@JanHondelink
- 2018
Sitecode: 19946
Inderdaad. Mooie plek. Politie kwam 2x langs. Gevraagd of het hier veilig te blijven staan, hetgeen zij bevestigen. Water uit de bron is drinkbaar maar achter het linker tentje is een kraan met aanrecht. De bar is open in het weekend en na 15.00 uur. Er wordt door de lokale mensen gezwommen.
Sitecode: 101947
Mooie en verzorgde terrassen camping. Goed toegankelijk voor campers. Vlakke en harde plekken en veel privacy. Voorzieningen zijn goed en schoon maar wat gedateerd.
Inderdaad. Basic camping. Puur natuur. Geen electra.
Deze cp verdiend meer aandacht. De parkeer kosten zijn € 15 maar voor het douchen en vers water moet je betalen. De plastic card mits opgewaardeerd is de toegang tot de douches. De wc is gratis. De betaalzuil is lastig als de zon er op schijnt mär werkt met alle passen. Heb je een probleem de aanwezige Italianen helpen je graag.
Wat is het op CP De Bosweide toch altijd genieten. Ondanks dat het met Hemelvaart weer helemaal mutje vol stond, is er toch ruimte, zon en schaduw dus privacy voor iedereen. Ook de 4 sanitair units voldoen dan uitstekend. De Bosweide is als CP een voorbeeld voor andere en dat voor € 15 per nacht. Dank en tot de volgende keer!
Een oase vooral als je langs de kustweg ss1 gereden hebt. Het adres of de coordinaten brengen je tot aan de zijstraat waar je dan ook in moet. Als je de oude tractor ziet ben je goed. Voor de oplettende chauffeur of bijrijder er staat een kleine groene tent driehoek op de paal samen met de letter "Z". Maar daarna krijg je alles wat je als camperaars wenst.
Deze gloednieuwe camperplaats (1 maand oud!) wordt zeker een hit. Speciaal voor mensen die van rust, water en natuur kunnen genieten. De CP kijkt uit op natuurgebied "De Alde Feanen" en langs het water en ze verhuren ook een sloep. De CP krijgt nu 4 sterren maar als de Wifi in week 33 wordt aangesloten en het sanitair gebouw er staat, krijgen ze van ons alle 5 sterren. We hebben nu al zo genoten!
Mooie cp en op loopafstand van Haastrecht met supermarkt, warme bakker en terrassen. Zelden een mooiere natuur fietstocht gedaan dan die dwars door de Haastrechtse plassen. Over het tarief van €18 moet je niet zeuren. Ze zijn net begonnen en de voorzieningen zijn nu al goed en kunnen alleen maar beter worden. Amsterdam is ook niet in 1 jaar gebouwd! Naast de 6 verharde zijn er nog 22 plekken maar belemmeren je uitzicht. Kies je plek zorgvuldig!
Het is een camping, maar met alle camper faciliteiten en zeer luxe douches en toiletten. De ruime plekken zijn goed toegankelijk en bij de meeste heb je vrij uitzicht over de landerijen. En met gemak kun je een hert spotten! Echter we willen je voor 1 ding waarschuwen ga er niet heen want je blijft Ria's heerlijke home made zuivelijs eten. Het is te lekker! Het ijs net als de camping is warm aanbevolen. Ria, Frans we komen weer langs sorry aan!
Sfeervolle mooi gelegen camperplaats. Ondergrond niet 100% vlak maar overal groen. Grote 100 m2 plekken en heerlijke faciliteiten.
Heerlijke camping. Ook voor campers want krijgen speciale plekken. Mooi sanitair. Goede gratis wifi. Heerlijk fietsen en wandelen. Wel dam, Nijenhuis, huize Diepenheim en de watermolen Den Hallen. is te bezichtigen.
Keurige ruime camping met aparte plaatsen voor campers. Goed sanitair en wifi. 1000 mogelijkheden om te fietsen en wandelen. wat dacht je van een vers eitje elke morgen?
Op 17 Juli hier geweest. De stand-in beheerder gaf aan dat de cp vol of wel gereserveerde plekken had. Toen kregen we ook de bevestiging dat hun telefoon nummer niet meer bestaat. Dus reserveren is niet mogelijk. Bij de rondgang over de cp kreeg met name mijn vrouw een unheimisch gevoel en wilde niet langer blijven. Ik stemde hier graag mee in. We zijn 5 km verder gereden naar cp Nautimo. Dus 2.
