@JanJaarsma
- 2015
buitengewone goede dag en nacht doorgebracht op deze mooie plek. het is meer een camping dan een cp. alle voorzieningen prima, zelfs leuke zitjes onder de bomen. je moet wel op blokken op sommige plekken want het is soms een beetje scheef. goed en vlot contact met de beheerder. wij betaalden€20
Erg slechte nacht gehad. Veel drukte van mensen die glas in een bak legen, rotjes afsteken, katten die krols zijn en langsrijdende auto’s. Zeer slecht geslapen. Wel goed om te parkeren voor een bezichtiging v h stadje en de geweldige kerk!
Twee sterren voor de faciliteit stroom en water bij de plek, de cassette loosplek en de vriendelijke ontvangst. Geen 5 omdat het er stonk naar de stal in de buurt en omdat de prijs wel aan de hoge kant is zonder Wc en douches.
Alleen een ster voor de mooie ligging v d camperplekken. Verder aftrek voor de bizar hoge prijs €45,60 , t o v: geen ACSI korting, slechte afrit, geen warme douches/ afwasplek,geen chemisch toiletloosplek, smerige stinkende loosplek voor grijs water en geen goede opgang vanaf het water. Het was de enige camping in de buurt die open was, anders hadden we er niet gestaan!
Paar jaar geleden minder herrie dan nu. Slechte wifi. douches aftands. Schoon water tappen via dezelfde slang als t schoonmaken v h toillet? Vraag me af of t lozen van zwart water niet hup de rivier in gaat.. dus maar 2 sterren
Heerlijke plek met goede faciliteiten. Leuk om naar Ptuj te fietsen en het verrassende kasteel te bezoeken.
3 nachten hier alleen gestaan met alle voorzieningen voor o s zelf en dat met Pasen. heerlijke wandeling en fietstocht naar Tolmin gemaakt. zie komoot!
Aan de overkant van het water met 3 campers 2 nachten gestaan. Prachtige rustige plek!
prima camperplaats. Honden los laten lopen is niet leuk voor andere camperaars!
we stonden voor dichte deuren/ slagboom. er werd ook niet gereageerd op de telefoon. of het de zondagsrust is?
We kwamen tegen lunch tijd terwijl er markt was. Heerlijk aan en in zee gelegen. De zee is niet geschikt voor kinderen! Tegen de avond kwam er iemand vertellen dat de politie van alle voertuigen foto’s had gemaakt en ‘ ‘s avonds bekeuringen uit zou komen delen. Toen zijn we maar 4,5 km noordelijker even voorbij de camping gaan staan.
Voor de tweede maal in 2 jaar op deze camping. Echt bijzonder dat ze in 2 jaar NIETS hebben verbeterd aan t sanitair!! Nog steeds vaak koude douches en verouderd toilet. Alleen de plek bij de mooie Han en t gras is fijn. In het stadje voor €3 een prima kappertje gevonden en een vloerkleedje gekocht. Er was deze keer ook een bruiloftsfeest achter de muur , dus slapen lukte pas na half 12.
wij hebben hier alleen geparkeerd om t mooie Ani te bekijken. zou er wel durven te overnachten al ruikt het er niet fris ivm omliggende boerderijen
Weinig bijzonders. Je kunt er staan en wat eten en drinken. Wij betaalden 250tl.
Prettig verblijf gehad in de achtertuin van deze familie. Heerlijke douches, Frans toilet voor de dames. Let op de oprijlaan, die is nogal oneffen! Wij zijn met meneer met zijn taxi voor 700 TL naar t klooster geweest. Hij rijdt dan tot de ingang door. We hebben er ook lekker forel gegeten. Minder leuk was de prijs: die was binnen 2 dagen 100 TL omhoog gegaan naar 400tl per nacht.
Ruime dure (€23)rustige camping direct aan zee ,met maar 1 warme douche.Let op met op en afrijden: de afrit is onhandig en je kunt de bodem van de camper beschadigen. De wasmachine kost 5 €, wat ik niet betaald heb want de dame die de machine aan zette had hem op 60 graden ipv 30 gezet! Wij zijn met de fiets naar Sinop gegaan. Prima te doen langs de zee op 9 km afstand
Zeer fijne goed uitgeruste camperplaats. warme douches afwasgelegenheid en goede verzorgplek. Je kunt ook je fiets verzorgen! Heerlijk gefietst naar Passau op 25 km afstand.
Prima plek voor een tussenstop vlak voor/ na Parijs. Het gebrek aan water bij de wc loosplek en het geluid v d windmolens( zoom toon die ik wel en mijn man niet hoorde) geeft een iets lagere ranking .
Heerlijke camperplek. Alles wat je wilt. Alleen betalen was wat lastig. Staat ook slecht aangegeven. Voor de via verde niet Google gebruiken om naar t station te gaan met de fiets, maar gewoon langs de autoweg rijden. Wij deden de 19 km met veel mooie natuur en uitzichten. Aanrader!
prima camping, wel prijzig voor deze tijd v h jaar:€25,50/ nacht. Er was wel veel herrie tot 12u s nachts. Ook veel schaduw op de plaatsen.
2 nachten gestaan. Prima locatie goede voorzieningen. Goed gelegen om de naastgelegen via verde te fietsen. Leuk stadje dichtbij. Geweldig goede massage gehad van Semmie ivm nekklachten. Aanrader! De camping staat vol met veel Duitse overwinteraars met enorme campers, aanhangers en auto’s of scooters . Allemaal met honden omdat er een mooie hondenuitlaatplek is bij het strand.
