@JanR462
- 2008
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rustige parkeerplaats waar we twee nachten verbleven. Andere camperplaatsen aan het meer hopeloos volzet. Als de camperplaatsen op deze plek volzet zijn, kan je eventueel op de autoparking staan, dat lijkt geen probleem op zondag, op maandag redelijk veel auto's. Leuke plek voor wandelingen en restaurants in de buurt.
Ronduit schitterende plek met fantastisch uitzicht. Je staat er op de parking van een mooi en interessant informatiecentrum over de nationale parken van Spanje. De vriendelijke medewerkers geven je graag info over de verschillende mooie wandelingen in de buurt. Twee goede restaurantjes in de buurt. Hou het hier netjes, want het zou jammer zijn als hier een verbodsbord voor campers komt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Schitterende plek. Start van enkele mooie wandelingen. Er is een gezellig kraampje met wat kleine snacks en drankjes. Ook een foodtruck die helaas gesloten bleek op maandag. Heel rustige nacht beleefd! Aanrader
2023
Prachtige camperplek! Niet aan twijfelen.
Prachtige plek met schitterend zicht over de oceaan. Geen campervoorzieningen. Er is een restaurant en een golfclub. Ideale overnachtingsplaats voor wie de Ring of Kerry volgt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Leuke kleine plek aan de jachthaven. Klein restaurantje vlakbij. Ideaal om het kleine gezellige Schull te bezoeken met pubs en restaurants. Openbare toiletten gratis te gebruiken.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden