@JanOotes
- 2007

Wat een heerlijke plek voor mensen die van rust houden. Gastvrij onthaald door Sjaak en Hortensia. Terrein mooi en ruim aangelegd!!! Echt TOP!! Ja en Jo

Helaas ook hoogte balk!!!

Wat een geweldige CP, ruime plaatsen. mooi uitzicht, uitstekende wifi, vriendelijke en behulpzame eigenaren! Gewoon Top!!!

Sitecode: 91951
Fijne rustige en ruime plekken. Geen sanitair, Voorzieningen prima voor elkaar. JenJ
Fijne ruime plek met een goede sfeer. Uitzicht op de paarden. Wij hebben hier eind mei 3 nachten gestaan. Geen last gehad van de weg die er achter langs loopt. Er komen voornamelijk fietsers langs. JenJ
Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Heerlijk om ´s morgens wakker te worden gemaakt door de vogels! We hebben genoten van de rust en ruimte, zelfs in het weekend. 1 klein minpuntje: er is geen WiFi. JenJ

11-08-2017. Prachtig aangelegde plek voor 5 campers. Een hele klim om er te komen met als resultaat een schitterend uitzicht.
Wij hebben hier gestaan op 2 juni 2016. Nergens hebben wij een slagboom gezien. Een plek met een geweldig uitzicht. Het was prachtig weer. Daardoor tot laat in de avond een komen en gaan van mensen met de nodige geluidsoverlast tot gevolg. Geen voorzieningen, maar dat heb je als camperaar natuurlijk ook niet nodig.