@Jan-Vds
- Sunlight T 68
- 2018
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Sitecode: 72035
Mooie plaats maar o zo jammer dat het langs een drukke weg ligt. Het verkeer was niet te doen… hoe mooi het ook is, ik denk niet dat we hier nog zullen terugkeren.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
jammergenoeg hangt er een bord dat je er niet meer mag staan met een camper…
2021
leuke plaats, zeer rustig tot er opeens 2 Hollandse families moesten verbroederen. lawaai voor het hele terrein, waarom kunnen jullie Hollanders niet eens op een normaal volume spreken, het maakt het voor jullie medecamperaars heel wat aangenamer.
Het commentaar hieronder over een maximum afmeting van 5 tot 6 meter klopt niet. wij rijden met een camper van 7,5m en konden zonder problemen parkeren en manoeuvreren. Anders rustige plaats langs het kanaal, aanrader!!!
niet onze favoriete plaats om te staan maar bij gebrek aan beter van de nood een deugd gemaakt. De bakker niet gezien, ofwel had hij een dagje verlof ofwel komt deze niet meer langs. De carrefour op 5 minuten wandelen verkoopt ook brood en dergelijke.
Mooie plaats, we hadden hier in het verleden al gestaan toen het net was aangelegd en toen was het zeer rustig, jammer genoeg zoals andere reviews hier al meegeven staan er zeker 2 camperaars die niet direct van plan zijn om te vertrekken. Deze keer was het volzet, laat ons hopen als we de volgende keer passeren we hier nog eens kunnen overnachten en dat de bewoners zullen vertrokken zijn…
Zeer leuke propere camping, zeer vriendelijke uitbaters (Nederlandstalig). Goed, lekker restaurant, ook afhaal mogelijk. Zwembad is verwarmd, leuke speeltuin voor de kinderen. Broodjesservice in het restaurant, de dag ervoor te bestellen. Sanitair is zeer net, als we ooit nog op het eiland komen dan wordt dit onze uitvalsbasis. Topcamping. (16€/nacht betaald met acsi in juni 2021)
7 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

Zeer trieste locatie, het is gewoon een plaats op een straatparking waar normaal auto’s parkeren. zeer drukke straat met gemengd verkeer ook treinstation dichtbij met minimum 4 treinen per uur. Geen voorzieningen ter plaatse, plaats is goed als je het centrum eens wil bezoeken maar zeker niet om te overnachten.