@Jan-Willem1969
- 2021
Op zich aardige camping. Sanitairgebouw even lopen afhankelijk van waar je staat. Plekken niet allemaal even goed. Verder oké. Maar in verhouding iets te duur (vinden wij) voor wat je betaalt. Vandaar 3 sterren ipv 4.
Prachtige plek om te staan! Mooi sanitairgebouw voor inderdaad maximaal 3 campers. Gecombineerde douche/toilet. Maar voor deze bezetting geen enkel probleem. Prijs inmiddels wel € 25,- voor 2 personen en stroom (en gezellige prima Engels sprekende Marc, die nèt geen burgemeester is geworden van het dorp).
Sanitairgebouw compleet vernieuwd en prachtig geworden! Mega douchehokken (nee, geen hokjes... 😁). Prima plek om te staan en de omgeving te verkennen. Zeer vriendelijke receptie.
Sanitairgebouw inmiddels compleet vernieuwd en prachtig geworden! Mega douchehokken (nee, geen hokjes...😁). Prima plek om te staan en de omgeving te verkennen. Zeer vriendelijke receptie.
Leuke camping. Met Acsi € 27,- 2 pers. inclusief stroom. Sanitairgebouw netjes. Alleen de douches zijn soms ineens koud en dan ineens gloeiend heet. Oppassen met kleine kinderen (en ook zelf een beetje....😁)
Let op!! Inchecken pas vanaf 14.00 uur. Sanitairgebouw is bij de dames compleet vernieuwd en prachtig geworden. Mannen moet nog gebeuren. € 27,- Acsi tarief. op zich prima voor deze regio. Naar Grasse idd steil omhoog fietsen, maar de moeite waard om één van de fabrieken te bezoeken.
Heel vriendelijke eigenaar met prachtige snor. Sanitair is prima! Douchen hoeft niet (meer) met een bandje. Locatie super en lekkere zelf in houtoven gebakken pizza's.
Op zich prima camping, maar weinig te beleven. € 25,- met Acsi kaart, wordt gewoon geaccepteerd. Aardig sanitair, vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 19119
Heel vriendelijke ontvangst. We kwamen aan tussen de middag (eigenlijk dicht), maar werden netjes te woord gestaan en een plekje toegewezen (mochten eventueel ook switchen als we wilden). Prima (nieuw) sanitair. Hele mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Wij komen nog een keer terug!
Prima doorreis plek. Sta toiletten en bijbetalen voor douche. Restaurantjes op loopafstand in het centrum
Prima camping. sanitair voldoet. warme douches, wel wat krap, maar schoon. mooie plekken en zeer aardige ontvangst. ongeveer€ 18,- per nacht met Acsi incl stroom 2 personen.
Fantastische camping!! Met Acsi kaart buiten seizoen € 27,- pn incl stroom voor 2 personen. Schitterende (vernieuwde) sanitairgebouwen met heerlijke douches, schone toiletten, alles tiptop in orde! Vriendelijke ontvangst en gratis OV kaart voor de regio bij overnachting. Let op!! Camping is dus het hele jaar open!!!
Prima camping. Prijs/kwaliteit klopt. Sanitairgebouw perfect. Mooi zwembad. Dorpje Lourmarin op loopafstand. En ook omliggende dorpjes goed met de fiets te doen.
Eenvoudige camping. Sanitairgebouw wel oud maar schoon. Helaas wel lauwwarm water voor afwas en douche. Op prima fietsafstand van Avignon. Maar het dorp zelf is zeker ook de moeite waard om te bezoeken.
Prima plek als tussenstop. Sanitair voldoet. In het dorp is niets te beleven.
Prima stadscamping. Ideale uitvalsbasis om de stad zo in te wandelen. Sanitairgebouw voldoet prima. Sommige plaatsen inderdaad wat schuin, maar mooi aan de Moezel. Ingang kan inderdaad wat lastig zijn. maar ja, om dan meteen één ster te geven...
Prima camping. Douche lauwwarm, sanitair redelijk schoon. Mooi zwembad. Prima uitvalsbasis voor Uzès, Pont du Gare en Nimes.
Super plek. vlakbij de stad. 1 toilet en 1 douche. maar helemaal prima. zo zouden er meer plekken moeten zijn. komen zeker terug!
Prima gratis camperplek. Geen stroom en andere voorzieningen, maar wel betaalde sanizuil iets verderop op de parkeerplaats.
Prima camperplek vlakbij de stad. Prijs /kwaliteit verhouding in orde. Geen sanitaire voorzieningen. sanizuil is prima, dus qua camperplaats perfect.
