@JanBot
Fijne kleinschalige camping. Heerlijk zwembad. Fantastisch sanitair, schoon en modern. Lekker restaurantje. Broodjesservice. Bij de receptie zeer vriendelijk ontvangen. Je kunt hier heerlijk fietsen via de ‘via Ardèche’, richting Vallon-pont-‘d Arc of richting Aubenas. De prijzen in het naseizoen zijn ook prima, wij waren met de buscamper en 2 personen incl stroom, douche etc maar €21,30 kwijt met onze ACSI kaart.
je kan dan gratis staan maar het stelt helemaal niets voor, totaal geen sfeer.
prima camperplaats. je loopt binnen 5 minuten naar het dorp. Je kunt water tanken, toilet legen en er is stroom. Een heel groot nadeel is dat er ‘s-avonds ook caravans gaan staan. Dat is niet de bedoeling want zij nemen veel plaats in ‘caravan en auto’. aangezien er al niet zoveel camperplaatsen zijn vind ik dit echt niet kunnen. Mensen met een caravan horen op campings thuis.

fijne camping. alles prima in orde. het sanitairgebouw is super. de campingbeheerder is heel vriendelijk. Er is een zwemmer met veel speeltoestellen voor kinderen. Het kost wel entree. Je kunt met buslijn 201 naar Graz. De bus stopt voor de camping en gaat elk uur en kost €6,20 pp. enkele reis. De prijs van de camping vind ik hoog gezien alles, we betaalden €35 incl stroom per nacht, dat vind ik de camping niet waard.
prima camperplaats. alle voorzieningen aanwezig. Makkelijke betaling via een automaat, je krijgt dan een pakketje waarin een code zit om het hek te openen. ongeveer 35 min lopen naar de stad.
Sitecode: 19575
inderdaad een fijne plaats voor op doorreis maar als je een lichte slaper bent zou ik hier niet gaan staan. wat een herrie van de weg en de trein zeg. Iig niet duur je staan er voor €5 incl stroom.
Hele fijne camping met zeer ruime plaatsen. Heel vriendelijk bij de receptie. Je mag zelf een plaats uitzoeken als het niet druk is. we betaalden maar €25,80 all inclusief. Mooi zwembad met ligbedden en kunstgras. Het sanitair is altijd heel schoon.
fijne camperplaats. Er zijn zelfs 2 douches en 2 toiletten. we werden zeer vriendelijk geholpen. De camperplaats was helaas vol maar we werden verwezen naar een vrije plaats bij sportveld, ontzettend fijn. de andere dag kwamen we terug en er was een mooi plaatsje voor ons. Ze herkenden ons nog en hebben ons goed geholpen. €15 p.nacht goede prijs. wij waren hier op 4 mei.
Sitecode: 20227
we hebben hier 1 nacht gestaan. prima camperplaats en vriendelijke beheerder. Er is hier verder niets te doen maar dat wisten we. Dus voor een nachtje op doorreis prima. Het toiletgebouw is niet super maar kan ermee door.
prima camping. we werden zeer vriendelijk ontvangen. schoon toiletgebouw. leuk klein zwembad, heerlijk ter verkoeling. wij betaalden met camper en 2 personen €25, daarbij kwam €6 voor stroom. er zit een restaurant bij met heerlijk eten en betaalbaar. je kunt ‘s morgens verse broodjes halen. echt een fijne camping, kan hem iedereen aanbevelen. de bus stopt voor de camping naar Innsbruck.

Sitecode: 42032
fijne kleinschalige camping direct aan het Iseomeer. Het dorp, met zijn vele restaurantjes, is dichtbij. Toiletgebouw is super netjes. De prijs klopt alleen echt niet. Jammer dat de camping app aangeeft dat het €33 kost. wij betaalden voor een camper en 2 personen €55.
mooie camping met prachtig toiletgebouw. gondel voor de deur en naast de rodelbaan. alleen klopt de prijs helemaal niet want wij betaalden 26-8-2023 camper en 2 personen, zonder stroom € 41,30. stroom kost ook nog 3 CH.fr. Heel vriendelijk geholpen aanneemt receptie, welke overigens gesloten is van 12 tot 13.30 uur. mochten zelf een plaatsje uitzoeken.

perfecte locatie om het mooie Nancy te bekijken. alles op loop afstand. Het is wel super lawaaierig van de weg die er langs loopt.
vriendelijke ontvangst. toiletgebruik aan overkant van de weg. het is wel duurder geworden, overnachting met 2 personen zonder stroom 290 nok ipv 240 nok die vermeld staat.
Fijne schone camping. Was erg druk maar daar heb je totaal geen last van. in het naseizoen goedkoop €20 incl stroom. kleine snackbar, broodjesservice, ijsjes en fietsverhuur. Je kunt het hele meer rond fietsen via een mooi fietspad. supermarkt op 20 min loopafstand.

mooie ruime camperplaatsen op het gras, helaas weinig tot geen schaduw. als je stroom wilt hebben moet je bovenaan gaan staan vlakbij het servicestation. er zijn 2 toiletten. Er is niks te beleven in de buurt. op loopafstand wel een bakker en een restaurant. je staat hier voor €6. goed voor 1 overnachting.
Eenvoudige camping met heel fijn en goed sanitair. vriendelijke ontvangst. veel mooie fietsroutes.
Wat een prachtige camperplaats. We hebben vooraf even gebeld en ze gaven aan dat we een plekje mochten uitzoeken. Ze hebben een kruiden pluktuintje, heerlijk verse muntthee gedronken. Prachtige omgeving. ontzettend vriendelijk ontvangen, een echte aanrader. Bedankt voor ons fijne verblijf.

prachtige verharde camperplaats. Heel dichtbij het centrum, op de fiets 10 min. Helaas veel te duur €33,00 per nacht en dan moet je ook nog betalen voor het douchen en warm water voor de afwas. wat ook niet was vermeld dat je €6 moet betalen voor het reserveren.
prachtige stadscamping, ruime verharde plaatsen, maar veel te duur €33 per nacht. ook moet je nog voor douchen en afwassen apart betalen. wat er ook niet bij vermeld staat dat als je telefonisch reserveert er nog eens €6 kosten bijkomen.

Goede CP voor 1 of 2 nachten. Ligt aan de Ahr en je kunt er heerlijk fietsen in de omgeving. Er zijn geen voorzieningen op de CP. In het dorpje is niets te beleven maar ga je met de fiets naar Ahrweiler, daar is veel gezelligheid, winkeltjes en terrassen. Als je op de CP helemaal achteraan gaat staan dan kost het €5, vooraan kost het €6. Het geld wordt ‘s-morgens vroegt bij de camper opgehaald.
Prima camperplaats, je loopt zo het centrum van Kampen in. Ivm Corona waren de toiletten nog gesloten maar je kunt wel je chemisch toilet legen.

Prima overnachtingsplaats. Het lijkt of je het terrein niet op kunt als je camper hoger dan 2 m is maar er is iemand aanwezig tot 17 uur die de boom omhoog doet voor je. Wel adviseer ik zo ver mogelijk achterin te gaan staan, s avonds rijden er veel auto’s heen en weer en voelt het iets onrustig. £10 p nacht zndr stroom. Verder niets aanwezig, pub om de hoek.
Sitecode: 19251
Prima camping, kregen hier echt een vakantiegevoel. Sanitair prima. Prijs ook prima. €12 p nacht zndr stroom camper en 2 volwassenen. Camping direct aan het strand en boulevard, ong 15 min lopen op de boulevard voor je bij de restaurantjes bent. Erg gezellige boulevard.
Prachtige, gratis, camperplaats. Bij restaurant en pub op een groot grasveld. Er zijn toiletten aanwezig. Heerlijk gegeten in het restaurant voor een betaalbare prijs. Een echte aanrader. Het adres in de app klopt bijna als je er bent geeft deze de verkeerde kant van de weg aan. Zeer vriendelijke mensen.
Prachtige camping alles aanwezig. Binnen en buiten zwembad, restaurant, pizzeria, fish and chips. S avonds animatie. Hele grote camping maar daar merk je niets van. Hele grote camping/camper plaatsen. Het is niet aan zee maar voor de camping stap je op de bus naar het centrum. Wil je liever lopen? Dan ben je ¾ uur onderweg. Vlakbij is een Lidl en een mc Donalds. Prijs 2 pers stroom £23
Mooie grote plaatsen, netjes verzorgd. Sanitair niet echt luxe maar wel schoon. Vond de prijs wel erg hoog £24 zonder stroom. Zeer vriendelijke campingbeheerder.
Ruime plaatsen op het gras. Sanitair echt heel sober en niet schoon. We betaalden €14 zonder stroom. Te duur voor wat je krijgt. Vlakbij een riviertje en de Lidl op loopafstand. Verder niets te beleven.
Op dit parkeerterrein staat nergens aangegeven waar je precies mag staan. Je betaald €5 voor een nacht tussen 18 en 10 uur. Ben je er dus eerder dan moet je ook betalen maar was maar £2 voor 4 uur. Er is een openbaar toilet, deze is snachts gesloten. Prima plaats voor op doorreis. Dorpje is klein daar ben je zo uitgekeken.
Met onze camper een klein plaatsje toegewezen, echt klein. Sanitair ontzettend verouderd maar wel oké. We betaalden €20 zonder stroom, dat vond ik te duur voor deze camping.
Leuke rustige camping met alle voorzieningen. Heerlijke douches. Alles netjes schoon. Je kunt er broodjes bestellen en die worden dan ‘s-morgens bij je camper afgegeven, super. Je kunt vanaf de camping zo naar Straatsburg fietsen op een mooi fietspad, zo’n 30 km.
Prachtige CP, ruime plaatsen mooi uitzicht. Er zijn maar 8 plaatsen voor stroom. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. 3 minuten lopen naar het meer. Je loopt het meer heleMaal rond in een uur. Er is op 300 m afstand een Brauhaus waar je heerlijk kunt eten voor een schappelijke prijs, en heerlijk bier van het vat. Afval kun je kwijt op het achterliggende parkeerterrein.
Prima camping. We werden heel vriendelijk ontvangen. Geweldig sanitair, afwasplaatsen, wasbakken om de was te doen. Je kan er heerlijk stokbroden en croissantjes bestellen. Goede uitval basis naar Straatsburg. Zo’n 30 km via een perfect fietspad.
Prachtige camping, mooie toiletten, douches, wasmachine en afwasgelegenheid. Heel erg vriendelijk geholpen. In het dorpje is helemaal niets te beleven, dus voor 1 of 2 nachten op doorreis prima.