@JanBrand
- 2024
De foto's op de website geven een goed beeld van de kampeerplaatsen. De foto's tonen niet de vaste staanplaatsen. Er wordt nog gewerkt aan verbetering van de camping. De staanplaatsen voor campers en caravans zijn mooi aangelegd. Het sanitair is goed maar verdient beetje aandacht om het netjes te houden. Warm water bij het douchen is niet gegarandeerd. Zeker een camping om terug te komen.
Mooie nette camping gelegen in schitterende stille omgeving. Sanitair is goed en schoon, zeer netjes verzorgd. Diverse wandelroutes vanaf de camping. Deze camping is een aanrader.
Prima camping voor bezoek aan de plaats Kampen. Campingterrein rommelig. Sanitair is basis maar oké. Iets meer aandacht voor het het algemeen onderhoud kan geen kwaad.
Mooie camping dicht tegen Drunense Duinen, ideaal voor wandelen in de natuur. Goede voorzieningen alles prima in orde.
Prachtige camperplaats met goede nette voorzieningen. Een plekje om terug te komen.
Prima camping staanlaatsen geegaliseerd waardoor camper redelijk rechtstaat. Sanitair is oke. Geen camperservice plaats of chemischafstort voorziening.Je wordt vriendelijk ontvangen en je kunt er ook, tot 18.00 uur lekker eten. Verlengsnoer kan nodig zijn.
Prima camping met mooie standplaatsen, klein minpunt grasklitten en grasaren wat niet fijn is voor de honden. Sanitair is goed en netjes. Serviceplaats voor de camper is goed. De gastvrouw en heer zijn zeer vriendelijk. Bar en zwembad voor de verkoeling. Deze camping is een aanrader.
Camping meer voor de verhuur chalets. plekken redelijk maar veel grasaren engrasklitten, niet fijn voor de honden. 40 euro voor 1 nacht met camper, 2personen en 2 honden. Men laat niet zien hoe de prijs is opgebouwd. Sanitair is oke.
Mooie camping met goede nette voorzieningen. Wel prijzig.
Prima camping met alle voorzieningen. Sanitair gedateerd maar bruikbaar. Afwassen en handwasjes is goed te doen, voorziening is goed. Bij nat weer is het veld drassig. Prima startpunt voor wandeling door cascades du Herisson
Prima gratis rustige plek op parkeerplaats achter postkantoor. Wij hebben daar gestaan op doorreis.
Leuke camping met veel staanplaatsen. Sanitair goed en schoon. Kleine sanitair gebouw op de camping gedateerd maar voldoet. Goede servieplaats voor de camper, kan wel druk zijn. Lange stroomkabel of extra verlengsnoer wel nodig.
Ca.ping gewoon goed, weinig op aan te merken. Een puntje, mischien priveschot plaatsen rond chemisch toiletuitstortplaats. Gastheer zeer vriendelijk.
Ruime staanplaatsen in de boomgaard. Veld niet vlak, licht hellend. Sanitair zeer gedateerd. Hurktoilet minimale doucheruimte, wel warmwater. Stroom vanuit een punt bij sanitairgebouw. Prachtige omgeving van het spoor weinig overlast. Je kan er je ding doen, ik vind het geen aanrader.
Prima camping gelegen aan het water met mooie staanplaatsen en goede voorzieningen. Sanitair is goed en schoon. Zeer vriendelijk gastheer en gastvrouw.
Sitecode: 52050
Leuke rustige camping met mooie ruime staplaatsen. Voorzieningen zijn goed, vriendelijk gastvrouw gewoon leuke camping.
Camperplaats op het erf met basis voorziening stroom en toilet. Prima plaats voor wijnproeverij en uitslapen. Winkel met jambon en parmezaanse kaas voor de lekkerbek tegenover de wijnboerderij. Gastvrouw zeer vriendelijk.
Mooie camping met ruime plaatsen voor de camper. Meerdere mooie wandelroutes met start vanaf de camping. Voorzieningen en sanitair goed en schoon. Af en toe een vliegtuig, was voor ons geen probleem.
Mooie camping met veel groen. Bezetting tijdens ons verblijf was rustig veel plaatsen nog vrij, waardoor verblijf extra aangenaam. Sanitair zeer goed en schoon.