Leuke plek op de stadswal. Doucheruimte is verwarmd en douche is goed heet. Straal is iets minder prettig. Het was links en rechts wat zompig maar dat kwam door de afgelopen weken (veel regen). Verder prima plek. Volgens mij overigens geen Acsi meer.
Fantastische camperplek!! 3 plaatsen naast het huis. WC 24 uur open. Water lozen mogelijk. Geweldige ontvangst door Ariane. De avond van tevoren gemaild en meteen reactie. Prachtige natuur om te wandelen. Gaan hier zeker terug komen. € 10,- staan en € 4,- stroom en gebruik toilet. Rest van de mogelijkheden staan op hun zeer uitgebreide site (ontbijt, avondeten)
Vriendelijke beheerder. Sprak Engels, gaf meteen aan bij reservering dat er problemen waren met de stroom. Voor ons geen probleem, maar uiteindelijk maar 1 nacht hoeven te betalen terwijl we er 2 stonden. Hele fijne warme douches met goede straal, maar inderdaad sanitair wel gedateerd.
we hebben heerlijke tapas gegeten en bijbehorende wijnen gedronken. mijn vrouw lustte eigenlijk nooit rode wijn, maar deze was heeeerlijk!! Ikzelf drink niet, maar ook dit was geen probleem en werd door Evelynne en Randell prima opgelost! Gezelligheid aan de grote tafel is fantastisch en we gaan hier zeker nog een keer terugkomen 👌🏻
We hadden in eerste instantie 1 week gereserveerd en zijn uiteindelijk bijna 2 weken gebleven. Tako heeft zijn uiterste best gedaan om te kijken of dat mogelijk was. Super! Daarnaast is de locatie fijn (in een woonwijk, lekker rustig). Maar wel op loopafstand van het centrum. Sanitairgebouw en alle andere voorzieningen zijn top! Je merkt dat Tako en Juanita zelf ook camperaars zijn en weten wat belangrijk is. Volgende keer weer! De jonkies....😁
Echt de mooiste camperplek tot nu toe in deze regio. Fantastisch personeel. Mooi en goed sanitairgebouw. Stroom afrekenen per KW. Alles tip-top in orde. Helaas nu tijdelijk moeten sluiten ivm vergunningsprobleem. Ze hopen zsm weer open te kunnen gaan. Wij komen ZEKER terug!!
Camperplaats is perfect! Alles wat er moet zijn is aanwezig tegen een super prijs. t/m 6 nachten € 12,-, langer verblijf € 10,- per nacht en langer dan een maand € 9,- per nacht. Enige minpuntjes zijn: (zoals eerder gezegd): Soms erg sterke 'boeren' lucht en in de nabije omgeving is niets te doen. Cartagena is mooi en goed te doen op de fiets.
Super camperplek. We stonden op de 'buitenring'. Met stroom. Yvan en Nele zijn super aardig en behulpzaam. Eén keertje lekker mee gegeten. Prima uitvalsbasis voor Lorca (een heel leuk dorpje).
Hele fijne en mooie camperplek. Fietsen naar Murcia is prima te doen.
Fijne camperplek. Lekker knus, en mooie uitvalsbasis aan Elche en de stuwdam. Simone is een fijne gastvrije eigenaresse.
Prima plek om door te reizen. Schoon sanitair. Warme douches en klein dorpje.
Prima gratis plek. Supermarkt om de hoek.
Een echte doorreis plek die vaak snel vol zit. Alle faciliteiten aanwezig. Leuk stadje op loopafstand.
mooie locatie langs de Loire en je loopt zo de stad in! prima plekken, alleen beneden dichter bij de Loire wat modderig door de regen. Goed sanitair en aardige beheersters. Bedankt voor het verblijf en de verse eitjes!
Op zich prima camping. Sanitair werd niet heel goed meer bijgehouden, maar dat zal met het laagseizoen te maken hebben gehad. Douche op zich prima. Wel prima uitvalsbasis naar Perpignan en andere leuke dorpjes in de omgeving.
Prima camping en dito eigenaar. Leuke vriendelijke (Nederlandse) man. Prijs/kwaliteit prima. Lekkere warme douche, zwembad nog steeds open. Voor herhaling vatbaar 👌🏻
Prima plek voor een overnachting. Geen woonwagen bewoners meer zoals eerdere review aangegeven heeft. Pass etappe nu al meerdere keren gebruikt. Is wel super in Frankrijk.
prima uitvalsbasis voor Carcassonne. Leuke uitbater. sanitairgebouw voldoet. Ruime plaatsen.
Mooie plek langs het water om te staan voor een overnachting. Faciliteiten betaald? Zag er van buiten niet uit, dus niet gebruikt.
