@Jan-en-Lies
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een fantastische plek, nog nooit op zo’n stille plek gestaan met onze camper! En wat een mooie donkere nacht met prachtige sterrenhemel. We stonden in ons eentje op 6 hectare grond samen met wat schaapjes en 4 geitjes. Op 3 km afstand lekker gegeten in het dorpscafé en de de volgende dag koffie en later op de dag een biertje/ wijntje. Goed uitgangspunt voor fiets- en wandelroutes!
geweldig camping. We wilden 2 nachten blijven maar het zijn er 4 geworden. het is een kleine camping met de faciliteiten van een grote camping.
2020
Super locatie en leuke rustige camping.
Keurige , goedkope plek met stroom en drinkwater. Toilet gebruik en chemisch toilet legen kan alleen tijdens openingstijden van het café
Prachtige rustige camperplaats! Vriendelijke begroeting door de plaatselijke rode kater en de kippetjes, op de achtergrond de klepperende ooievaars. Afval keurig geregeld. Stroom aanwezig ( €3 extra) en mogelijkheid om chemisch toilet te legen (€2 extra)
Wat een fantastische plek! Heel erg rustig , keurig verzorgd allemaal! Heerlijk gegeten in het restaurant. Heel vriendelijke mensen!! Absoluut een aanrader!
2019
Bestaat niet meer!
Ontzettend mooie camperplek met grandioos uitzicht over de stad. Zeer gastvrije en enthousiaste beheerder die tevens gids is in de kwikmijn. Heeft met ons mee gefietst naar de zwemplek 8 km verderop ( Idrija Bela) en onderweg van alles uitgelegd over de omgeving, op de terugweg De Wild Lake ( Divje Jezero) bekeken. Deze camperplek is absoluut een aanrader!!