Het is een camping maar als camperaar kom je hier ook helemaal aan je trekken. Mooie, grote verharde en onverharde plekķen. Schitteren sanitair. En dan die omgeving, die natuur waarvoor je eigenlijk bent gekomen. Als dat bij elkaar geen 10 is weet ik niet waar dan wel!
Houd je van fietsen en van Friesland dan zit je hier goed. De nodige voorzieningen inclusief wifi aanwezig. Mooie ruime plekken en een fenomenaal uitzicht over de weilanden. De zon ondergangen zijn zeer fotogeniek!
Geweldig leuke cp. Alle voorzieningen voorhanden. Zie foto's. Bij speciale gelegenheden zoals Hemelvaart, Pasen, Pinksteren, Nijmeegse 4-daagse, Oldtimer dagen wordt de cp uitgebreid tot 15 grote camper plekken. Verstandig om ff van te voren bellen voor een plekkie. Want vol = vol!
Netjes afgescheiden van de recreatie huisjes mooie camper plekken. Zo'n, schaduw alles beschikbaar De prijs in mei was 13,50 per nacht. Geweldige omgeving Schipbreuk, Diepenheim om te recreëren. Wandelen, fietsen, natuur spotten, kunst collecties en Henny Frienten van Doe Maar!
Hier 5 dagen gestaan in mei. Super plekken en voorzieningen. Het weer heeft ook bij gedragen en dus heerlijk genoten van fietsen, wandelen en Winterswijk. Als camping een super aanrader.
2 nachten gestaan. Ook de fles wijn gekregen en nog meer wijn gekocht. Goede wijn voor goede € 4. prijs. Zowel rood als wit. CP heeft wel Wifi. en hele goede. netwerk womo met password naam wijnboer gevolgd door wein. Heerlijk gefietst en gewandeld vanuit CP.
Prachtig uitzicht en een zee van rust, maar je moet wel tegen een beetje rommel kunnen., niet op de camperterrein maar op en rond de boerderij. De prijs is waar voor je geld. De coördinaten van NKC zijn niet correct! Die van JanVDB wel namelijk: N 50.1412 E 7.70755 Anders kom je bij de buurman terecht en je moet achter de boerderij zijn. Veel plezier.
Goed georganiseerde camping met eet mogelijkheid en broodjes service. ligt prachtig aan de rivier Lahn en bied vele fietsmogelijkheden. Ook voor Koblenz. Die wat smalle toegangsweg moet je voor lief nemen. Als je officiële kraan gebruikt moet je 0,50 betalen voor vers water.
Cp heeft alles maar we zijn doorgereden naar Concourt. Elektra is er bij het voorzieningstation je hebt dus echt een lange kabel nodig om stroom af te tappen. Enkele plekken zijn afgezet met bloembakken. Het lijkt er op of de overbuurman geen prijs stelt op campers voor zijn deur!
Prima plek. Volgens de regels moet je op het gras gaan staan bij de picknick tafels, alleen de boomtakken zijn vol en laag. Als je op tijd bent heb je ruimte. Geweldig rustig en prima vrij uitzicht.
Deze ACSI camping is geen ACSI camping meer. Het 2019 bord hangt nog aan de muur maar de kaard wordt niet geaccepteerd. Valse reclame. De camping is niet duur (€16.50) en biedt veel maar dit is valsheid in geschrifte. 2 punten in mindering!
Sitecode: 51999
Mooie rustige camping aan D53 op de berg naar het ski gebied van de Mont Dore. Goede faciliteiten en goede bases voor wandelen en toerfietsen .
Als je op de Partij voor Dieren stemt zit je hier niet goed. Ferme pour Foie Gras. Voor alle anderen een aanrader. Alle faciliteiten en zelfs elektra tegen een kleine vergoeding. De elektra wordt door de beheerder geactiveerd in zijn winkeltje: nummer van het stopcontact doorgeven.