Sitecode: 42068
Op zich aardige camping. Veel vaste bewoners. Sanitairgebouw was op zich prima. Netjes en goede douche.
Fijn verwarmd zwembad. Prima plaatsen met eigen sanitair. Supermarkt vlakbij en prima uitvalsbasis voor verschillende fietstripjes.
Prima plek om te overnachten. Vriendelijke eigenaren. Mooie fiets omgeving. Sanitair is echt wel gedateerd. Douche is zeker warm en fijn (€1,-).
Hele mooie camping bijna in het centrum van Amsterdam. Prachtig gelegen in het groen en goed bereikbaar met de camper. Sanitairgebouw netjes. Vriendelijke ontvangst.
Mooie plek om te staan. Fijne uitvalsbasis om te fietsen in de prachtige omgeving. Sanitairgebouw was eenvoudig, maar voldoet zeker.
Mooie plek in het groen. Camperplek prima. Niet groot, maar voldoende. Sanitairgebouw mooi, maar rook een klein beetje. Vandaar 4 sterren. Eigenaar vriendelijk. Goede uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen in de regio.
Twee dagen op deze fantastische camping gestaan met de camper. Werkelijk alles is goed geregeld. Mooi en schoon sanitair. Aanrader 👌🏻
Vandaag geweest. Grijs water kan niet (meer)!!!
Prima plek in Stavanger. Heel erg drukke camping, maar mooi en schoon sanitair. Prima douches. Goed naar het centrum te lopen (ongeveer 20 minuten)
Prima plek voor een overnachting. Toiletten aanwezig. Kunt er verder eigenlijk niets.
Fantastische plek voor weinig geld. Sanitairgebouw met douches perfect!
Perfecte plek om de boot te halen. Als je een ticket neemt, sta je 2 uur gratis. Dus om 19.00 uur uur ticket is tot 10.00 uur in de morgen staan. Schoon sanitairgebouw. Mooie plek om nog even een rondje te wandelen.
Prima plek om te staan. Sanitairzuil aanwezig. Openbaar toilet eventueel in het park.
Prima gratis plek. Leuk om het meer wandelen en leuk strandtentje om wat te drinken of te eten. Overdag kun je daar ook gebruik maken van het sanitair.
Leuke camping met kleine hofjes waar je 'vrij' kunt gaan staan. Schoon sanitair. Prima wandel en fietsgebied. Helaas geen broodjesservice. Voor de rest perfect!
Ondanks dat de weg is afgesloten was het leuk om hier te staan om van het uitzicht te genieten. Sanitairgebouw was open. Overnachting was prima!
Prima camping. Sanitair netjes, douche 10 NOK. Goede uitvalsbasis om te wandelen achter de waterval en naar het centrum.
Op zich prima camping. Goede faciliteiten. Douche 10NOK. Overnachting 350 NOK zonder stroom.
Superplek! Mooi uitzicht over het fjord. Supercharmant dorpje. 150 meter vanaf toilet/douche/wasmachine. Douche en wasmachine betalen middels spaarvarken of via app.
Prima plek voor een overnachting. Leuke klim/wandeling naar de staafkerk van Borgund via de kongevegen. We hebben er niet overnacht, maar dat zou zeker gekund hebben
Uitzicht prachtig, maar inderdaad echt strak langs de weg met behoorlijk wat (vracht)autoverkeer. Maar weinig andere opties in Flåm.
Prachtige plek om te staan. Afvalbakken aanwezig. Enige minpuntje is dat het strak langs de weg ligt. Iets of wat geluidsoverlast dus.
Tussen de schapen grote parkeerplaats. Mooie wandelingen te doen. Geen voorzieningen. Geld in een envelopje 50 NOK
Prima plek om te overnachten. Mooie wandelingen vanaf hier mogelijk. Verder niets te doen in de omgeving.
2 nachten gestaan. Prima plek om vanaf hier met de fiets Trondheim te bezoeken. Wandelen kan ook in de omgeving.
Prima plek voor overnachting. Mooie wandelingen vanuit deze plek. En je kunt de mijn bezoeken als je wil. Supermarkt om de hoek. Lozen toilet en grijs water en water innemen.
3 plaatsen voor campers ongeveer. Superleuk fort om te bezoeken. Rustige overnachting gehad.
Prima plek voor een overnachting en een wandeling langs de kust. Geen voorzieningen (niet nodig), maar prima plek om te staan.
Prima camping. Alle voorzieningen aanwezig. Mooie rondwandeling vanaf de camping. Alles inclusief (wassen/drogen/douchen) € 390,- pn met twee volwassenen. Breng ook een bezoekje aan de Drågen Smokehouse. Heeerlijke gerookte zalm en forel.
Prima locatie voor een overnachting. Te weinig camperplek en, maar met z'n allen op de gewone plaatsen gestaan. Toiletten ook goed, en water om flessen te vullen als je wil.
Prachtige plek om te staan zo aan het water en de zeilboten voor je neus langs. Toiletten achter het grote gebouw. Alleen als galerie open is. Leuke wandeling naar het stadje.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Mooi park waar je bij staat. Prima uitvalsbasis om Oslo te bezoeken (wij zijn 2 dagen met de fiets gegaan, ook prima te doen). Sanitairgebouw aan het water pakken bij het veldje aan het water. wordt goed schoon gehouden.
Prima overnachtingsplek. Heerlijk rustig. Mooi stukje om te wandelen. Loopafstand tot het centrum. Wel opletten met het grind aan de zijkant. 1 camper kwam erin vast te zitten en die moesten we eruit trekken met een andere camper.
Op zich mooie plek. Loopafstand van het dorpje. Mooi wandelen langs het water. De weg is inderdaad wel druk, maar in de nacht viel het voor ons mee. Als tussenstop prima voor ons.
Hele leuke plek. we stonden iets verderop ivm een kunstmarkt bij de vijver. Anders inderdaad 5 plaatsen bij de watermolen. Gezellig stadje voor een overnachting.
Op zich aardige plek voor een overnachting. Inderdaad aan het eind staan de campers maar in de straat overwegend vrachtwagens. Bij de Monarch tijdens openingstijden toiletten aan de buitenzijde.
Schoon en nieuw sanitair. Je krijgt met Acsi een kaart om te douchen. Niet erg lang. Stroom 4 kw gratis. € 21,- inclusief toeristenbelasting. Weinig interesse bij ontvangst. Gras mag wel eens gemaaid worden. Wel mooi gebied om te fietsen en te wandelen.
Mooie grote camping. Schoon sanitair. Aardige ontvangst. Broodjesservice. Goede uitvalsbasis voor Via Verde en Toll Blau en Toll de Vidre.
Mooie locatie voor een camping. Je moet wel ff steil omhoog. Aardige ontvangst en leuk restaurantje (allen vrijdagavond, zaterdag hele dag en zondagmiddag geopend. Goede uitvalsbasis voor El Parisal en natuurbaden.
Prima (kleine) camping. Schoon sanitair. Aardige receptie achter de camping. Hier kun je ook een. vers afgebakken stokbrood krijgen. Acsi kaart wel van toepassing (in tegenstelling wat eerder verteld is). Maar natuurlijk in de aangegeven periode, en niet in het hoogseizoen .....😁. Mooi wandelgebied. In het dorpje is niks te doen.
Prima camperplek met alles erop en eraan. Jetons bij de office de tourisme te verkrijgen uit een automaat. Verder niets te doen in de omgeving behalve een wandeling naar het kasteeltje.
Op zich prima camperplek voor 1 overnachting. Leuk centrum. In de avond tot 22.00 uur wat jeugd op het sportveld, maar totaal geen last van gehad.
Mooie grote camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst en uitleg over (fiets) mogelijkheden en dorpjes in de buurt. Goede uitvalsbasis voor de bus naar Figueres.
Prima camping. Goed sanitair. Weinig gewone plaatsen. Vooral Mobil homes. Maar geen last van. Prima ontvangst. Mooie uitvalsbasis om te wandelen naar Les Orgues de ile sur tet
Superplek bij de rivier. Mooie wandeling over de brug naar het stadje. Als er sanitair was geweest, dan zeker 5 sterren
Fantastische (doorreis)camping. Schoon, overzichtelijk, vriendelijk, rustgevende camping. Alles is al gezegd, maar het klopt als een bus. We komen hier zeker graag terug.
Op zich prima locatie. Mooi bij de Via Verde om naar Tortosa te fietsen bijvoorbeeld. Wij stonden er op vrijdag en in de avond hingen er veel jongeren in het parkje tot 2.00 uur in de nacht. Wel geluidsoverlast, maar geen rottigheid. Niet elke plek heeft stroom, maar ja, het is gratis, dus niet zeuren....
Wat een fijne hulp bij de receptie. Alles in het Engels. Niets is teveel gevraagd. Sanitair prima. Fietsen over de (achter de camping gelegen) Via Verde naar Girona. Enige minpuntje is inderdaad de wat gehorige autoweg langs de camping. Wij stonden achteraan en dan valt het wel mee (vonden wij).
Sitecode: 20025
Perfecte plek om Barcelona te bezoeken. Tevens prima camping. Met de bus heen voor € 3,90 en wij gingen met de trein terug, want dan konden we zelf de tijd plannen. Dan de gratis shuttle bus naar de camping die elk half uur rijd. Geen risico's op inbraak in de stad voor onze camper.