4 nachten gestaan. Uiteindelijk weggegaan omdat er weinig zon was op plek 4 en de douches zo slecht zijn. Ook het gedrag van het kleine hondje van de campingbaas was heel vervelend: het beet me tot 2 keer toe in de enkel. Toen ik haar ermee confronteerde kreeg ik te horen dat dat kwam doordat een andere vrouw het hondje had geschopt.
prima camping. nette voorzieningen. warme schone douches. broodjes service niet iedere dag. wij betaalden in december zonder stroom met nkc korting €12,73
Prima plek op loopafstand v h mooie dorpje. geen faciliteiten gebruikt. weg er langs is vanaf 7 u gehorig, maar voldoende voor een nacht langs de N2
2 nachten hier gestaan met koud en nat weer. Alles is aanwezig maar niet berekend op slecht weer: de ondergrond v d plaats wordt een modderpoel, de doucheruimte is zeer koud en er zijn geen haken. Wassen zonder droger werkt ook niet echt als er geen verwarmde droogruimte is. Verder een erg leuk plaatsje!!
Prima camping. Hebben er 1 nacht gestaan op doorrreis en zijn met de fiets naar de stad gegaan. Fietspaden zijn af en toe wat ongeorganiseerd maar goed te doen. Doucheruimte was verwarmd maar de deuren stonden wagenwijd open. Douches zelf lekker warm. Geen gebruik gemaakt van de loosplek. Wij betaalden €26 in november
Deze superstore romantische plek is leuk om te bezoeken als je het nationale park wilt bezoeken. Dat is op 5 km afstand en zeer de moeite waard. De camping heeft geen mogelijkheid tot lozen van chemisch toilet of grijs water. Daarom 3 sterren.
Sitecode: 20805
Prettige plek om te verblijven. Mooi met een strandje. In een heerlijk stadje/ dorp. Voorzieningen oké. Alleen de wc’s en douches kunnen echt schoner! Vies handdoekje en dagen lang viezigheid op d roosters i d douche. T a v de ijsjes: neem samen 1 ijsje. Wij hebben er 2 dagen van gegeten!!
Schitterende plek. Alle faciliteiten prima. Heerlijk zwemmen, varen, wandelen en fietsen. wij betaalden€25/ nacht en €5 voor een 10 kg wasmachine was. Onbegrijpelijk dat er niet meer Nederlanders komen. Misschien de slechte wegen in de omgeving?
Wat een schitterende plek is dit. Irena regelt de camping alleen nu haar man plotseling overleden is afgelopen jaar. Maar dat maakt de plek nog meer bijzonder: vriendelijk, rustig, gastvrij, Nederlands sprekend, schoon, gratis trein transfer voor de trein naar Vilnus (3,80 op enkele reis) en dan nog veel interessante verhalen verteld door Irena. Alleen de koekoek is af en toe storend…
Twee nachten gestaan en 2 keer om 7 u wakker van de bouwvakkers die vlak naast de cp aan het klussen zijn. Op het ogenblik geen rust dus hier. Wel een mooi meer met druk bezocht strand en in het wekkend harde muziek.Faciliteiten zijn oké en prijs ook. Restaurant is een snackbar geworden.
Prima schilderachtige plek direct naast het mooie meer, waar ook locals komen zwemmen. Voorzieningen oké, ook chemische toilet lozen mogelijk, grijs water lozen niet! Alleen bij ‘t betalen blijk je 3€ voor een douchebeurt( 3 min) en €4 voor vuil en water te moeten betalen, zodat wij zonder stroom op €19 per nacht kwamen.
Sitecode: 2023
Prima camping maar let op: plaatsen 92 t/m 96 staan vlak naast de chemisch toilet lozing. Dit zijn geen prettige plekken! In hoogseizoen zeker vooruit boeken want t raakt snel vol en dan krijg je minder fijne plaatsen. Erg raar dat alle plaatsen even duur zijn terwijl er veel verschil aan oppervlakte en ligging is. Heb t besproken bij de receptie maar geen goede beredenering hiervoor gekregen. Gratis shuttlebus naar t stadje. prachtige omgeving.
Prettige CP. Alles aanwezig, rustig, mooi fietsen, verse eitjes😉👍.Als we nog een tip mogen geven: hang t douche gordijn svp 10 cm verder v d kraan, want je hebt weinig ruimte bij t douchen.. verder alles perfect!
Goede plek om de geode te bezoeken. 3 km afstand. verder geen aanrader vonden wij: vlak naast de weg, 1 douche en wc zonder papier. Geen afvalbak, je moet daarvoor 10 min lopen de weg af!! Beetje raar want je betaalt toch €10 voor een nacht zonder stroom. Dit zou toch anders geregeld kunnen worden!
Prima nacht en dag gehad hier. Met de bus ( ligne A halte voor de sportwinkel) ieder kwartier naar t prachtige historische centrum voor €1,20 pp. Ga niet aan t eind of naast de weg met geparkeerde vrachtwagens staan want dan ben je vroeg wakker!
Een bijzondere ervaring! Ipv 20 plaatsen bleken er meer dan 70 kampeerders op dit terrein te overnachten. Niks geen registratie bij binnenkomst alleen 18 euro cashen! Enorm veel geluidsoverlast tot laat in de avond van meerdere Engelse kampeerders die niet rekening wilden houden met hun omgeving. Er werd niet positief gereageerd op aanspreken op overlast, ook niet door de beheerders. Nooit meer naartoe dus!
Wat een prachtige plek hier midden in de driehoek Leeuwarden-Groningen-Assen! Schitterende fietstochten te maken en veel leuke dorpjes te bezoeken. Daarbij het mooie verhaal van de kinderen v d te jong overleden camperaar die in zijn gedachtenis deze camperplek hebben afgebouwd tot wat ie nu is: Een pareltje!
Sitecode: 92054
Gewoon een goede cp. Mooi uitzicht, ruime plekken en alles voorhanden behalve douches. De berichten over hoogteverschil kloppen maar was in ons geval prima op te lossen met een blok. Kies dan plek 11-16 die zijn vrij vlak.
