@JanNiekGre
- 2006
- Adria Twin 600SL
- 2009
- Buscamper
ondanks de landelijke stroomstoring een bijzonder vriendelijke ontvangst. We mochten zelf een plekje zoeken op de parkachtige camping. Prima sanitair en de was werd schoon bij de camper afgeleverd
heerlijke rustige camping. Uiterst gastvrije eigenaren Omgeving heerlijk om te fietsen en te wandelen
Prima plek. Prachtig uitzicht Lekker gewandeld, maar ook fietsen kan prima. Super gastvrije eigenaars. Keurig sanitair Een aanrader
wij waren hier 2 nachten. super gastvrije ontvangst. Prachtige omgeving, heerlijk gewandeld. Klein nadeel: geen mogelijkheid om camper en toilet te verzorgen, maar och 2 nachten. Het was prima
klein maar fijn. Uiterst vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving. wij waren hier 4 nachten
Wij waren hier 3 nachten. prachtige kleine camping met supergastvrije eigenaren. Heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving
wij waren hier afgelopen weekend. Stonden als enige kampeerder aan de rand van de boomgaard. Sanitair prima in orde en op verzoek werd er een was schoon en droog afgeleverd
Wij waren hier 2 nachten. Geweldig gastvrij. Grote plekken en hagelnieuw/superschoon sanitair.
super goed verzorgde camping. Uiterst vriendelijk ontvangen. Leuke omgeving met mogelijkheid wandelen en mountainbiken