@JanLuidens
- 2020
September 2026
6 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Nog voor de duidelijkheid wellicht: vlaknaast de ingang van het park ligt de camperplaats waar je mag overnachten, alleen IN het park mag je tot uiterlijk 23 uur staan. zie foto bord.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
De doucheruimte (voegen tegels) was niet meer schoon te noemen (zat schimmel op). Wij hebben verschillende kranen geprobeerd maar overal kwam troebel water uit. Dorsten geen drinkwater voor de camper in te nemen. Afrekenen kan alleen de volgende dag vanaf 9 uur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 23 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Redelijk goed bereikbaar maar dan sra je ook 3cht in de binnenstad. De parkeercontroleur houdt in de gaten of er ruimte is voor je camper in het achtergedeelte waar vaak ook busjes staan. Na ca. 2,5 uur vertrokken we weer en waren E 3,90 kwijt. Dus erg voordelig.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Fijne locatie met alle voorzieningen. Je kunt met stoeltjes in naastgelegen parkje zitten. Alleen in de ochtend vroeg gewekt door shovel van nabijgelegen bouwmaterialen opslag.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Erg prettig verblijf. Vele regels waren voor ons niet hinderlijk. De oude baas was de hele middag/avond druk met onderhoud aan de parkachtige omgeving. Niet gehoord dus.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Er is al veel positiefs gezegd. Mee eens: CP is wel in combinatie met camping Le Prarie, dut kan je aanhouden op de borden. Op 4 sept. is wel badgelegenheid aan uiteinde meer geheel afgesloten. Jammer. De toegang tot het aardige meer kan via kleine omweg langs de receptie worden gevonden. Dorpje is ca. 10 min. lopen vanaf Cp. Ook langs het meer goed te bereiken.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden