verder! Jan en Wilma Morren
Wij hebben 3 nachten gestaan op deze prachtige camping, wat een vriendelijke mensen, en een gemoedelijke sfeer, ruime plaatsen! Sanitair spic en span, en heerlijke douche, lekker warm, en goede straal Wij geven deze camping een 10! Jan en Wilma Morren
Wij hebben genoten van de gastvrijheid. Een hele fijne camping, eigenaar erg vriendelijk en makkelijk. Met dank aan Nardie(camping gast) voor het nette sanitair! Jan en Wilma
Wat een prachtige rustige camping midden in het dorp. Prachtige ruime plaatsen, aardige eigenaar. Wij hebben genoten! Fam Morren
Wij hebben genoten van de mooie grote plaats!
Wat een mooie plek, erg gastvrij gezellige sfeer! Alles keurig schoon!
Één heel mooi rustig plekje openbaar vervoer helemaal gratis, vriendelijke eigenaar, en heerlijk eten!
We hebben een paar gezellige dagen gehad op deze camping, super vriendelijke mensen, heerlijk eten!
Geweldig het ontvangst, de plek, de rust, mooi fietsen in de buurt!
Super, plekje!!! Gezellige havenmeester! Fam Morren
Hebben hier heerlijk aan het water gestaan! Nieuw sanitair, perfect, oude iets minder, wel een prachtig restaurant Fam Morren
Fijne, camping, rustig, schoon en vriendelijk!
Nette verzorgde camper plaats, mooi schoon sanitair en een vriendelijke beheerder.