@JanBijloo
Prima camping voor een stadscamping. Plekken op gras, niet op beton of asfalt. Alleszins redelijke sanitaire voorzieningen en schoon. Ca 15 minuten fietsen naar de oude stad.
Fijne camping. Aardige eigenaar. Wel alles apart afrekenen, faciliteiten, afval, chemisch toilet etc. Waarschijnlijk het gevolg van het feit dat het ook een jachthaven is. Enig nadeel is dat het sanitair gebouw om 22.00 dicht gaat.
rustige mooie relaxte plek. Zoek zelf een plek, niets is afgebakend. Vriendelijke mensen.
Fijne plek voor een tussenstop. Schoon sanitair. Vriendelijke mensen. Stad met voldoende eetgelegenheden op loopafstand. Grote Rewe om de hoek.
De camping gaat pas 15 april open
Fijne rustige camping in the middle of nowhere. Prettige beheerders. Sanitair beetje gedateerd maar superschoon.
De meest onprettige ontvangst ooit. Wat een hork. We mochten niet even achter de slagboom kijken. De drukke snelweg op nog geen 100 meter. Afrader, wij zijn doorgereden.
Hele mooie camping. Rustige locatie in het mooie Brabantse land. Vriendelijke eigenaren.
Een prima plek voor een tussenstop. Lekker rustig. Mooi badhuis. Wel open zonder verwarming. Het was vanochtend 7 graden maar de douche is lekker warm. Prima te doen. Maureen is super aardig. Een aanrader. Ook een hele grote Leqlerq 6 km verderop met goedkope brandstof.