@Jan97
Lid van Campercontact sinds 2019
Alleen bruikbaar voor het laagseizoen. Vanaf 1-6 met kosten en niet geschikt voor de nacht.
Direct aan het meer. Geweldige plek, zeer rustig en natuurlijk.
Super mooie locatie, aardige eigenaren, zeer rustig en afgelegen, perfect om te snorkelen, 94kn de nacht voor 2 pers. + Auto
Geweldige plek met veel schaduw, 2 pers. + Auto 120kn. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en voor zover goed.
Rustige parkeergelegenheid, geschikt voor overnachting. Tot ongeveer 22 uur was de parkeerplaats druk. Toilet is beschikbaar. Het ene gebied is betalend (parkeerkaartje), het andere is gratis.
Sitecode: 19799
Geweldige plek om langer te blijven. Direct aan het strand. Helaas veel vuilnis maar geen grote moeite. Het strand is deels schoon en deels bezaaid. De zee is helder en schoon.
Goede plek voor een nacht. De politie reed 's nachts over de parkeerplaats, maar kamperen is oké. Er waren ongeveer 10 campers daar. Er is een parkeerplaats en een kampeerterrein direct aan een groen gebied. Helaas, met veel afval, wat niets bijzonders is.
Zeer aardige eigenaren, welkom een zelfgebakken brood. Warme douches kosten 1 €, sanitaire voorzieningen voor Italië erg schoon. Je blijft op een Stellpaltz, ongeveer 2 km van Matera. Weer blij
In de avond tot 22 uur en 's morgens om half negen is er veel gaande, maar verder een goede parkeerplaats. Parkeren is gratis van middernacht tot 8 uur, anders 80ct per uur.