Wat een superplek! Alles is gezegd. De workshops milkshake maken en knutselen zijn ook prachtig voor de kleintjes. De prijs is €22,65 hoogseizoen en €18,20 laagseizoen. Wij komen weer maar dan met alle 5 de kleinkinderen!
Best prijzig voor een parkeerplaats zonder wc douche en afvalbakken.€7 voor stroom is ook flink a d maat! Wel mooi uitzicht en een vriendelijke eigenaresse. De rose was €10, volgens de folder van bioteelt zonder onkruidverdelger, maar we zagen iemand op 10 m voor ons neus, totaal in pak de druiven besproeien. Wel vreemd als je net voor je camper a d rose zit.
Prima voor €10/nacht: schoon toilet en hete douche. Jammer dat er niet een paar haakjes in de douche zijn voor kleding e d douchekop. Schaduw onder bomen is lekker en er is wifi. Op 5 min v d bedevaartskerk. Beter dan de cp vooraan in de straat waar de eigenaar je bij begroeting aan de borsten knijpt!!
Goede camping met niet alleen campers en leuk restaurant. Warme douche en goede wifi. Leuk om met de fiets 8 km verder het klooster in Noord Macedonië te bezoeken. let op: geen grijs water te lozen!
Sitecode: 22099
Het is een afgesloten parkeerplaats, waar je niet voor 9 u af kan! Je moet dus geen gezondheidsproblemen o i d krijgen want je kunt niet weg!! De winkel is eenvoudig voor Hollandse begrippen maar had voor ons de waterpomp die we wilden hebben. Voor de rustigste plekken ga je achteraan op de parkeerplaats naast de hondenhokken staan. Wij hadden s nachts geen last v d vliegtuigen of de carwash. Het water v d douche is koud. Matige plek dus.
5 nachten gestaan tussen vnl Turkse toeristen. Keurig schone toiletten en douches. Heel heet afwaswater. 4 wassen gedraaid. Heerlijk uitzicht, leuk dorp op 4 km goed te fietsen!
De camping heeft naast het perfecte uitzicht voor de luchtballonnen ‘s morgens vroeg ook een geweldige eigenaar. Achmed doet alles eraan je verblijf perfect te maken. Hij regelt een ballonvaart, scooter, auto, bracht ons zelfs naar Avanos ( keramiekstadje met een geweldig uniek museum in de grotten) en kwam regelmatig even buurten. Dan is t minder erg dat er geen warm water bij de afwasplek is en t zwembad nog niet af is.
Het is een leuke plek, maar wat een stank vanuit de omgeving! ( vuilverbranding) en herrie v d straat. Maar prima voor 1 nacht om Pergamom te bezoeken. we betaalden 200 TL
2 nachten gestaan. Mooie tuin met uitzicht op zee. Faciliteiten basic, heerlijk warme douche, maar geen loosplek voor toilet, mag in de wc?? Maria zou voor ons koken maar kwam uiteindelijk met een summiere hap voor veel geld. Wat wel top was dat we met haar man heen en weer mee mochten rijden naar t dorp de volgende dag. We komen graag terug!
Niet echt een camping te noemen. Meer een paar parkeerplekken in een voortuin. Douche werd ons afgeraden omdat t water koud zou zijn. Rustige nacht gehad. Troje is goed te bereiken en t museum is schitterend!
Wat fijn om in het voorseizoen zo’n mooie camping geopend te vinden. Prachtige plek met uitzicht op zee, lozen, water innemen, warme douche en WiFi. Een super vriendelijke baas en een flesje home made olijolie toe. Wat wil je nog meer? o ja: 2 wassen gedraaid die in de zeewind zo weer droog was!
Mooie idyllische plek om de avond en nacht door te brengen. Prima rustig geslapen.
in April hier vrij gestaan. geen hoogtebeperking gezien. Prachtig uitzicht!
Mooie plek, goed eten voor redelijke prijs (€45 voor 3 gangen met 2 x wijn) De wijn niet gekocht, was niet super lekker. Geen douche of loos faciliteiten. Veel loslopende blaffende honden s nachts.
Slechte camping. Vies, oud, geen service, niks wordt schoongemaakt, onbemande receptie. Je wordt afgezet als je niet met Hongaarse cash betaald. De hond poept op de camping, paard loopt los rond.
Gewoon een parkeerplaats in een dorp met een prachtig keramiekmuseum. Geen voorzieningen nodig gehad. Rustige nacht.
Het is heel jammer dat de recensies hier geen volledig beeld geven. Niemand schrijft over de smerige niet goed doorlopende wc’s( 2 voor 120 campers!) geen warm water om af te wassen, geen goed veilig drinkwater en vooral een onveilige omgeving. Als er hier ongelukken gebeuren staan wij niet gek te kijken! Er is geen controle wie waar staat, iedereen kan zo de cp op en af, er lopen ongure types rond die s avonds op je camperplek hun hond uitlaten
Gewoon een parkeerplaats bij de Paiva wandeling en Arouca brug. Geen voorzieningen en veel vliegen. Wil je naar de wc/ eettentje nabij de wandeling dan ben je al snel een half uur a d wandel. De wandeling zelf is leuk maar wel heel veel trappen! Voor de brug moet je een aparte ticket kopen met een tijdslot. Het is wel dezelfde opgang. vanaf de CP een uur trappen lopen voor je er bent.
de locatie is oké. wat last van verkeer wat vlak langs de camper rijdt. ongezellig stadje. voor een overnachting voldoende. voorzieningen werken.
2 sterren omdat alles aanwezig is. Wij vinden het hiermee stinken en er waren veel vliegen. Zijn doorgereden!
Wat een prachtig plaatsje met een prima Cp. Naast de 12 plekken biedt de parkeerplaats ernaast ook nog veel plek voor plm 16 ? campers.