Heerlijk gestaan tussen de olijfbomen. Greg (Fransman) is uitermate vriendelijk. Hij doet niets meer met z'n olijfbomen (is met pensioen zegt ie...). 1 gezamenlijke douche, gecombineerd met toilet is prima te doen. Soms ff wachten, maar het is vakantie toch.....
Prima doortrekkerscamping. Veel vaste plaatsen. Geen last van gehad. Mooi wandelgebied met dierenpark. Sanitairgebouw op zich prima en verwarmd. Fijne douches met goed mengkranen.
Mooie plek om te staan. Toen wij er waren heerlijk rustig. verwarmd en zeer schoon en mooi sanitairgebouw. € 19,- inclusief stroom voor 2 personen met Acsi kaart.
Super camperplek. Het sanitair is blinkend schoon en de douches zijn voortreffelijk!! € 17,40 per dag voor 2 personen inclusief stroom. Aardige beheerders.
Prima camping met mooi nieuw sanitairgebouw bij het speeltuintje waar wij stonden. Betaalden € 23,- per nacht inclusief stroom met Acsi. Eten bij de plaatselijke pizzeria O Pastor is eigenlijk een 'must'. Wat een goddelijke pizza's!!
Op zich prima camping. Voorzieningen schoon maar wel wat verouderd. € 26,- voor 1 nachtje zonder stroom is dan wel wat veel als je weet dat de camping ernaast € 17,- kost inclusief stroom en met betere voorzieningen (hoorden we van iemand die 'overgestoken' was. Wij hadden die camping eigenlijk ook willen hebben, maar hadden ons vergist.
Heerlijke camping. Prachtig en schoon sanitair. Heerlijk zwembad. Gastvrije ontvangst en mooie wandelingen te maken in de buurt. Top!
Zeer leuke en verzorgde camping. Eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Douches wat schommelend met de temperatuur, anders zeker 5 sterren!
Wij hebben hier een week gestaan. Alles wat al gezegd is klopt. Wouter en Sonja: Bedankt dat wij jullie gasten mochten zijn. Heerlijk gefietst, gewandeld, genoten van de rust, het uitzicht, het zwembad, de table d'hote, alles klopte gewoon! Bij aankomst meteen drankje gekregen en ruim de tijd genomen om even uitleg te geven. Bij vertrek ook, dat maakt het ook nog extra speciaal. Nogmaals: Fantastisch!!! Groetjes, Jan-Willem en Sappho.
Heerlijk op het domein van Armand en Bas gestaan. Douchen en toilet nog in de woning, maar volgend jaar 6 camperplekken achter het huis met sanitairgebouw. In 3,5 jaar dit bereiken. Top hoor!! Mooie 🌞 verhalen gehoord.
Prima plek om te staan buiten de camping (waar alleen maar vaste gasten staan). Gezellige drukte in het restaurant en leuke sfeer. Je mag gebruik maken van de douches op de camping welke prima warm en schoon zijn. Toilet en afwas naast het restaurant.
Ruim opgezette schone camping. Heel rustig. Verouderd sanitair, maar voldoet prima. Moest inderdaad NAAST de betonnen plaat op de plek gaan staan. Dit is dus je 'zitgedeelte'. Gezellig met wat Fransen gekletst. Wij betaalden (contant) € 15,- voor 2 personen per nacht inclusief electra. Prima verblijf.
Lastig te reserveren, wat op zich wel handig is. Je moet TEN MINSTE 48 uur van tevoren een mail sturen en een formulier invullen wat nergens te vinden is. Maar als dat eenmaal geregeld is: Topplek!!! € 15,- inclusief stroom en water bij de plek. Toilet ff sleutel halen bij de receptie (lastig, maar goed). Douche € 6,- bij de hostel verderop. Dan maar gewoon in de camper. Goede busverbinding naar de stad. Gemeente Bilbao (eigenaar van de plek) TOP
Wij zijn ook in Montanchez geweest bij de camperplaats van het jaar, maar deze zou het ook wel mogen zijn. FANTASTISCH!!! Douche, toilet superschoon en mooi. 7 minuten douchen voor € 1,-. Zwembad erbij (gratis) met mooi zitje om lekker te relaxen. Fantastisch uitzicht rondom. € 12,- per nacht. Als we langer hadden kunnen blijven zaten we er zeker een paar nachten. Aanrader!!!
Heerlijke plek om te staan. Vanuit de pier in Somo met de fiets op de veerboot naar Salamanca. Prima te doen! 2 nachten gebleven. Rustig en voor € 11,- zonder stroom, wel toilet, buitendouche en water lozen en vullen.
