@JanRelight
Gepassioneerd ondernemer, echtgenoot, vader en grootvader. Genietend van de leuke zaken in de huidige wereld.
- 2014
- Adria Coral 670SC
- 2019
- Ander
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

30-07 Aangekomen terwijl het 34graden was, dus druk maar een heel vriendelijke dame bij de receptie bood ons een plek aan op het grote grasveld voor de huisjes. Daar is geen stroomvoorziening maar we stonden wel lekker rustig in de schaduw van de bomen. We betaalden €30,00 voor camper, 2 personen en 2 douchemuntjes + €2,50 borg hiervoor.
Let op dit is geen CP maar een betaalde parking (ivm brandgevaar 3mtr onderlinge afstand bij parkeren )bij de ingang van een wandelroute. Er is een barretje en daar is ook een toilet. Wij zijn doorgereden omdat de parking vol stond.
9 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Sitecode: 196699
De eigenaar heeft er echt zijn best op gedaan maar het is net open. Je staat op 3 verschillende niveaus pal aan het meer met stroom en water punten. Een loosplek is aanwezig. Blokken(of een level systeem) is een pré (als je tenminste waterpas wil staan). Vier nette douche/toilet cabines , een hottub en sauna en een open keukenblok. Verder fiets verhuur, boot verhuur en volop mogelijkheden om te fietsen, zwemmen, suppen.
Gewoon een prima plek zoals anderen al schreven, hartje stad alles op loopafstand. Momenteel wat overlast van modder na de recente regenbuien (14.07) maar er wordt hard gewerkt om alles weer spik &span schoon te krijgen. De marktkoophal aan de overkant van de straat (bij de verkeerslichten) is een aanrader. Authentiek eten vanuit een voormalige gaarkeuken. Daarnaast veel aanbod van groente, fruit, noten, kaas, zoetigheden enzovoort.
Prima restaurant wat elke avond verrassend vol zit. Buiten het toilet van deze zaak zijn er geen voorzieningen maar wij stonden hier 2 dagen en hebben heerlijk gewandeld. De 1e nacht stonden we met 2 campers de 2e nacht kwamen er s’avonds 2 auto’s met daktenten. Als je zelfvoorzienend bent een aanrader deze plek (een voormalig voetbal veldje naast het restaurant MET bowlingbaan
Januari 2026
4 foto's toegevoegd · 9 maanden geleden

Met oud & nieuw 25/26 hier gestaan. de beide camper parkings zijn afgelopen week geopend en liggen direct na de afrit naar het vakantiepark. Alle plekken verhard met gravel en voorzien van slagboom met cijfercode. Elke parking heeft een eigen sanitair gebouwtje met enkele douche/toilettes. De receptie bevindt zich beneden bij de rivier waar ook een bistro is waar men kan eten/drinken en een winkeltje met broodjes service. De weg is steil en glad!