De camping is prima. Mooie douche en wc en prachtig gelegen t a v strand en duinen/ bos. Maar de camperplekken kijken uit over de parkeerplaats, het geluid van de naastgelegen weg is storend en de plaats liep totaal onder na een stevige regenbui. Het gaf ons het gevoel op een camperplaats te staan ipv een camping. Een verhoogde afscheiding naar de parkeerplaatsen zou dit kunnen verhelpen.
Ruime parkeerplaatsen voor campers vlak bij de binnenstad. we hebben een goede rustige nacht gehad. De machinefabriek er vlak naast produceert soms herrie en vooral een viezige geur van machineolie.
de prijs van de camping klopt niet meer. wij betaalden €40 per nacht!
We hebben afgelopen nacht op deze camping doorgebracht. Kwamen om 15 u aan en moesten de volgende dag voor 12 u vertrekken en 29€ betalen. Omdat we door ernstige regenbuien lekkage hadden en t bed nat was geworden hebben we de eigenaar gevraagd of we een uurtje langer mochten blijven maar daar kregen we geen toestemming voor!! Jammer want er is genoeg ruimte om nog nieuwkomers plaats te bieden. Geen goede service hier dus. Verder is de camping ok
Prachtige omgeving. Mooie plek met veel fiets en wandelmogelijkheden. cp gewoon een apart stuk v d camping grenzend a h zwembad.Minder prettig dat je bovenop de €12,20 apart een kaart moet kopen voor warm water en afval. ook de stroompanne zitten niet bij de prijs in en sommige doen t niet. Personeel lijkt vakantiekrachten te zijn, maar dat komt misschien omdat t Pinksteren was.
Heerlijke rustige gezellige boomgaardcamping. vriendelijke beheerders die iedere dag een praatje komen maken. Mooie omgeving : t dorp is indrukwekkend maar er is ook veel moois aan te lopen en te fietsen. Wel is t goed te weten dat je hier geen grijs water kunt lozen!!
Dit is een mooie camping, goed gelegen bij t fijne Winsum in een heerlijke omgeving. Er zijn alleen een aantal minpunten: de toegangsweg is niet helder. Op verschillende plekken loop je dood tegen bloembakken. Als je een camperplek krijgt toegewezen die net buiten t gewone campingterrein valt(CP’s) dan is de lengte te kort 6m, is er geen goede zitmogelijkheid en rijdt er soms tot 6 x toe een tractor op 20 cm langs je wijntje. Ook dat kost €22!
2 nachten gestaan. prima bevallen. Fijn in de omgeving gefietst, gegeocached en naar Ameland geweest. In de buurt staat een stoepa die t bezoeken waard is. CP is prima , douches en toilet goed, al vind ik de kleedingsruimte in de douches minimaal. veel info over omgeving en een pizza op de CP te bezorgen! we komen zeker terug!
Erg mooi plekje, klein en heerlijk rustig. Wat tips: doe iets anders dan een douchegordijn wat tegen je billen gaat plakken bij t douchen en zorg voor toiletpapier en papieren handdoekjes bij t toilet. Leuk uitje?: de Rijp! fantastisch dorpje om 13 km fietsen.
prachtige goed verzorgde cp. De prijs is wel pittig, maar je staat er mooi en goed verzorgd!
fijne kleine camping. mooi sanitair. rustig gelegen. eieren broodjes aardappelen en uien te koop.
wij stonden op vrijdag 23/10 voor een dichte camping. tel werd niet opgenomen. zijn maar naar de buren gegaan en hebben daar heerlijk overnacht!
Het is dat je er heerlijke wijn kunt kopen en dan gratis hier kunt staan. Maar verder is er geen loosplek, moeizaam electriciteit en erg scheve plekken. dus of dit een cp volgens de norm is?
Wat een heerlijke comfortabele camping! Geweldige service, ruime plekken, schone ruime warme douches en een eigen ooievaar! Waar vind je dat voor €17?
prima gezellige leuke camping met veel ruimte. in een park. weinig douches, geen Corona maatregelen en wat geluid v d grote weg
Heerlijke tijd gehad samen met de kleinkinderen op deze goed gefaciliteerde familiecamping. Ruime cp die aan t einde v d camping ligt, met een lekker speeltuintje ernaast. Goede voorzieningen, vriendelijke eigenaar. Geweldig klimbos ernaast en magnifieke omgeving! Voor €17 incl toer bel een goede prijs. Wij komen terug!
Heerlijke relaxte plek. Leuke mensen die erg welwillend zijn. Prima douches. Mooie interessante omgeving. Heerlijke theetuin en leuk kerkje in t dorp. Appingedam is een aanrader de buurt.
In coronatijd gestaan, dus alleen stroom en chem toilet loosplek gebruikt. Geen idee hoe de andere faciliteiten zijn, maar de treinstellen zien we aantrekkelijk uit als restaurant en de mgeving is te gek!!
Vreemd dat er zo hoog beoordeeld wordt hier. Wij hadden een andere ervaring dan de meeste mensen denk ik: prima douche en toiletgelegenheid dat is perfect in orde. Maar de eigenaar was erg bot tegen ons toen we een vraag over de brandveiligheid stelden omdat de cp overvol stond. Ook het lozen v h chem toilet kan beter: je spoelt het toilet met de tapslang die op de grond ligt.Dit kan niet!
Prima nacht gehad in februari. Alleen stroom gebruikt. Leuk stadje om te bezoeken. Mosterdmuseum en streekmuseum( gratis) de moeite waard. Lekker geborreld bij de waag en heerlijk gegeten bij restaurant de liefde( achter het stadhuis)
Prima! Fijne douches!, leuke winkel.
Drie nachten in de kou na kerst gestaan. Mooie omgeving! Fijn gewandeld en gegeocached. Niets open behalve de cassettetoilet loosplek. Fijn wifi en elektriciteit.
