@JanKloppers
- 2015

kleine nette schone camping. bijzonder vriendelijke uitbaters. Mooie plaatsen die ruim voldoende zijn voor een grote Carthago. Gemoedelijke sfeer. Sanitair nieuw, luxe en brandschoon. Klein zwembad, even het weggetje oversteken, steil paadje omhoog. Zelf brood halen in het dorp. Betaling contant, electra wordt apart berekend en je kan kiezen hoeveel amperes je wenst.

Heerlijke plek, geen schaduw, direct aan het strand bij Boho Beach. Honden mee op het strand. Fietsen naar het dorp en de prachtige etangs. Wij hadden nul muggen dit jaar en een matige wind maar de luifel kon prima uit. We betaalden €16,- per nacht. Goede vidanges en goed onderhouden. Water 24 uur per dag beschikbaar itt eerdere reviews.

Heerlijke plek, leuke eigenaren, fantastisch zwembad. het is geen kindercamping. gewoon lekker je plek uitzoeken ook, vonden wij heel fijn, tijdens de siësta in de middag als de receptie dicht is. Over het sanitair kunnen we niets vermelden omdat we ons eigen douche etc. hebben. Vrijwel geen regels. Wil je zwemmen na 7 uur, ook prima. Broodservice met allerlei keus en bij het zwembad zit een klein barretje. 2 Dagen zijn er 12 geworden. Dus TOP

ja mensen, deze plek is fantastisch, leuk terrasje erbij en op een steenworp afstand van een van de mooiste dorpjes in Frankrijk. Mooie wijnwinkel erbij, vriendelijke dame en lekker borrelen op het terras.
bijzonder goed verzorgd, nieuw sanitair, schoon en vriendelijke medewerkers. broodservice en vaak foodtruck. direct aan het prachtige strand. honden in het seizoen niet toegestaan maar als je een strandje naar rechts gaat door de ‘duinen’ dan is daar een onbewaakt prachtig strandje waar veel mensen met honden komen.
altijd weer fijn, bapaume als eerste pleisterplaats vanuit nl. supermarkt om de hoek en nu is het een camper car park geworden dus helemaal top
deze CP is gewoon open op 1-1-25. aan de prijs maar tegelijkertijd zeer goede faciliteiten met zwembad in de winter, broodjesservice en kleine winkel. keurig netjes en zeer schoon. CP is heel slim ingedeeld waardoor volop ruimte en privacy voor een ieder.

prima voor een nachtje, vriendelijke ontvangst. wifi super, electra aanwezig en kost slechts €15,44. onderhoud mag iets beter zijn en oude hokjes kunnen ze beter afbreken 😂 maar heerlijk rustig geslapen.

prima plek, geen electra, grote campers camperen boven. fiets- en loopafstand van het prachtige cancale.
prima plek, geen schaduw dus daar moet je rekening mee houden. 2 min met de fiets naar het strand, honden niet toegestaan maar als je aan de linkerkant blijft bij de rotsen kan het prima. prachtig gebied om te fietsen en wandelen. vuurtoren en fort zijn zeer de moeite waard.

prachtige camperplaats, zelfvoorzienend zijn, alles voorhanden, plaatsen zijn niet ruim maar mag de pret niet drukken. uitzicht op le mont st Michel dus helemaal leuk en 3x per week pizza. wij betaalden incl tax €16,- met 2 personen, hond wordt niet berekend.

prima camping, ontzettend aardige receptioniste die in is voor een geintje. prachtig toiletgebouw. zwembad prima, veel ruimte voor kinderen, trampo’s midgetgolf, groot speelveld maar geen schreeuwerige toestanden. WiFi is prima. ik heb gedoucht op de camping, iets wat ik nooit doe 🌞.

Sitecode: 62086
prima plek voor overnachting en om naar Bilbao te gaan. correctie: aangelijnde honden zijn sinds eind ‘23 toegestaan in de metro naar Bilbao dus superfijn. Op tijd aankomen een pre, sani aanwezig. dorpje lelijkste van 🇪🇸 😂.

prima camperplek van pass d’etappe. voldoende en stabiel electra. wel zelfvoorzienend zijn. als je op tijd bent zijn er voldoende schaduwplekken aanwezig. la benne plage vinden wij minder gezien de overdaad aan cape fun campings etc. maar dat is net wat je leuk vindt. honden mogen niet op het strand.

prima camping, voorzijde doet geen recht aan de camping zelf die prachtig ligt. grote plaatsen met electra. douches lekker warm met goede straal, zwembad 29c. fietsen kunnen gehuurd worden. geen broodjessservice. op de cam “.wc lozen kan maar grijs water is buiten de camping. wasmachine en droger aanwezig. op de fiets naar Montpelier kwartier fietsen.

waren hier op 1 mei. kosten €44,- voor 2 volwassenen met kind. dat vinden we te gortig. als het nu bij een grote stad lag oké dus we zijn doorgereden.
+ 300m lopen naar het dorp. - sanitair niet meer van deze tijd.

