@JanCompanjen
Prima plek en keurige, passende voorzieningen. De vogels zingen uit volle borst. Maar de hysterische haan is wel een spelbreker. Scheelt 2 sterren. Kan hij niet opgesloten s nachts? Jan C. plek 6!
Landschappelijk prachtige, rustige plek. Verder veel vergane glorie met bijpassende voorzieningen. Telefonisch aanmelden. Beheerder komt langs. Tip voor bezoek Nimes: parkeer in enorme winkelcentrum in de buurt van buslijn T1 en je komt waar je wezen wilt.
Leuke plek. Prima service. Lekker eten en ook nog sauna in de buurt

Leuke CP voor 13 €. Nu met weids uitzicht, want een groot deel van het bos is omgekapt. Dus ook geen schaduw meer.
Afhankelijk van wat je zoekt een goede camping. Wel een beetje kaal en veel grind en asfalt. Gelukkig zijn er in Noorwegen mooiere locaties met ook mooi sanitair.
Gunstig gelegen camping tov Trondheim. Bezocht in drukke maand juli. Zeer mooi uitzicht op fjord van terrasgedeelte, waar geen enkele last van verkeersgeluiden. Goede tot matige wifi. Mooie nieuwe toiletvoorzieningen. Kampwinkel en pizza's op bestelling. Relatief niet goedkoop. Zeker aan te bevelen.
Wat verlopen camping met voorall stacaravans. campers gelijk aan het fjord met fraai uitzicht. Sanitair gedateerd. Douche 10 NOK. Staplaats 220 NOK. Al met al aanbevolen voor doorreis.
Perfecte stop: gebruik van voorzieningen naar keuze. Camper plus 2 pers en stroom a 50 NOK.
Geen wifi, wel prachtig nieuw sanitair. Trein klinkt voor liefhebber als muziek en voor anderen als...Prima stek al met al.