Er was een dicht hek toen we aankwamen. Niemand te vinden dus maar verder gereden!
Erg drassige toestand. We zijn weg gegaan..
Sitecode: 20722
Nu €17,90 betaald voor een overnachting op de camping. Gratis douches en prima internet!
Helaas. Op de app staat dat deze camping alle dagen v h jaar open is maar dat blijkt niet zo te zijn. De maand oktober is het noet mogelijk hier te staan. Waren we dus voor niks hier!
Wij waren zeer tevreden over deze camping: heerlijke half schaduw plaatsen, mooi zwembad met goede ligstoelen, superlekkere douches. Het tegelwerk en de toiletpotten zouden wel eens bevingen kunnen worden, dat is zo. Wel veel poezen!!! Ook wij hebben een taxi naar boven naar t kasteel genomen voor 12€ en zijn heel mooi maar beneden en naar de camping gelopen in zo’n 4 u totaal. Prachtig!
Wat een panorama! Wat een heerlijke zee! Toplocatie. Alleen onbegrijpelijk dat er zoveel vuiligheid in de bosjes heuvelopwaards ligt van mensen die geen toilet aan boord hebben😠
Als je door het oude sanitair en de verlopen camping heen kijkt is t best toeven hier. Heel warme douches, strandje erbij en een erg vriendelijke behulpzame familie. We zijn met de fiets naar t station in Korinte gegaan om dan met de trein in een uur bij de Acropolis te staan. Aanrader!! Wel op t internet kaartjes kopen dat scheelt een lange tijd in de rij.Terug op de camping nog even gezwommen..
Fijne camping om even lekker bij te komen. Prima hulp v d dames v d receptie bij allerhande dingen!! Wij hebben voor 10€ het treinritje naar Milies gemaakt en zijn in 2 u naar beneden gewandeld. Erg leuk om te doen! We hebben 4 nachten voor 20€ gestaan. Prima gegeten in beide stadjes naast d camping.
Nette plek, wel rumoerig door de weg en een blaffende hond in de buurt. Sanitair moet beter kunnen: een gat in de grond is niet fris! We hebben lekker gegeten en gezellig contact gehad met de eigenares.
Sitecode: 19493
Walhalla! Alles zo geweldig voor 17€!!!! Heerlijk gegeten voor 25€ incl wijn bier en voorafje. Top!
Prima camping, wel veel Nederlanders..Fijn sanitair, lekkere schaduwrijke plekken ,vriendelijke heren bij de receptie. Strandje viel ons tegen: vies water en veel rommel. Dubrovnik was te gek! Bus terug een half uur te laat, maar t is vakantie!
Nog een aanvulling: verwacht niet dat je er kunt wassen. De wasmachine is stuk😱 . Ook vonden wij de oudere dame erg stug in de omgang... niet echt een hartelijke ontmoeting.
Sitecode: 19313
Prima plek. Niet zeuren over t sanitair. Waar Kun je zo leuk staan vlak aan zee? Plons zo t water in met je snorkel en je weet niet wat je ziet!!
Keurige plek. Heerlijk in t zwembad gezwommen en naar t dorp geweest. We staan hier nu met 5 campers. Voor herhaling vatbaar!
Inderdaad een prima parkeerplek om jet stadje te bezoeken. Door het verkeerslawaai is het niet aan te bevelen voor s nachts. Wij vinden trouwens Dinkelsbühl een mooier stadje..
Aardige camping met mooi uitzocht over de Rijn. Maar die geluidsoverlast!! Iedere 10 min een trein ook s nachts!!!! Snap niet dat er mensen lang verblijven..
Helemaal fijn hier. We komen terug! Even wat foto’s toegevoegd
Nog steeds een topper en nu zelfs een lekker zwembadje ivm de hitte👍
Aardige camping bij een paardenboer. Ruime plekken en leuke speeltoestellen voor de kinderen. Sanitaire ruimte achterin de paardenstal. Gratig douches niet allemaal van goede kwaliteit, voor warm afwaswater moet 0,20€ betaald worden wat zeer onpraktisch is. Eieren en honing te koop. Het grootste minpunt is het ongedierte: honderden vliegen en muggen in en rond je camper is echt niet fijn!
Prima plek, geen toiletvoorziening. Enig meningsverschil omdat er een camper( als 7e) krap tussen 2 plekken in gezet werd, maar ze vertrokken weer toen er wat van gezegd werd.
Fijne camping, heerlijk ruim op de Cp gestaan omdat we de enige waren. €11€ plus 3,80 stroom en €2 toer belasting.Geweldige omgeving. Bourtange bezocht met om 3 u zondagsmiddags het kanonschieten. Potverdikke wat een knal! Enige minpunt was de douchekop bij de damesdouche. Al vaker genoemd hier.. je moet of heel lang zijn of heel dik wil je wat van de stralen voelen🤔
Prima plek onder de eikenbomen. Tijdens onze overnachting iets te vol doordat er extra campers tussen geplaatst werden. S morgens vroeg al druk met vissers in auto’s. Fijne douche/toiletvoorziening en leuke uitspanning. Wij hebben fantastisch gefietst( 43 km Ruiten A fietsroute) en ge geocached in de omgeving. Prachtig gebied!!
De prijs is exclusief 0,50 per douchebeurt van 3 min( waarvan de eerste helft koud water) en afwasbeurt 0,20 voor warm water. Voor kinderen idd een walhalla. Prachtig gelegen, veel fiets wandel en geocacheroutes i d buurt. De doucheruimte heeft een onfrisse rioolgeur.
Sitecode: 20937
We staan wel vaker op deze CP als we onze tante gaan bezoeken in Barneveld. Het blijft een prima plek. De toiletunit is niet echt modern maar voldoet. Lekkere eitjes. Fijn gefietst naar het landgoed Appel om een mooie geocache route te lopen.