Prima camping! De vriendelijke Lisanne en haar ouders zorgen voor brandschoon sanitair, eventueel (extra) fiets en wandelroutes langs het meer, of de wijnvelden. Lekker gras aan je voeten. Leuk kasteel ook in de vorm van een schip vlakbij. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug!
Superplek om te overnachten. Ruimte genoeg. Geen blaffende honden. Geen voorzieningen behalve grote vuilnisbak. Zouden zeker terugkomen. Rondleiding door het kasteel is echt de moeite waard.
Prima nette nieuwe gratis camperplek. Op wandelafstand van het centrum. Iets of wat ‘last' van het busstation, maar vanaf 23.00 uur ongeveer stil tot rond 7.30 uur. Prima voor ons.
Een hele fijne rustige camping met grote plaatsen, zelf uit te zoeken. Sanitair was prima. Ook wij zijn langer gebleven dan gepland vanwege de rust. Bus naar Cordoba is prima. Tip: Koop een kaart op het busstation in Cordoba (kan niet in het plaatsje zelf). Je kunt dan voor € 0,80 pp met de bus. 1 kaart mag je met z'n tweeën gebruiken. Als je twee dagen gaat is dit dus veel goedkoper.
Prima camperplek. Inderdaad plekken redelijk smal, maar voldoende om luifel uit te draaien. Buiten de camping wordt inderdaad flink verbouwd (waar je geen last van hebt). Wij hebben ook geen ‘overlast’ van de weg gehad. Prima plek om Malaga te bezoeken.
Prima camping om Nerja te bezoeken. Sanitair top! Plekken top! Voor camper 7m is basis plek prima. € 25,- alles inclusief. Geen last van overhangende takken gehad
Voor de overnachting prima. Voor € 5,- staan. Verder geen voorzieningen (nog niet). Nog ERG in aanleg. Toen wij er waren wel veel last van vliegen.
Prima mooie grote camping met schaduwdoeken boven de plaatsen. Zwembad vrijdag t/m zondag open. Uitstekend sanitair € 23,- met acsi card (camper 2 personen en stroom).
Camperplek zonder voorzieningen. Maar is dan ook gratis! Prima plek om wandelend het mooie Antequera te bezoeken. Stonden met 10 campers. Nog plek genoeg.
100% één van de beste plaatsen tot nu toe in Spanje (na 5 weken rondtrekken). Alles is al gezegd. Super!!! Zelfs zwembad is nu goed op temperatuur. Wij betaalden € 20,- per nacht ZONDER stroom. (bewust gekozen). Zouden zeker terugkomen!
Prima plek om Ronda te bezoeken. Wel vragen naar deze plek, anders wordt je op de camping geplaatst. Kan natuurlijk ook als je dat wil... Douche bij de 'korte' campers is veel beter dan bij de lange campers (bij ingang rechts is korte camperplek, en dus betere douches). Wij betaalden € 18,- voor camper 7 meter inclusief stroom.
Mooie ruime plekken, prima opgezette camping. Wel erg stoffig door het droge weer. Ruime douches met flinke waterstraal. Wel blijven bewegen want elke 20 seconden gaat het licht uit en moet je ff de sensor 'activeren'....;-)
Leuke plek om te staan. Sevilla redelijk goed te doen met de fiets vanaf hier. Sanitair redelijk. 1 douche voor de mannen en 1 voor de vrouwen, idem voor de toiletten.
Prima plek. Dichtbij de stad. Sanitair schoon en goed verzorgd. Enige kleine 'minpuntje': Alleen kiud water om af te wassen... Maar ja, als dat alles is!
Op zich prima plek. Verkeer vanaf 24.00 uur rustig tot in de morgen rond 7.00 uur. Vonden wij redelijk wat overlast. Stadje zeker de moeite waard. Je moet absoluut de kerk in (als die open is). Prachtig altaar!!!
Superplek om te staan! Hele fijne en ongedwongen sfeer. Leuke eigenaren Joop en Yvon staan je altijd vriendelijk te woord en geven hele fijne tips over de omgeving (wandelen/fietsen/eten) en zelfs over volgende bestemmingen. Geweldige 4 nachten gestaan. Duidelijk waarom dit de beste camperplek van Spanje mag gaan worden!! Als we nog eens in de buurt zijn komen we graag weer terug. PS: Leuk ook de broodservice…😀!
We hebben hier genoten van de rust en de stilte. In de avond schitterende sterrenhemel gezien. Bedankt Bart en Gwen voor de gastvrijheid. Top!!
