@JanKade
- 2017
Ik ben het eens met mijn voorgangers behalve over de 4G ontvangst, die is prima. Verder zie ik dat de bezoekers van het zwembad hier ook parkeren in plaats van op de gewone parkeerplaats. Er waren toch nog 6 van de 10 plaatsen beschikbaar.
De camperplaats ziet er nog hetzelfde uit als op de foto, leeg. De voorzieningen lijken perfect maar hoe kom je erop? Je moet een app downloaden en je registreren met paspoortnummer en een creditcard. Daarna zou je via de app toegang moeten krijgen. Dat lukte niet. Er staat ook een qr code op het bord, gescand en de link aangeklikt; bestaat niet. Het telefoonnummer gebeld waar je assistentie kunt krijgen; nummer bestaat niet.
Een mixed parking met erg veel ruimte. Er is geen enkele aanwijzing dat dit een camperplaats is maar ook geen verbod om je camper neer te zetten. We hebben prima geslapen hoewel mijn vrouw wel 's nachts 2 goederentreinen heeft gehoord. Er zijn 2 kruidenierswinkels/supermarktjes op een paar minuten lopen.
Prima camping, veel schaduw, goed verzorgd en vriendelijke eigenaren. Prijs per persoon 10 euro, per plaats 15 euro, electra 5 euro en toeristenbelasting 1,50 euro. Totaal dus voor camper met 2 personen 43 euro (juli 2025).
Een prima camping met grote schaduwrijke plaatsen. Er was voldoende plaats en tot 20:00 kwamen er nog nieuwe kampeerders binnen.
7 plaatsen , allen verhard, vuilwater en wc afstorten gaat prima. Er is een zuil met 4 electrische aansluitingen (betaald) en een openbaar toilet. Water inname zou moeten kunnen maar heb ik niet geprobeerd.
We kregen een warm welkom nadat we de plaats via een buschauffeur die even verderop stond geparkeerd waren begeleid naar de juiste plaats. Als je er voorbij rijdt, kom je namelijk op een parkeerplaats voor o.a. tourbussen terecht. Voor 15 euro krijg je een plek (we waren de enige), stroom, wc, water, afvoeren van water en legen toilet. Het is een schapenboerderij maar in de zomer staan die in de wei. Prima plek tegen een zeer redelijke prijs.
Een prima plek om te overnachten. Geen faciliteiten. Kosten inmiddels CZK 150 voor 24 uur (in 2024 ca. 6€) per nacht, te betalen met munten bij de parkeerautomaat.
Prima plek om de stad te bekijken. Er stonden echter wel 4 campers van Tsjechen die niet waren bewoond. Gewoon gebruikt als parkeerplek dus. Omdat wij verder de enige waren was er toch plek genoeg.
Inmiddels is de prijs opgelopen tot 24,50 voor camper en 2 personen zonder elektriciteit. Electriciteit kost 7 euro per nacht. Ik zal dit ook laten wijzigen door NKC.
Er zijn 4 plaatsen maar de electriciteit is defect. Er is alleen maar water (gratis) en de kosten per nacht zijn €10, zonder electriciteit. verder is er geen mogelijkheid om cassette te legen, afval weg te gooien of vuil water af te voeren. Omgeving is de moeite waard, vooral Saarburg. Fietsen is hier fantastisch.
We stonden hier heerlijk met uitzicht op het water. Het is een grote parkeerplaats met geasfalteerde plekken voor de campers. Je betaalt echter een fors bedrag voor plaats+stroom+water+afvalcontainer. Toilet en douche is voor alle badgasten bedoeld en daar moet je voor betalen; 15 NK voor een toiletbezoek. Maar ja, alles is duur in Noorwegen.
Soms wil je als camperaar even op een camping staan. Meestal om even lekker lang en warm te kunnen douchen, een klein wasje te doen, water lozen en innemen, toilet legen en even lekker op een ruime plek met gras te staan. Maar meer luxe is niet nodig. Dit alles biedt deze camping voor een zeer redelijke prijs. Bij de genoemde prijs komt nog 1 euro per douchebeurt van 10 min! Kun je makkelijk met zijn 2en voor gedouched zijn.
Op dit moment zijn er achter het zwembad (dus niet op de officiële 3 plaatsen) 6 aansluitingen beschikbaar voor electriciteit. Het lijkt er dus op dat ze de cp gaan verplaatsen, iets anders kan ik er niet uit opmaken. Dat betekent dus wellicht in de toekomst 6 plaatsen! Laten we het hopen want het is een rustige plaats met verder weinig voorzieningen maar wel geheel gratis, behalve de stroom dan als je die per se nodig nodig hebt.
Heerlijk rustig, bij klein dorpje. Even een probleem met het hek, je kunt iemand bellen voor de code, maar ik kreeg een antwoordapparaat en ik moest iets ingeven, maar wat? Er kwam ook een melding om een boodschap in te spreken om teruggebeld te worden. Na enige tijd (hooguit 10 minuten) nog eens geprobeerd en kreeg toen wel een echt mens aan de lijn. Code doorgegeven en het hek opende zich. Een mooi groot terrein met prima plaatsen.
Heerlijk rustige omgeving, mooie afwisselende wandelingen te maken. Verzorgingszuil was "en panne". Na bezoek van 2 monteurs nog steeds. Afstorten toilet en vuil water gaat nog wel. Bakker komt tussen 8:30 en 8:45 uur langs op het Kerkplein en toetert. Geen spoor van enige andere winkel of restaurant gevonden.
Een uitstekende camping die ca €15 per nacht zou kosten. Dat was echter niet het geval. Op 7 september betaalde wij € 19,10 per nacht. Er is een kleine bar waar ook pizza en frites beschikbaar zijn , echter... dat is er alleen maar voor de lunch, niet in de avond.!
Mooie camping, maar vanaf een campingplaats in de Dordogne stappen lukt niet. De oevers zijn te hoog en er is vlakbij een flink verval dus stroomt het extra hard. Erin zwemmen is dus geen optie. Bovendien vind ik het nogal duur, € 24,22 per nacht in het naseizoen is te veel.
Prachtige plek om te staan, tussen de wijnvelden, en met heerlijke wijn bij het woonhuis. Daar is ook een prima en schoon toilet. Zeer vriendelijke ontvangst, en wijn kopen is echt niet verplicht maar wel lekker.
Dit is geen camperplaats maar een door borden aangegeven rust- en picknickplaats. Geen voorzieningen, behalve afval, het toiletgebouw is al heel lang buiten gebruik en deels ontmanteld. We hebben er wel overnacht. Het was er ondanks de weg erg rustig. Er is wel een waterbron, via een slang, die lokale mensen gebruiken om water te halen. Is wel een tijdrovende klus.
Niet alleen een heerlijke camperplaats maar ook een zeer behulpzame eigenaar. Komt aandragen met fietskaartjes en adviezen. In corona - tijd wel even reserveren (bellen). Maar ook zonder dat vonden wij een plek. De volgende dag mocht de camper op een parkeerplaats blijven staan terwijl wij gingen fietsen en die avond weer vertrokken. De service is geweldig!
Leuke plaats onder de bomen, vlakbij de rivier met o.a. waterfietsen en een zwembad. Openbare toiletten bereik je via beide trappen naar het dorp (een vlakbij de parkeerplaats en een aan het eind van het grote plein). Deze worden goed schoon gehouden.
Op 18 juni 2019 stonden er 2 aparte toiletten bij het oorspronkelijke toiletgebouw dat dicht was. Deze 2 units waren ontzettend smerig, niet te gebruiken. Verder een prima plek maar voor de langere campers wel een beetje lastig, je kunt evt. dwars over 2 plaatsen in het midden gaan staan, dan kan er op dezelfde manier nog een naast en gebruik je per wagen toch maar 1 plek.
Werkelijk een prachtige plek! Maar.... Je mag er niet overnachten. Met nog 2 campers werden we door de politie gewaarschuwd. we kregen nog tot 00:00 uur om te vertrekken, anders een boete. Volgens zeggen hadden ze al vele boetes uitgeschreven. Je mag in geen enkel natuurgebied, en dus ook niet aan een strand of kuststrook overnachten. Veel zgn camperplaatsen in de app zijn dat niet! Jammer.
Er is alleen een sanistion en een mixed parking bij een burgercentrum, lift aan doodlopende weg, rustig. Er is een recreatieterrein met picknicktafels, wandel en fietspaden. Voor een stop onderweg is dit prima. Valladolid is ca 20 min. fietsen. We zijn er niet geweest. Supermarkt in dorp is op 2,3km.
Rustige plek om te staan aan doodlopende weg bij een ruig soort park met wat paden en picknick tafels en bij een gemeenschapsgebouw, letterlijk vertaald een burgercentrum. Er is een sanitair station waar erg lange campers niet goed op zullen passen. Waar de 10 camperplaatsen zijn is niet duidelijk, het is een mixed parking en er lijkt plaats genoeg te zijn. De dichtstbijzijnde super is op 2,3km.
Heerlijk rustige plaats met mooi uitzicht. Noodzakelijke voorzieningen zijn er. Elektriciteit voor een euro per nacht extra. Afvalwater kan geloosd worden maar je hebt een slang nodig of je moet een bak of emmer gebruiken. Watetinname kan ook maar geen slang aanwezig. Volledig verhard terrein, mooi vlak.
Prima camperlocatie, eigenaar is bezig op het gras een aantal betegelde sporen te maken zodat regenval en verzakkingen minder problemen veroorzaken. Wij werden met een paar tegels en geholpen zodat we makkelijker weg konden komen. Ook even de fietsen eraf getild. Zeer hulpvaardig dus. Prijs incl. stroom en water: 9,50€. Heerlijke rustige omgeving, kwartiertje fietsen naar Leeuwarden.