Prima plek. Wees wel zelf voorzienend. 4 Aansluitingen voor stroom maar die zijn defect. Mooie uitvalsbasis voor wandelingen.
prima plek, stroom is €,50 per kWh dus ca. €4,- per dag dat samen met de €16,- voor de CP en €1,- per 50 liter water is niet goedkoop maar dan heb je een perfecte uitvalsbasis voor de meest prachtige wandelingen die starten bij de CP. tourist info en goed restaurant met broodservice direct naast de cp.
bijzonder aardige ontvangst door de eigenaresse en haar man. spreken inderdaad Frans maar het geluk wil, wij ook 😜. beetje duur vinden we het wel €30,- voor 2 personen met camper en electra maar dan hebben we ook een zwembad en aangezien het 30+ is maakt dat alles weer goed.
prima plek let wel de kasseien op het weggetje zijn op zijn zachts gezegd hobbelig. zet de navi niet op avenue de maintenon 1 want dan kom je aan de andere kant van de weg uit. het beste de navigatie van de cc even aanzetten als je er bijna bent.
prima plek. Toegang is inderdaad smal. Lengte van de camper maakt niet zoveel uit maar de breedte meer. Wij zijn 8 meter totaal en konden gewoon naar binnen. Goed op elkaar ingespeeld zijn als chauffeur en navigator helpt. indien de navigator als een gek zwaaiende en roepende de chauffeur aanwijzingen geeft moet je hier maar niet proberen binnen te komen.

we hebben een vermakelijk verblijf gehad want slechtste plek ever. rommelig is leuk maar dit tart alles. volle containers bij receptie, een meer te vies om je vinger in te steken (wellicht daarom zwemverbod). strand vol onkruid,afwassen met koud water, vieze toilethokken, zwembad oogt schoon op de oude tennisbaan vol met schimmel, wij durfden er niet in. midgetgolf en met distels, oude smerige waterfietsen. plekken bij meer in zompig onkruid.

prachtige CP. Supergrote plaatsen met alles wat je nodig hebt. tevens op de CP camerabeveiliging. Top dus allemaal. Uiteraard geen douches of toiletten, het is tenslotte een CP en geen camping. Toilet en douche dus gewoon bij je hebben.
wat een geweldige plek. lucia is allervriendelijkst en ongelooflijk gsstvrij. sanitair is top. de camping uit en 50m naar de zee met leuke barretjes erbij. wij betaalden €38,- met hond En dochter (17) in het hoogeizoen met electra en water rn afvoer op de plek. en er is een hondenstrand. echt een aanrader.

camperplaats is keurig aangelegd, niets van te zeggen. jammer dat er maar 1 waterpunt is en de electra is mega duur als je een uurtje of twee ook je airco aan wilt hebben. wij hebben in totaal €13,- besteed aan electra. bovenop de €13,- die je keurig betaald in een envelop betaald voor je CP maakt dit een dure camperplaats. verder afval netjes verzorgd, leuk fietsen in de omgeving en lekker eten in het restaurantje onderaan de CP.
prima camperplaats maar in verhouding te weinig aansluitpunten electra en houd er rekening mee dat de mede-camperaars hun campers enorm asociaal neerzetten, men pakt ruimschoots 2 plekken per camper
fijne camping. wij komen hier altijd een dag of 2-3 in de zomer. rustig en op woe en zaterdag de markt in nyons met een enorm groot food-gedeelte. riviertje is altijd leuk, zwembad ruim voor de camping. WiFi varieert sterk qua sterkte. broodjeservice - restaurantje aanwezig. wij maken geen gebruik van sanitair.
perfecte lokatie. alles erop en eraan. sanizuil compleet vernieuwd. ruime plekken en zwembad op letterlijk 20 meter afstand. met de pass d’ etappe voor 3€ lekker zwemmen. Bedoin zeer de moeite waard. typisch Frans dorp met de bekende platanen en terrasjes.

inderdaad zeer vriendelijk maar prijs kwaliteit verhouding niet oké. wij betaalden €40,- voor 1 nacht, 2 personen met hond in het hoogseizoen. dit betalen wij in Bordeaux /parijs met betere faciliteiten. zwembad veel te klein voor het formaat camping, water niet helder en groene aanslag op de randen. nepgras dat er omheen ligt is inmiddels vies van de vettigheid. jammer want de medewerkers zijn meer dan bijzonder hulpzaam en vriendelijk.
prima cp vlakbij het stadje. plaatsen bestaan uit betonnen platen; onze Carthage chic c-line past er nog keurig op. Electra op plaats, water en grijs water voorAan op de cp
wij stonden helaas ook voor een gesloten poort. jammer, het zag er veelbelovend uit.
prima plek, +: fantastisch gelegen bij zwemmeer, terrasjes en fietsroutes + electra water en chemie aanwezig - steile opgang mn voor campers met ‘lange’ achteras - water apart betalen - wc lozen via nauwe buis - electra apart betalen a €1- per kWh (met airco loopt dat behoorlijk op) - aantal plekken schuin
prima locatie om te gaan fietsenrek wandelen. direct aan vehnbahn. geen electra etc maar het is dan ook gratis.