Zeer mooie omgeving om te wandelen. Eigenaren erg aardig (spreken alleen Spaans). Sanitairgebouw verwarmd met pelletkachel. Prijs € 10,- per nacht en € 5,- voor de stroom. Zeker de moeite waard!
Op zich prima plek. Overdag veel verkeersgeluid. In de avond blaffende honden maar vanaf 24.00 uur was het wel stil qua geluid. Erg vol op het eind van de dag inderdaad. Prima als tussenstop voor ons.
Wat een superplek!! Geweldig uitzicht op de Pyreneeën. Prachtig sanitair. Zeer vriendelijke, goed Engels sprekende eigenaar Carlos. Zeer betrokken bij z'n gasten. Dagtripje naar Muro de Roda gedaan. Aanrader! Fantastisch uitzicht ook op Embalse de Mediano.
Wat een fijne plek met gratis stroom van de gemeente. Perfect voor op doorreis. Supermarkt op loopafstand.
Mooie plek. Zelfs gratis schoon toilet. Verder geen voorzieningen. Heerlijk rustig. Goede overnachtingsplek.
Mooie schone plek. Vriendelijke eigenaren Lia en Fons. Leuk met de kippen en de eenden. Wij hadden zelf wat geluidsoverlast van de nabijgelegen A2. Wij vinden de prijs in verhouding nog wat aan de hoge kant.
Sitecode: 82081
Fantastische plek om te staan. Apart cakperveldje voor 5 campers. Goede WiFi, schoon sanitair, goede douches. Prijs kwaliteit verhouding zeker goed! We betaalden met z'n tweeën inclusief 6A stroom € 16,50
Superplek. Prachtig gelegen aan de bosrand. Sanitair superschoon. Heerlijke zelfgemaakte jam van de eigenaresse gekocht. Inderdaad enige minpuntje (voorzover je dat een minpunt kunt noemen, want die hebben we zelf bij) is een douche. Voor ons dus totaal geen probleem. Prijs klopt zeker met het gebodene.
Zie omschrijving voorganger. SUPER!! Leuke havenmeester. Heeft goede tips voor fietsroutes. Geweldige douches, wat wil je nog meer?
Ik zou niet weten waarom je deze plek minder dan 5 sterren moet geven. Echt alles aanwezig, vlakke ondergrond, mooie grasmat naast je camper. Geweldige douches. Mooie fiets en wandel omgeving. Supervriendelijke eigenaren!
Prima locatie om naar de stad te gaan. Gratis, dus daarom. 5 sterren. Prijs-Kwaliteit goed. Water nemen en lozen. Geen voorziening voor toilet lozen gezien.
Super vriendelijke eigenaren. Prijs-Kwaliteit geweldig! Mooi nieuw sanitair en ook netjes schoon gehouden. Schitterende fietstochten in de regio. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug.
Supermooie plek met heel veel fietsroutes in de buurt. De eigenaren staan je graag te woord om je uitleg te geven over de omgeving. Niets is teveel voor ze. Fijne douches en schone toiletten. Als ik dan toch één minpuntje moet noemen: Er is geen gelegenheid voor de afwas. Maar ja, je moet iets te zeuren hebben hè als Nederlander...😁
Zelfde probleem als eerder genoemd. Van tevoren gebeld om te reserveren. Bij aankomst niemand aanwezig. Even de camping opgelopen en beheerder gevonden. Had ook zelf de slagboom open mogen doen en doorrijden. Naderhand bij aanwezigheid van de beheerder registreren. Zeer schoon sanitair. Prima (wat schuine) plekken. € 37,- voor camper en 2 personen voor 2 nachten betaald. Zou zeker weer gaan staan.
Grote camperplaats. Veilig gevoel. Nadeel: In de vroege ochtend toch al wat last van het verkeer. Prima afstand tot de stad. Nette verharde plek. Gratis water. Dicht bij Carrefour (loopafstand) en tramhalte voor de deur!
Wat een fijne mooie camping. Zeker voor campers een genot om te staan. Heerlijk rustig. Zwembad was inmiddels open. Douches heerlijk zelf te mengen met warm en koud knop. Wij betaalden € 12,- camper inclusief 2 personen. Goede pizza (en ook niet duur) gegeten. Camping af naar links en meteen rechts. Je loopt er zo naar toe. Eigenaar lijkt wat nors, maar is toch wel vriendelijk.
Prima plaats voor overnachting. Wij kwamen vrijdagmiddag rond 12.00 uur aan. Was de markt nog net bezig. Als je hier op donderdag aankomt moet je daar echt rekening mee houden qua herrie in de ochtend. Water zat geen schroefdraad aan, dus moet je (indien nodig) anders oplossen. Verder rustige nacht gehad en gefietst naar Coimbra. Steile stukken, maar electrisch goed te doen.