Prachtige camping. Mooie faciliteiten. Het is alleen erg jammer dat campers niet op t grote ruime veld geplaatst worden, maar dicht op elkaar op t verharde deel. Je hoort veel vogels en kikkers en af en toe komt er een grote boot door t kanaal. Mooie omgeving om te fietsen.
Fijn verblijf op deze camping. Goede wasgelegenheid en plaats op t camper deel. Idd een weg achterlangs maar geen last van gehad. Aardige beheerder. Let op bij t aan rijden: door t stadje zijn 2 poorten: 1 van 2.60m! En een van 3.00m! Heerlijke fiets en wandel omgeving! Restaurant niet geprobeerd.
Net weggereden bij deze camping. Ziet er zeer armoedig uit. De halve camping staat vol met verlopen vaste staanplaatsen de andere helft met caravans die te koop staan. Totaal geen sfeer.. campers moeten aan de buitenrand staan zonder enig uitzicht.
Best een leuke plek hier. Er valt bij t Fährhaus veel te zien: een komen en gaan van enorme Donau rondvaartboten leggen hier aan om dan met de bus/ te voet naar de Abdij te gaan. Trouwens een aanrader wat een bombastische rococo kunst! De camping heeft geen afwasplek en ik heb geen loosplek voor water/ chem toilet kunnen vinden. De douches zijn wel warm s morgens maar wat provisorisch in een keet
Alleen een paar sterren boor de douches. Omdat et ook een föhn aanwezig was. Noet naartoe gaan, je zit pal a d snelweg!!!!
Fijne camping, alles aanwezig. Leuk zwemmer en midgetgolf. Klein overdekt zwembadje .Schone douches en toiletten. Heel fijn geholpen bij problemen met een camperportier. Prachtig fietsen naar Rothenburg en Wurzburg!
Sitecode: 20722
Prima lokatie, vriendelijke ontvangst. Alleen het lozen en omspoelen v h toilet is in de winter nogal omslachtig. Prijs 16,80€ voor een nachtje.
Tsja, het is een parkeerplaats bij een leuk stadje, vlakbij de Waal dus een leuke omgeving, maar meer niet
Alles is al gezegd. Superplek!
In een woord top! We komen terug!
Leuke plek maar erg duur! 18€ is flink a d maat vind ik. De beheerders zijn tussen 12-13 u niet te bereiken. Verder is de loosplek voor t chem toilet erg onprettig: je loost t op een aflopende tegel en moet je vieze troep naspoelen om te weg te laten lopen. Ook t toiletgebouw is aan renovatie toe: geen warm water bij alle afwaspunten en onverwarmde douchecabines. De omgeving is echter geweldig!
Camping zonder sfeer. Wel een leuk strandje bij t meer. Onprettige dame bij de receptie.
Prachtige plek. Alles ok behalve dat er maar 1 douchecabine is voor 20 campers! Maar die douche is dan wel gratis.. zee-egels en koraal gevonden bij eb. Wil je nog een mooi strand? Rijdt dan door na Digermulen en houdt rechts aan naar Trolskaret. Caraibisch aandoend strandje..
Inderdaad prachtige plek. Wel druk met wandelaars en late kampeerders die op de veldjes om je heen gaan staan. Vreemde geur waarschijnlijk door t wier? Leuke wandelingen.
Unieke plek langs parel wit strand. Douches en wc zijn matig ,moet je voor lief nemen..
Goede camping. Wat weinig wc’s en een hobbelige toegangsweg. Prachtige douches en mooi uitzicht
Wat een fijne plek met prachtig uitzicht op de gletsjer. Bij de opstapplek van de boot een km verder is nog een CP ontstaan, maar die heeft geen wc, sanistation , picknickplek of prullenmand
Erg duur voor een grote parkeerplaats met stroom langs de E6. Veel gedoe over de stroomplaatsen. Dat hoeft toch niet nodig te zijn voor dat geld! Trondheim vonden wij ook tegenvallen. Niet echt een aanrader als je andere grote steden gezien hebt.
Prachtige lokatie! Schitterend uitzicht over t fjord. Heel rustig. Wel prijzig: incl stroom rn douche 30€. Jammer dat er geen stopcontact in t toiletgebouw is
Fijne kleine camping met een goed schoon toiletgebouw! Leuke wandeling over de brug naar t dorp.
Netjes maar duur.
Als je weet dat er weinig voorzieningen zijn dan is dit een prachtige plek. Rust mooie plek in de luwte en vriendelijke eigenaren die zelf ook graag camperverhalen uitwisselen. Mooie groentetuin waar ik spinazie mocht plukken voor het avondeten. Helemaal leuk!
Fijne plek. Wel vlak bij een weg waar snel verkeer langs komt. Goede voorzieningen. Ruime moderne douche,- toilet,-en keukenruimtes. Vriendelijke beheerder. Broodjesservice en winkeltje aanwezig. Een dagje naar Fanø is de moeite waard. Er is heerlijk te fietsen in de omgeving.
Heerlijke camping met alle voorzieningen voor een fijne vakantie: prachtige zeer ruime plaatsen, ook voor grotere campers, goed( iets verouderd) toiletgebouw, schoon!, verwarmd zwembad, restaurant, midgetgolf en op 1 uur afstand met de trein naar hartje Parijs. Zon of schaduwplekken, wat een rust! Wij waren hier met onze boulderende kinderen die Fontainebleau een paradijs vinden voor hun sport.
Een troosteloze plek. Enorm scheve plaatsen die zelfs met blokken niet op te vangen zijn. We zijn doorgereden naar de haven van Marena alwaar we v d havenmeester een mooi parkeerplaatsen gewezen kregen
Erg fijne plaats met heerlijk ruime plekken. Leuke omgeving. Heerlijk gegeten bij “ de Parel” in t dorp. Bijzonder dorpje met oude historie. Maw genoten!
