@JanMarion
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Wij zijn hier begin september 2 nachten geweest. Het is een kleine rustige camping aan het riviertje de Lot. De eigenaren zijn een Nederlands stel wat zich 200% voor hun gasten inzet. Bij aankomst mag je zelf je plaats uitzoeken, alles installeren en later inschrijven. Relaxmodus staat hier aan 😁 Sanitair is niet het modernste maar de douches zijn heerlijk warm en je hebt een flinke straal. En het wordt goed schoon gemaakt. Uit eten kan je hier
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Mooie rustige camping met nieuwe enthousiaste vriendelijke eigenaars. zijn hard aan het werk om alles op te knappen. Sanitair is verouderd maar schoon. Er zijn 3 officiële camperplaatsen maar je mag ook op de andere plaatsen staan. In de avond zelfs reebok gezien vlak voor de camper.
Soms kom je een plaats tegen waar je van zegt WOW! Dit is er zo één. Rustig, mooie omgeving en super uitzicht. We zijn begin juni 3 nachten met de camper geweest. Hele vriendelijke eigenaren. Ze runnen ook zelf het restaurant, hebben daar heerlijk gegeten. Écht een aanrader. Sanitair is schoon en netjes. Mogelijkheid om te wassen. Klein supermarktje in het dorp. Patrick en Corine, we hebben een paar heerlijke dagen gehad.
Wij hebben in mei 2 nachten op deze camping gestaan met de camper. Het is een kleinschalige rustige camping. Geen last van de E45. Helaas hebben we van de omgeving weinig gezien omdat het weer bar en boos was, regen en sneeuw. Maar de vriendelijke eigenaar maakte dat meer dan goed. We mochten zelfs gebruik maken van hun nieuwe vuurplaats. Het sanitair is netjes en schoon. De douche super fijn en heerlijk warm. Bij de camping ligt ook een meer
Kleinschalige camping waarvan de eigenaren hun uiterste best doen om de gasten het naar hun zin te laten hebben. Er is een klein winkeltje waar veel te krijgen is, broodservice, sanitair is netjes en er is een restaurant waar je echt super lekker kan eten. De steak hebben wij nog nooit elders zo lekker gegeten. Je ziet dat de eigenaar plezier heeft in zijn werk. De plaats zelf is verhard en ruim. De omgeving is heel mooi om te fietsen.
Deze week 4 nachten op camping le Marais Sauvage gestaan. Wat een super mooie camping. Hele mooie grote plaatsen, sanitair wat superschoon is, mooie omgeving om te fietsen en heerlijk rustig. Laura en Quentin, de eigenaren, hebben hart voor hun zaak en zijn heel behulpzaam en aardig. Mochten we nog een keer in de buurt zijn komen we zeker weer langs. Bedankt voor deze mooie plaats in de natuur.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
we hebben hier met vrienden in juli een weekend gestaan. Hele mooie plaatsen op een stukje rustige natuur. sanitair is prima in orde. Mooie omgeving om te fietsen. Erg vriendelijke eigenaren. De pruimen waren rijp en we mochten deze plukken. Hier is heerlijke jam van gemaakt. We komen zeker terug
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een hele fijne en rustige camperplaats. Mooie ruime plaatsen en heel net, schoon en verwarmd sanitair. In de omgeving kun je fijn wandelen en mogelijkheden om uit te gaan eten zijn er ook. Alles op loopafstand. En last but not least de hartelijke ontvangst door de eigenaresse Désiree. We hadden een klein probleem met de camper, waar William (eigenaar) ons prima mee heeft geholpen. wij komen zeker terug. Groetjes, Jan en Marion
We hebben 3 nachten op deze superfijne camperplaats gestaan. We zijn hartelijk ontvangen door Petra en ze is atijd in voor een praatje. Het zijn mooie ruime plaatsen. En wat heel fijn is dat je mag komen en gaan wanneer je wil. Vrijheid blijheid dus. Het was onze 1e keer hier, maar zeker niet de laatste. Petra en Hans heel erg bedankt voor deze mooie plek en succes met hetgeen jullie nog willen bewerkstelligen. Groetjes, Jan en Marion