@JanPoll

Inderdaad een pareltje. We stonden er met twee campers. Heerlijk rustig midden in de natuur. Toilet is basic maar prima.

Grote camping met veel vaste staanplaatsen. De camperplaatsen zijn ruim. Deze camping krijgt vijf sterren vanwege het sanitair. Elke ruimte heeft een toilet met wasbak en douche . Vanbinnen modern, erg ruim en schoon, In tegenstelling wat in de App staat is deze niet gesloten, maar het hele jaar open.

Sitecode: 82070
Bijzondere camping. Op het terrein merk je dat de eigenaar een verleden heeft als visser. Verspreid over het terrein vind je bootjes of restanten ervan. Verder een mooie camping met ruime plaatsen. Sanitair is wat gedateerd . Wie van vissen houdt is hier ook op de juiste plaats. Veel mogelijkheden voor verhuur van hengels en bootjes

Nette camping, goed en modern sanitair en wat tegenwoordig ook belangrijk is, goede WiFi. In de omgeving kun je leuke wandelingen maken.

Weer om zo’n verborgen pareltje. Ongeveer drie kilometer van de doorgaande weg af, ligt deze camping aan een mooi meer. Omdat er ongeveer 14 camperplaatsen zijn, is het hier ook lekker rustig. We zijn hier daarom ook twee nachten gebleven. Sanitair is niet nieuw, maar wordt goed onderhouden en daar is de prijs ook naar.
Mooie CP met een geweldig uitzicht over de Fjord. Vanaf de ferry is het ongeveer twee kilometer. Sanitair is modern, ruim en erg schoon.
Inderdaad een mooie camping, we stonden direct aan het water. Erg rustgevend. Sanitair is niet modern, maar wel schoon. prijs/kwaliteit is uitstekend. Een aanrader.
Wel een top camping, maar daar is de prijs ook naar. € 38,50 voor camper met 2 personen en dat voor oktober
Prima plek om te stoppen als doorgangscamping. Sanitair niet luxe maar wel schoon, met één van de beste douche’s die we tot nu toe tegen zijn gekomen.

Een pareltje, bovenop een historisch dorpje. Geen sanitair aanwezig, maar voor de rest een bijzondere stek. Er is een restaurant waar je goed kunt eten, behalve op maandag. En dan nog omgeven door vale gieren die ‘s morgens uitvliegen.
fantastische lokatie, aan de rand van een authentiek dorpje. Camping en sanitair was schoon en goed onderhouden. Inchecken doe je met QR code bij de ingang en betalen bij het restaurantje waar je ook lekker tapas kunt eten.
Sitecode: 19429
Perfecte camping enCamper plaats. Plekjes zijn ruim. Alles ziet er netjes uit. Het oude centrum van Ronda is lopend te doen. 2,5 kilometer. Je hoeft je dan ook niet schuldig te voelen als je in het centrum uitgebreid gaat lunchen of dineren😎
Eigenlijk niks toe te voegen aan de vorige reviews. we hebben er maar één dag gestaan, maar kan me goed voorstellen dat je daar wat langer blijft. Uitstekend sanitair, lekker luieren bij het zwembad en goede en aardige gastheer/vrouw
Het beviel ons hier goed en zijn twee nachten gebleven. Vriendelijk ontvangt. Mooie camperplaats. Sanitair is netjes. Strand en dorpje liggen op twee minuten lopen.
Hier hebben we twee dagen geleden staan. Perfecte plek, met schoon sanitair. 10 minuutjes lopen naar de boulevard en het strand. Veel restaurantjes waar je goed kunt eten.
aan het strand waren alle campings vol, niet verwacht voor de september maand. Deze camping had nog plaats. nette camping en prima sanitair. ligt ongeveer 3 kilometer van het strand