@JanJaarsma
- 2015
Mei 2026
Helaas. De cp heeft alles om een prettig verblijf te hebben, maar na 1 nacht zijn we vertrokken. De stank van de stal was ‘s nachts misselijkmakend. We zijn naar Hasselt uitgeweken.
Februari 2026
buitengewone goede dag en nacht doorgebracht op deze mooie plek. het is meer een camping dan een cp. alle voorzieningen prima, zelfs leuke zitjes onder de bomen. je moet wel op blokken op sommige plekken want het is soms een beetje scheef. goed en vlot contact met de beheerder. wij betaalden€20
Erg slechte nacht gehad. Veel drukte van mensen die glas in een bak legen, rotjes afsteken, katten die krols zijn en langsrijdende auto’s. Zeer slecht geslapen. Wel goed om te parkeren voor een bezichtiging v h stadje en de geweldige kerk!
Twee sterren voor de faciliteit stroom en water bij de plek, de cassette loosplek en de vriendelijke ontvangst. Geen 5 omdat het er stonk naar de stal in de buurt en omdat de prijs wel aan de hoge kant is zonder Wc en douches.
Alleen een ster voor de mooie ligging v d camperplekken. Verder aftrek voor de bizar hoge prijs €45,60 , t o v: geen ACSI korting, slechte afrit, geen warme douches/ afwasplek,geen chemisch toiletloosplek, smerige stinkende loosplek voor grijs water en geen goede opgang vanaf het water. Het was de enige camping in de buurt die open was, anders hadden we er niet gestaan!
Paar jaar geleden minder herrie dan nu. Slechte wifi. douches aftands. Schoon water tappen via dezelfde slang als t schoonmaken v h toillet? Vraag me af of t lozen van zwart water niet hup de rivier in gaat.. dus maar 2 sterren
Heerlijke plek met goede faciliteiten. Leuk om naar Ptuj te fietsen en het verrassende kasteel te bezoeken.
3 nachten hier alleen gestaan met alle voorzieningen voor o s zelf en dat met Pasen. heerlijke wandeling en fietstocht naar Tolmin gemaakt. zie komoot!
Aan de overkant van het water met 3 campers 2 nachten gestaan. Prachtige rustige plek!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prima camperplaats. Honden los laten lopen is niet leuk voor andere camperaars!