Prima camping. Heerlijk gefietst langs de Lahn naar de Rijn en terug. In Bad EMS de thermaalbaden( met sauna) bezocht:aanrader! Met de fiets en trein naar Limburg a d Lahn gegaan. Prachtig! Kortom aan te raden deze lokatie. Enige minpuntje is t geluid v d naastliggende weg.
Leuk plekje, normaal rustig maar nu was er een feestje bij de kaatsclub vanwege de afsluiting v h seizoen. Keurig geïnformeerd door de vrijwilliger die het geld kwam innen. Vanaf volgend jaar betere mogelijkheden voor campers ivm het verharden van plaatsen in het gras.
Sitecode: 42048
Mooi gelegen plek, maar weinig goede fasciliteiten: geen douche toilet, provisorische chem toilet en loosplek. Ook de broodjes waren minimaal.
Wat een heerlijke plek is dit! Met heel veel plezier gestaan. Heel veel te zien en doen in de omgeving. Prachtig aan het water!
Heerlijke camping. Nette ruime plekken, goed sanitair, zwembad en speeltuin prima. Alleen de extra's van 20 en 50 cent voor warm water bij afwas en douche zijn ongemakkelijk en maken de prijs hoger. De man bij de receptie was erg coulant toen wij af moesten zeggen op de gereserveerde dag ivm wateroverlast thuis en de volgende dag erg vroeg arriveerden. Een plek om terug te komen!
Fijne Cp, heerlijke douches, ook in de winter verwarmd sanitair! Als er in Frankrijk eens meer van deze plaatsen kwamen zou dat heel fijn zijn!
Cp nog in wording. Zag geen parkeermeter of zo. Er gaat een kleine beek langs de plek. Je loopt in 2 min naar het centrum van het stadje. Er is een leuk speeltuintje bij de cp. De weg erlangs is rond de spits gehorig. Helaas was alles in de omgeving dicht omdat wij op 1-1-2018 hier waren.
Prima plek om te overnachten zo in de winter. Er zouden meer van deze voorzieningen moeten zijn in Frankrijk want het stikt hier van de campers in deze tijd van het jaar. Wij betaalden €20- per nacht met stroom (ACSI), heerlijk langs het strand / boulevard gefietst naar Cannes.
Alleen parkeerterrein met een werkende chem toilet afvoerplek. Als je hier wilt douchen dan moet je oppassen voor een blaasontsteking😉.
Vriendelijke ontvangst bij de receptie, heerlijke plek met uitzicht op zee en stroom en water op de plek. Met t zonnetje erbij meteen heerlijk zo op 2e kerstdag 2017! Inderdaad vergane glorie, maar de pijnbomengeur en de klotsende golven op de rotsen maken veel goed.
Vanwege de prima verwarmde douche- en toiletruimte en de openingstijden een voldoende. Ok om Lyon te bezoeken, maar verder een weinig aanlokkelijke plaats. Wel prijzig met 18€,50 en €5! voor electriciteit!
Deze camping zal in warmere seizoenen prima zijn, maar in de winter is de toilet en doucheruimte echt NIET prettig. Een douche zou verwarmd zijn, maar het pieterige kacheltje gaf weinig soelaas. Ook het ontbreken van een douchegordijn, douchehaak en planchet is zeer gebruikers onvriendelijk. De omgeving is prachtig dus in de zomer komen we terug
En daar stonden we dan op eerste kerstdag voor een dicht hek. Geen plaats voor ons op deze camping😢 de data bij de openingstermijnen kloppen dus NIET!
Mooie plek, fijn schoon toilletgebouw, vriendelijke beheerders. De plekken zijn ruim genoeg. Alleen de fabriek achter de geluidswal geeft voor mij aftrekpunten. Het continue geluid is hinderlijk s nachts.
Datum ingang winterperiode bleek 16/10 te zijn, waardoor wij geen stroom en douche meer hadden. Het leek naar willekeur van de Capiteine te zijn! Geweldig mooie fietstochten gemaakt. Die naar Rivet was het mooist. Stadje zelf niet bijster interessant.
Een fijne camping maar de juichende 10en zijn wat overdreven. Ten eerste klopt t aantal plaatsen niet. Er zijn 95! Dat is wel wat anders dan de 20 die je zou denken als je de gegevens leest. Ook is t betalen voor warm water (0,20€)en douches(0,50€) vreemd en drijft de prijs van €18,50 per nacht met stroom op. De omgeving is prachtig. Fiets bv naar Brugge langs het kanaal over t jaagpad.
Noodzakelijke overnachtingsplek na oversteek met de ferry. Meer niet.
Fijne ruim opgezette camping. Goede fietsverbinding met Cambridge. Rustige omgeving.
Fijne plek. Nette ruime badkamer. Heerlijke omgeving! We stonden met pinksteren hier helemaal alleen, echt ongelofelijk!
Prima overnachtingsplek. Zeker als je naar Londen wilt erg goed te doen. Mooie loos en water inneemplaats. Douches/ wc's wat verouderd maar ok. Ruime standplaatsen verhard of onverhard naar keuze. Nooit de weg bij Starbucks ingaan met de camper! Ik heb de route die je wel moet volgen in de foto's erbij gezet.
Als je niet om kunt gaan met mensen die anders zijn, moet je niet met deze eigenaar te doen willen hebben en een andere camperplaats zoeken. Wij hadden er geen moeite mee😉. We hebben geen gebruik gemaakt v d douche en wc dus daar geen sterren voor. De ligging is prima zo bij t stadje. Wij hebben op zoek naar de thermaalbaden een heel verkeerd hotel gevonden op de linkeroever, geen aanrader!
Behalve de kleine douches en de rare loosplek prima in orde voor een redelijke prijs in zo'n grote stad. 8 Broodjes en 8 tramkaartjes incl waren we 25€ kwijt voor 2 nachten!
