@Jan71
- 2025
- Volkswagen
- Buscamper
Sitecode: 196139
Mooi gelegen camping met vriendelijke eigenaar. persoonlijke ontvangst. Klein winkeltje. Het sanitair wordt weliswaar goed gepoetst, maar had al 20 jr geleden vervangen moeten worden. Mooi uitgangspunt voor de papagaaienduikers in de avond.
Grote familie camping. Sanitair prima, douches wat klein, alles wordt nat… Bus naar de stad bij de ingang. Je krijgt 10% korting met CCI kaart.
Prachtig uitzicht op deze camperplek op 2350 m hoogte. Voorzieningen wel heel minimaal, vieze WC’s. De prijs is intussen CHF 27 voor 2 personen. Betalen kan alleen via qr code. Er is bijna geen internet ontvangst, dus dat werkte niet…
De ligging is mooi, maar hij is vaak al vol. Door de week rijden vrachtwagens af en aan vanaf 5.00! Korte nachtrust dus. In weekend zal het wel beter zijn?
Op deze camping zijn we 20 jaar geleden geweest. Uit gevoel van nostalgie terug, maar vaak valt de hernieuwde ontmoeting dan tegen, hier niet. Alsof er niets veranderd was, behalve een nieuwer toiletgebouw. Nog steeds dezelfde charme, heerlijk gratis zwemmeer met duikplank en ligweide. Tip: ga op de camping staan, de camperplekken zijn minder ruim. Gratis bus naar de stad Lienz.
Wij staan meestal op campings, maar de beoordeling van de camping in Ljubljana deed ons naar deze camperplaats uitwijken. Inderdaad, zeer vriendelijke ontvangst, gratis kamperen na afname van een menu van 9 euro, en ook nog wifi en gratis stroom. Tevens keurige douche en WC aanwezig! Waar vind je dat nog?
Prima ligging aan rivier. Brood op de camping te bestellen. Sanitaire voorzieningen in orde, maar klein. Gratis wifi.
Dit is in feite gewoon een camping, plekken keurig aangelegd en afgescheiden door haagjes, veel privacy. Toiletgebouwen vonden wij voor Italiaanse begrippen erg netjes, je doucht inderdaad achter een gordijn, maar wat maakt dat uit? Campingbaas was vriendelijk, shuttlebus heb je echt niet nodig, 15 min lopen naar erg mooi stadje.
Er zijn verder geen voorzieningen, behalve een prullenbak en kraan, maar het stadje is echt heel dichtbij en zeer cute. Uitzicht op oude stadsmuur en vallei vanaf de plaats. Tarief is intussen 10 euro. Voor de plek schappelijk. Inderdaad erg onduidelijk hoe het tarief gerekend wordt, het lijkt of je voor 8.00 weg moet, tenzij je nog een dag betaalt, maar niemand stoort zich daaraan. Aan te raden.
Zeer vriendelijke ontvangst. De camperplek is een lekker rommeltje. Het is mogelijk om er te eten. Je staat onder de bomen, dus geen zon. Er bleek geen mogelijkheid om toilet te legen, dit kan wel 5 km verderop in Montalcino.