@Jan-en-Manny
- 2000
slechte ervaring gisteren. De stroomaansluiting kwam niet ondanks 2x beloven. Sanitair zeer oud, gelukkig wel schoon. Zwembad gesloten ondanks dat er staat dat het open is. En de oude mevrouw werkt met allerlei notities op papiertjes en die zijn dan zoek. Daarnaast betaal ik € 25.00 senioren tarief zonder stroom. Bij het 5***** luxe resort Bravo Playa, (er naast) waar wij na 1 dag naar toe zijn gegaan betalen we € 24,00 incl stroom en alle luxe.
Nieuwe camping. Wel een beetje duur maar dit is een Camping/ Camperplaats waarvan je droomt. Zeer luxe toiletten en douches. Top verzorgd. Geheel automatisch inloggen en betalen bij de ingang. Ligt direct aan de fietsroute Reschenpas naar Bolzano/ Trento.
Als doorreis camping echt super. wij zijn hier voor 3e keer. 2 nachten. perfecte locatie aan de A9, en dichtbij stad Ingolstad (Audi stad) Erg vriendelijk en makkelijk zelf plaats zoeken. broodjes service en goed restaurant ernaast
mooie plaats nabij rivier Soane. Aanrader. wel smalle plaatsen maar gewoon iets ruimer parkeren. lekker rustig en heel dicht bij centrum met genoeg restaurants etc. toilet en water legen ok. water vulpunt defect.
mooie camper parkeerplaats met service plaats toilet legen. wij stonden hier paar dagen terug. wel helemaal vol bezet maar geen probleem.
Top platz. Betaald. Sanizuil etc. Wij hebben hier meerdere keren gestaan. Goede plaats om het Saunapark Eisweise te bezoeken. Centrum ca. 1 km. Bakker 200mtr. Toilet in Saunapark tijdens openingstijden.
Stadscamping midden in de stad met ruime plaatsen. Niet goedkoop maar alles inclusief. Sanitair geheel nieuw en heel erg schoon. wij hebben met de fiets Budapest verkend met een 40km tocht langs alle hoogtepunten. Vanaf de camping ben je zo bij de Donau en het centrum. Budapest heeft heel veel fietsstroken dus erg veilig vonden wij. Maar de tramhalte is ook op 100mtr. Wat wil je nog meer. Restaurants dichtbij. Wij vinden Veranda Grill & Wine top
Campingplaatsen tussen bomen. Sanitair heel schoon bij ons, en ziet er goed uit. Niet goedkoop maar op fietsafstand centrum. Potsdam is een aanrader om de vele kastelen en parken met de fiets te bezoeken. Mooie fietsroute langs het meer. Restaurant op camping goed.
Camperplaats in centrum Berlijn. met de fiets 4km naar centrum. Je staat wel dicht bij elkaar maar ja, zo dicht in het centrum is ook wat waard. Prijs hoort daar bij. Sanitair voldoet voor ons, het was bij ons goed schoon.
Mooie rustige camperplaats bij Zwembad. Camera bewaking en veel ruimte. Munten voor stroom en water bij receptie Zwembad.
wat een geweldige plaats. rust en ruimte en dichtbij Auschwitz entree. Sanitair brandschoon maar beetje Vintage. 1 km lopen of fietsen. centrum slechts ca 2 km met goede restaurants. Restaurant Portobello is aanrader.
Sitecode: 1950
Een heel mooie camperplaats. kost nu €14.20, maar incl stroom en water etc. mooi gelegen aan meertje met wandelmogelijkheden
erg mooie plaats direct aan de Neckar. Geen voorzieningen maar is dat nodig voor een paar nachten? nee toch.
wij waren hier begin november voor 3 dagen om Valencia te bezoeken. hier 10 jaar geleden ook al gestaan. goede camping dichtbij stad Valencia. ook dichtbij duinen en strand. mooi fietspad vanaf camping langs de kust naar de stad. sanitair beetje gedateerd maar functioneerde goed.
mooie camperplaats dichtbij de A75. wij waren hier op 3 november op doorreis naar Spanje. goed verzorgde camperplaats met ruime plaatsen. op loopafstand van dorp met restaurant en supermarkt
wij stonden hier 29 november op doorreis. mooie camperplaats. ca 3 km vanaf leuke plaats met voldoende restaurantjes ed. Nederlandse eigenaar
wij waren hier 29 november. dag vooraf gereserveerd omdat we later zouden arriveren. alles was goed geregeld en een mooie overnachting gehad. leuk klein restaurantje erbij met heel vriendelijke bediening
Een hele mooie camperplaats. Kost met de Campingcard €10.40 incl stroom. Fantastisch zo‘n plaats op een rustige plek en toch dichtbij dorp.
Erg mooie camperplaats aan de haven. Boulangerie 50mtr. Top plek en vriendelijke havenmeester
Toplocatie aan de oever van de Rijn. Niet goedkoop omdat er geen voorzieningen zijn. Wel stroom tegen heel duur tarief
Toplocatie dichtbij het centrum. Mooie plaatsen die zo goed als vlak zijn gemaakt in het heuvelachtige terrein. Sanitair en douchen gratis. Stroom wel betaald maar heel laag tarief.