Leuke parkeerplaats als cp. Alleen water en afvalbakken. Coördinaten zijn van begin van de straat. Parking is helemaal aan het einde. Overdag wel veel wandelaars en parkerende auto's. Parkeerplaats is ook startpunt van wandelpad omhoog naar de stad. Stad is de moeite waard en veel restaurants
Een terrassen camping met zon en schaduw plekken. Camping wordt gerund door Mieke en haar team. Ze weten een ontspannen en gezellige ambiance te creëren. Alle faciliteiten, schoon en heerlijke douches. Ze organiseren gezamenlijke maaltijden voor een leuke prijs. Ga je hier ook staan, vergeet niet aan Mieke de groeten van Jan te doen!!
Een oase van rust, sfeer en gezelligheid. Ik weet niet wat er gebeurd als Gerrit en Ellly een koper vinden. De oase blijft maar Gerrit's service en gedienstigheid kan moeilijk overtroffen worden. We komen beslist terug om het vervolg te ontdekken.
zeer verrassende cp. 5 ruime plaatsen op grasland. 2 stopcontacten dus stroom delen. 35L zonneboiler voor douchen. Eenvoudig maar effectief. Potti potti voor de hoge nood! En dat alles voor niks!, dus een ruime fooi is wel op zijn plaats. Het gastenboek staat vol met goede en mooie ervaringen. De decimale coördinaten geven de ingang precies aan. Aan meer schaduw wordt gewerkt. Super relaxed cp.
Simpele maar efectieve cp. Tegenover de lokale bronbadplaats (met hotel) en naast het sportpark. Alange is een typisch maar leuk bergdorpje. Brood om de hoek de 2e straat omhoog! 50 meter. Behalve zondags komen lokalen jeu de boulen tot 19.30 uur. Parkje en stuwmeer geven bescherming tegen grote hitte!
Camperplaats is opgewardeerd tot kleine camping. Camping is nu 1 jaar open! Voor 2020 staat een zwembad gepland. Klimaat zeer aantrekkelijk door de moerassen. ongeveer 5 graden lager als aan de kust. Mooie vlakke 20 km fietstocht langs de 2 dorpjes en goedkope water taxi over de rivier. Aanrader.
2 nachten gestaan voor bezoek aan Cadiz. Camping voldoet. Ruime plekken meeste met schaduw . Kaartverkoop voor boot Cadiz: 20 min wandelen, Linksaf eindeweg weer linksaf, Doorlopen tot boot halte bij P's.
Uitstekende uitval basis voor bezoek aan Cadiz. Wij hebben de cp alleen als parking voor €3 gebruikt maar zouden er best kunnen overnachten ware het niet dat we al op de camping in Puerto Santa Maria stonden. We hebben de 20 km naar Cadiz gereden omdat bootje niet vaarde en onze hond niet mee mocht. Onze formule heeft uitstekend gewerkt. Vergeet niet getrokken parkeerkaart tewiselen bij man in hok
We hebben er 3 nachten gestaan met veel plezier. Achteraan links. Sanitair is gewoon dik in orde. Heerlijk fietsen naar Plasencia wat een mooie stad is met zelfs een aquaduct. Ook Carefour goed te bereiken alleen veel te groot: je verdwaald er. Receptie spreekt Engels en levert goede service. En dat alles voor € 18 per nacht via de ACSI.
Geweldige cp. Alles wat je nodig hebt is ter plaatse! En dan ook nog gratis! Dan accepteer je graag wat geluid van de wasstraat.
Sitecode: 20331
Tarief lijkt hoog maar met ANWB of ACSI betaal je € 18 inclusief stroom en toegang zwembad. Alle faciliteiten aanwezig inclusief afhaal service eten uit camping restaurant. Camping heeft stroom kabels om te verlengen waar nodig. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede camping voor bezoek aan Brugge. Brugge is 10 km fietsen via de knopen route. ACSI of ANWB korting. € 20 per nacht. Wel € 25 borg voor de slagboom. Alle camper faciliteiten aanwezig. Geluid van de weg geen probleem. Sanitair een 10.
Mooie maar ook geliefde cp. Veel Duitsers! Het aantal 230 aansluitingen is beperkt. cp beheerder is vriendelijk maar brand zich nergens aan. Wij hebben genoten op deze cp.
Begin mei hebben we 4 dagen op deze camperplaats gestaan. Alle 1e behoeftes aanwezig. Zon, schaduw, rust en faciliteiten op de camping. Wat wenst u nog meer?