@JanKersseboom
- Pilote LeVoyager RX
- 2012
- Mercedes
- Integraal
Een mooie campground. Schoon sanitair. Vriendelijke receptionist. Brood voor de volgende dag is te bestellen. Water en stabiel elektriciteit. Internet langzaam maar goed werkbaar.
Ruime plek. Je staat in de schaduw van de bomen. Alles zat op slot. We stonden met 3 campers. Er staat een container voor het afval. We hebben geen electriciteit afgenomen. Al met al meer een camper plek dan een camping.
Een fijne locatie. Terras camping met zicht op het meer en een koele wind vanaf het stuwmeer. De camping is schoon en na 10 uur is het stil. Doordat er weinig lichtvervuiling is konden we van een prachtige sterrenhemel genieten. Toiletten en douches zijn schoon. Het zijn geen ruimtes zoals in Nederland maar daarvoor camper je toch.
Een mooie groene mini camping. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar en eigenaresse. Verse mint uit de tuin. Een rustige plek met een supermarkt op 700 meter lopen. Wij hebben hier 3 dagen gestaan.
Vriendelijke eigenaren. In de avond nacht is het pikkedonker en je hoort heel gezellig de krekels. Een aanrader om tot rust te komen.
Sitecode: 196160
Een rustige camperplek met goede voorzieningen en een verharde plek. Voor 23 euro krijg je zeker waar voor je geld
Een mooie camping. Wij stonden op een comfort plek. Een mooie plek voor de kleinkinderen met een speeltuin in het midden. Mooi aangelegde camping in een prachtige omgeving. Sanitair is schoon. De kleinkinderen vonden de overdekte speeltuin geweldig. Het speelgoed was goed onderhouden. Voor de grootouders was dit een relaxte tijd.
Mooie plekken en activiteiten in de haven van bootjes die komen en vertrekken. Rustige plaats langs de haven voor campers. Heerenveen op fiets afstand. Je kunt een mooie wandeling maken langs het kanaal. Douches en toiletten zijn schoon.
prima plaats in een mooie omgeving. water was afgesloten ivm de vorst.
Sitecode: 19330
Mooie plek. Rustiek dorpje.
Mooie locatie. Petange voor de parkeerplaats. Leuk om te zien of mee te spelen. Kinderspeelplaats. Honden aan de lijn. Vind ik normaal. Even veel drukte van auto's als de kinderen van de na schoolse opvang worden opgehaald. Leuk stadje met winkels op loopafstand.