Mooie camping met grote ruime Camperplaatsen. Dichtbij strand. Ligt aan de kust-fietsroutes en wandelroutes. Sanitair mooi en schoon en alles is inclusief.
Het is een hele mooie camping. Wij hadden een basisplaats die erg ruim was. Super schoon en mooi sanitair. Ligt aan diverse fiets en wandelpaden. Strand op 200mtr. Boulevard op 600mtr. Centrum op 500mtr. Niet echt goedkoop maar beslist waar voor je geld.
Een camperplaats die wij top vinden. Dichtbij een mooi stadje. Aan een haven waar het altijd leuk toeven is. Broodjes elke dag vers gebakken op 100mtr afstand. Keuze uit verharde ondergrond of gras. Stroom gratis. Goed en brandschoon sanitair en gratis douchen. All-in voor Billijke prijs. Diverse fietsroutes naast de deur.
Mooie rustige camping dichtbij het kleine centrum. (4 Restaurants en kleine supermarkt op 200 mtr afstand maar niet op Google te vinden) Naast het gewone toilet gebouw is er een nieuwe bij de verblijfsruimte (in combinatie met de Brandweer) heel mooi en modern en schoon. Aardige camping eigenaar.
Parkeerplaats waar je gewoon s’nachts kunt staan. Zijn de 3 camperplaatsen vol dan kunnen er nog stuk of 5 langs de kant staan. Wij hadden geen enkele controle en gewoon langs de kant gestaan met nog 4 anderen. Gratis tussen 19.09-9.00uur. Geen voorzieningen maar direct aan Bodensee en fietsroute Bodensee Radweg.
Midden in een mooi Fachwerk stadje een heel mooie en rustige camperplaats. Naast een klooster. Dichtbij centrum en restaurants. D+H toilet erbij( allen overdag). verder geen voorzieningen maar je bent camperaar en hebt toch niets nodig? Aanrader!!
Heel mooie camping met top sanitair. Alles net nieuw en super schoon. Kampwinkel en restaurant op de camping. Op korte loopafstand van de mooie plaats Engelberg.
Het is eigenlijk een mooie Camperplaats. Terrein is een verharde plaats die in de winter een parkeerplaats bij de Ski-gondel is. Sanitair is eenvoudig maar goed. 4 douches, 3 toiletten en was/afwasruimte. Wel diverse stroompunten op de plaats. Vlakbij mooie centrum Andermatt.
Sitecode: 19501
Mooie plaats om te overnachten. Ligt aan de Rijn. Mooie zonsondergang. Plaats zelf is grind-verharde parkeerplaats dichtbij de jachthaven. Geen voorzieningen maar ook geen kosten
Sitecode: 12039
Goede verharde (kiezel) camperplaats. Dus ook snel droog bij regen. Licht direct aan de mooie Ruhrtalradweg. Restaurant met midgetgolf ernaast.
Mooie camperplaats bij Thermen en Saunapark. Alles verhardt en verzorgd. Dichtbij het centrum met paar goede restaurants. Licht aan de Ruhrtalradweg dus mooi om het laatste (of eerste) stuk te fietsen. Wel pittige klim tot Winterberg. Veel wandelmogelijkheden dichtbij.
Mooie camperplaats in prachtige omgeving. Dichtbij Thermen en Saunapark. Aanrader als je van Sauna houdt. Veel fiets en wandelroutes dichtbij. Vriendelijke en behulpzame beheerder.
Camperplaats midden in het dorp. Echt ideaal voor fietsers en wandelaars. Camperplaats zelf is een verhard parkeerterrein. Niet luxe maar wel ideaal centraal gelegen. Niet goedkoop maar wel overal stroom. Goede WC’s en douches. ( douchen tegen betaling)
Super camperplaats zoals het hoort. Wel € 11,00 maar grote vlakke plaatsen. Alles verhard. Gratis WC. Camerabewaking. Echt aanrader ook voor grotere campers. Mooi restaurantje erbij en dicht bij het mooiste Thermen en Sauna park van Duitsland.
Mooi plaats aan het water.
Mooi plaats aan het water.
Camperplaats bij camping. Mooie rustige plaats en toch dichtbij de A7. Sanitair net vernieuwd. Stroom zit bij prijs in.
Mooie camping voor paar nachten.
Echt mooie camping met veel hutten en mooie Camperplaatsen. Mooi verhard waar de campers staan en gras tussen de plaatsen. Sanitair compleet en schoon. Zelfs kleine Sauna en stoomcabine. Misschien beetje duur? Maar wel in centrum en Alles inbegrepen.
Camping op mooie locatie. Het lijkt echter meer op een boerencamping. Plaatsen met stroom dicht op elkaar. Afstand naar centrum is met de fiets echt 7.5km i.p.v. 2.5km. Tot dichtstbijzijnde eettent (hamburger) is 6.0 km.
Een heel mooie plaats bij de haven. Toilet en Douche gebouw. Stroom alles bij prijs inbegrepen. Kiosk-café bij de haven waar je eenvoudig maar goed kunt eten. Mooi terras aan het water.
Mooi dichtbij centrum Bremen