Prima plek om een nachtje door te brengen als je Dresden wilt bezoeken. Heerlijk dicht bij het centrum. Met stroom. Verder niks verwachten. Dresden is een leuke plaats voor een dag. Wij hebben het museum Albert bezocht. Zeer de moeite waard als je van hedendaagse en iets oudere kunst houdt.
Gewoon een prachtige plek. Wij vonden het jammer dat je voor de douches € munten nodig had, maar dat was dan ook het enige minpuntje!
Alleen aanwezig op de camping. Toch prima ontvangst warme douche en toilet. Mooie lokatie, prima voorzieningen. Leuke uitvalsbasis voor het ontdekken van dit mooie deel van ons land.
Mooi gelegen camping. Plaatsen zeer wisselend van grootte. Niet plaats 6-9 nemen dan sta je op minimale plekken. Wij hadden veel overlast van een stel Franse jongeren waar niets aan werd gedaan. Sanitair is prima!
Voor ons de mooiste camping in Portugal van dit jaar. Heerlijk ruime plekken, schone wc/douches, prima hapje bij de bar te eren en broodjesservice. Tip: fietsen langs de kust naar de rivier de Minho in t Noorden.
Leuke plek bij een leuke plaats. Veel boten langs zien varen. Neem een glas wijn op de brug, dat is een lokale gewoonte!
Prachtige camping met mooi uitzicht en heerlijke douches! Wel prijzig en vreemd dat je per uur 2€ moet betalen voor de WiFi! Afstand naar Salzburg is 15 min met de fiets en prima te doen! Leuke stad, kasteel minder interessant. Ook met de fiets naar Hellbrun is leuk om te fietsen (4,6 km vanaf centrum)
Lelijke camping met caravans met aangebouwde schuurtjes. Ziet er wat vervallen uit maar de plekken aan de buitenkant zijn mooi met prachtig uitzicht! Prijs is wat hoog voor de service. Camping ligt plm 3 km v h centrum. In mei is er weinig open! Ook Geen liften om te wandelen...
Prima CP. Prachtig stadje.
Jammer dat er geen toiletten en douches zijn, maar verder alles piekfijn in orde!
Sitecode: 20937
Fijne plek, goede prijs. Nu nog een douche en het is perfect!
Heerlijke ruime plekken met veel privacy en rust. Ruim verwarmd douchegebouw, huiskamer en natuurlijk allerlei natuurcampingattributen te leen.(haardje voor een vuurtje s avonds, natuur-ontdekspullen, visnetjes,enz) vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 20537
Heerlijke camping. Alles tiptop in orde. Vriendelijke eigenares, veel informatie! Tip: dagje Borkum, buitenlandgevoel op een eiland zo dichtbij!
Dure overnachting: €23,90 op camperplek voor de camping met stroom. Wel lekker dichtbij de snelweg. Douche was bij ons gratis.
Prettige plek, met meer normale prijs dan de meeste campings langs de route naar Noorwegen. Goede service, fijne douches en toiletten en nette afvallozing en chemisch toiletservice. Vlak bij een strand met Nederlandse golven. 's Avonds zelfs een gezellig optreden gehad van een zingend duo!
Prachtige rustige camperplek met werkelijk prachtig uitzicht over zee! Voldoende en nette toiletservice en fijne fietsomgeving. Faaborg en Svendborg zijn leuke havenplaatsen om te bezoeken. Prijs aangenaam: DKK 150.
Gezellig campinkje. Sober maar goede voorzieningen. Korting met SVR kaart.
Prima camping, fijne voorzieningen. Tip: ga op tijd naar de gletsjer want het is er anders druk. Je hoeft niet perse met de begeleide wandeling mee. Die is duur en je kunt gratis ook prima dicht bij de gletsjer komen!
Slecht georganiseerde enorme parkeerplaats met wateraansluitingen. Wc en douches veel te weinig voor het aantal campers dat er kan staan. Onduidelijk betalingssysteem. Loosplek en chemisch toilet maar niet gebruikt. Wel fijne bereikbaarheid van het centrum met de fiets.
Rustige plek aan het kanaal. Veel pleziervaart. 's Morgens gratis brood en krantje van de supermarkt op de hoek. Geen chemisch loosplek gezien. Nieuwe wc en douches in aanbouw, oogt amateuristisch maar voldoen en zijn schoon. Douches ok, NOK 10 per 6 minuten die heel kort zijn! Tip: bezoek per boot Espevær vanaf het zuidelijk puntje van het eiland. Erg de moeite waard.
Ziet er niet uit als een camperplek. Uitzicht op fjord met in aanbouw zijnde olieplatform. Geen bijzondere stek, wel voldoende qua voorzieningen en redelijke prijs voor Noorse begrippen..
Alleen gebruik gemaakt van de service (gratis en netjes verzorgd). Niet echt een prettige plek om te overnachten.
Prima plek, alleen is het niet meer gratis. Je moet bij de ingang een kaartje kopen DKK 75 = EUR 10.
Leuke plek! Ruime plaatsen. Mooi uitzicht. Naast de €10 ook met euromunten stroom betalen. Leuk dat je bij aankomst allerlei informatie krijgt over de enorme schepen die hier zoal langs varen. De weg geeft wat verkeerslawaai, dus voor de stilte moet je hier NIET zijn.
Leuke mooie camping. Eigenaar wat eigenaardig: we mochten de camper niet met de opening naar het uitzicht zetten maar naar de achterkant van caravans! Op 15 min loopafstand( bergop) van het mooie Rothenburg. Broodjesservice. Let op: de klok van de kerkklok naast de camping slaat ieder kwartier!
Prachtige plek. Prettige douchegelegenheid met muntjes van 50 cent. Stroomvoorziening is verbeterd met meerdere palen. Wel duur: 13 euro(=incl toeristenbelasting)