@JanNieuwenhuizen
- 2017
- Adria Coral 650
- 2003

Sitecode: 197157
Een nieuwe camperplaats. Heel mooi veld met gras en enorme vergezichten, prachtig sanitair en zeer enthousiaste eigenaren met prachtige plannen. Hebben drie dagen gestaan en hebben een fijne tijd gehad. Beslist een aanrader. Komen zeker terug.
bij voorgaande reviews nog vermelden dat wij er twee nachten hebben gestaan voor €62,28 vanaf 8 -6 tot 10-6-24.. absoluut veel voor de staanplaats.🥴
deze cp is veel te duur voor wat er aan faciliteiten is. veel lawaai van het verkeer.
Vanaf de opening 5 nachten gestaan. Heerlijke camperplaats. Als je echte stilte wil meemaken dan moet je hier zijn. Mooie vergezichten. Sanitair nieuw en ruim voldoende en zeer enthousiaste en hartelijke beheerders. Friso en Ellis bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende keer .
alles wat in eerdere reviews is gezegd , klopt. Verder valt nog te vermelden dat er 11 plaatsen zijn bijgekomen, zodat er nu 22 plaatsen zijn met stroom aansluiting en een weids uitzicht.
prachtige CP, uitstekend sanitair en mooi uitzicht. Komen graag terug.

hier vrij lang gestaan ivm de warmte. Hadden een prachtige camperplaats onder de bomen met vrij uitzicht en veel schaduw, zeer schoon en voldoende sanitaire voorzieningen. Zeker een aanrader.
een top camperplaats, mooie omgeving en een camperplaats met alles erop en eraan.voorbeeld voor anderen
prachtige camperplaats met ruime plaatsen en schoon toilet en zeer gastvrije ontvangst.