bedroevend. dit is geen Camping maar hoogstens een camperplaats met schrikbarend hoge tarieven. wij waren voor man/vrouw/kind € 26,- kwijt. echt idioot. afstand tot Leeuwarden is dan wel weer prima, dankzij reviews wisten we waar te betalen. er is geen apart chemisch toilet voorhanden en bij navraag bij de garage gaf de mijnheer aan ‘gooi maar in de grijswater put’. dat hebben we maar niet gedaan.
fenomenaal vinden wij. ook al staat er ‘nuit interdite’ campers mogen overnachten. faciliteiten zoals electra of water zijn er niet. het is een grote parkeerplek in een pijnbomenbos waarvan het achterste gedeelte voor campers is. strand 100 meter, douche (koud) en evt toilet voorhanden. geweldig strand met kristalhelder water, ook voor honden toegankelijk en een heerlijke strandtent met goede kaart voor de lunch in de middag.
prima echte franse camping. sanitair netjes, heerlijk goed groot zwembad.brood bestellen, winkeltje is eigenlijk niks en st maximin is een vreemd stadje met eigenlijk alleen een leuk plein.
pcamping direct aan het canal du midi. plaatsen zijn erg klein met een grotere camper. helaas geen fatsoenlijk watertappunt en grijs water moet je buiten de camping kwijt waarbij er vaak een auto staat geparkeerd op de stortplaats. personeel aan de receptie is bijzonder vriendelijk. het zwembad is netjes maar veel regels die streng gehandhaafd worden. Het sanitair vonden wij verouderd en niet echt schoon.
Sitecode: 19491
prima plek, schaduw alleen zeer gebrekkige stroom als in veel te weinig (wij hadden een contactdoos waar drie campers op konden in totaal voor de hele air). mooi gelegen naast de camping (die overigens in juli erg duur is €50,- ). met de fiets binnen 10 minuten in Nantes centrum en Nantes zelf is prachtig, prima te doen op de fiets, weinig autoverkeer.

prima lokatie! grote mooi plaatsen, sanitair is zeer netjes, lekker zwembad met kinderbed, kleine kaart en wij vinden de eigenaars erg aardig en behulpzaam. dorpje op loopafstand met super u en lekkere bakkers. als doorgangscamping wat ons betreft dus prima. we vinden het wel prijzig. voor 2 nachten 2 volwassenen puber en hond betaalden we € 76,- eind juli
Camping op zich redelijk. Cassette-toilet legen kan alleen bij de grijswaterlozing. Cassette reinigen vervolgens is dus ook niet echt handig. Restaurantje is prima. Leuke kaart en een Ibiza muzieksfeertje.

Prima camping. Vakken ietwat aan de kleine kant, althans voor ons. Ongeveer 40 a 50m2

Helemaal top hier op de camping. Netjes, schoon, rustig, grote vakken. Keurig. Zeer dicht bij de zee. Broodjesservice, bar met kleine kaart.

Heel prettige camping. Lekker rustig en een goed zwembad. Veel schaduwplekken en dat is dit jaar, eind juli, geen overbodige luxe evenals het genoemde zwembad.
Twee nachten gestaan in zomer 2019. Receptionist inderdaad bijzonder vriendelijk. Prijs van €41,- per nacht voor twee volwassenen en een kind is veel te hoog voor de kwaliteit. Plekken zijn er niet echt; als er nog een tent voor je camper kan wordr deze gewoon neergezet. Wel een mooie omgeving qua strand en nayuur en vandaag een prachtige wandeling gemaakt. Restaurant, helemaal leuk, lekker soaans
15/7/2019; cp is gesloten!!!!!
Grote cp is gesloten en deze cp was vol dus van ellende bijnhet congrescentrum gaan staan maar we hebben dan wel weer mooi weer
Prima camping, vriendelijke mensen, groot vak voor de camper. Restaurant matig. Watertappunt aanwezig op vak. Op korte fietsafstand van arcahon en de duinen. In hoogseizoen waarschijnlijk drukker. Wij waren er begin juli. Vrijwel geen nederlanders te bekennen.
Camping prima, dichtbij Versailles en Parijs. receptie ronduit onbeschoft en inflexibel. Twee keer hier geweest nu en mn 2ex echt onbeschoft. We kwamen vroeg aan, zou moeten kunnen werd gezegd bij reservering maar mochten camping niet op. Kan maar De wijze waarop dit gecommuniceerd werd, stuitend. Parking voor de camping overvol daardoor maar was niet hun probleem werd aangegeven.
Als tussenstop gebruikt onderweg naar Parijs. CP vol bij aankomst dus tegenover de andere camperaars gaan staan. Prima plek naast de kerk en linksaf na 150 meter een heerlijk bakkertje. Sanipunt kun je gebruiken maar zijn wel wat kosten aan verbonden, ik meen €2,- voor waterinname maar dan sta je wel weer gratis. Goede tussenstop.
Fantastische plek direct aan het strand en dorp op 4 minuten fietsen. Naast camping met prima restaurant. De camperplaats aan de andere kant van het dorp, ook prima maar welliswaar veel en veel drukker en niet zo prachtig gelegen.
Top lokatie, keurig onderhouden.