Sanitair is basic. Wel warm water. Staanplaatsen eigenlijk allemaal verhard. betaalden € 20,- voor 1 nacht camper en 2 personen. In verhouding tot andere campings vrij duur. Wel mooi gelegen. Supermarkt in de buurt en ronde km het schiereiland gelopen. Heerlijke verse vis gegeten in het stadje.
Super locatie. Parkeren bij de basiliek. Zijn maar 6 camperplaatsen maar vele andere campers stonden achter het sanitairgebouw. Geen probleem. In het sanitairgebouw achteraan vind je door de klapdeuren ook nog heerlijke douches! Sanitair is superschoon! Let wel op de sluitingstijden van de douches en toiletten. Staat op de borden aangegeven. Aanrader: De mis buiten van 21.30 uur die eindigt met soort van processie met zang en lopen met kaarsen.
Sanitair was prima. Veel regels (zie eerder genoemde doucheprotocol). Mooie fietsomgeving. Veel flora en fauna. Wel veel last overdag van de naburige blaffende honden. Wel vaker gehad, maar niet zo dichtbij. In de nacht tot 5.30 uur niets gehoord. Aardige gastvrouw.
Wij hebben de camping als SUPER ervaren. Een plek om tot rust te komen en ook te genieten van de verhalen en gastvrijheid van Mari. Wij vonden het ook erg leuk dat de camping een 'ronde' opstelling had, zodat het een vrij gevoel gaf. Zouden de volgende keer als we in de buurt zijn zeker nog een keer terugkomen!
Zeker voldoende. Schoon sanitair, maar doet wel vooroorlogs aan. Als je wil fietsen ZEKER de linho da Tamega fietsen zoals de voorganger heeft uitgelegd vanaf het BP station. Dan bij het oude treinstation Gatao bij het barretje erachter gezellig ff koffie drinken!
Prachtige plek aan het strand. Verder geen voorzieningen. Met de fiets echter goed te fietsen door het bos over het mooie aangelegde fietspad. Zouden zeker een keer terugkomen.
Voor een bezoekje aan de stad prima. Verder niets bijzonders in de buurt. Voelden ons er veilig. Geen voorzieningen.
Mooie plek. Goede uitvalsbasis voor de stad. LET OP! Op het bord staat: Parkeren met de achterkant naar de straatzijde (dus vooruit in parkeren). Bijna niemand doet dat (wij dus ook niet). Totdat ik om 2.45 uur in de nacht wakker schrok van de sprinklers in het gras die aansprongen en dus met flinke kracht tegen de achterkant van de camper spoten. We schrokken ons rot!! Advies dus als je aan de buitenkant staat: Neus naar voren!
Zoals de vorige commentaren: Fantastisch uitzicht!! Genieten van de rust en het uitzicht. In de omgeving verder niets te doen, maar mooie plek voor doorreis voor ons. Zeker nog een keer terug als we in de buurt willen overnachten. € 8,- voor stroom, water en loosplek.
Prima plek om 1 nachtje te staan. Toiletten aanwezig. Redelijk schoon. Sanizuil tegen betaling. € 2,- voor 10 minuten water en 1 uur stroom. Naast (drukke) doorgaande weg. In de nacht overigens geen last van gehad.
Leuke plaats voor overnachting. € 2,- voor water en stroom (dit laatste is voor ons niet duidelijk hoeveel tijd/stroom hè krijgt). overigens ook maar 1 stroompunt. Frans toilet en 2 urinoirs redelijk schoon. Leuk centrum boven bij het chateau.
Prima plek voor overnachting. Wel naast de weg, maar daar hadden wij geen last van in de nacht. In de avond schitterende lichtshow op de kathedraal. Echt fantastisch!! Een aanrader! Wel een donkere wandeling (of fietstocht) terug.
Prima plek om te overnachten. Lekker rustig, liggend aan een mooi park. Voorzieningen (supermarkt en eetgelegenheden) om de hoek.
Prachtige plek. Mooi toiletgebouw aan de overkant (alleen wc). Alleen veel herrie van doorgaand verkeer. Begint al om 5.00 uur in de ochtend.
Leuke minicamping. Wij betaalden 50 kuna voor de camper en 57 kuna pp en 8 kuna toeristenbelasting. In totaal dus € 180,- kuna per nacht. Goede uitvalsbasis voor de plitvice meren. Wij hebben gefietst met onze elektrische fietsen en dat was prima te doen. Restaurant in de buurt Degenija is prima. Goed eten en niet duur. Wel op tijd zijn. Reserveren kan niet.