@JanRelight
- 2014
Met oud & nieuw 25/26 hier gestaan. de beide camper parkings zijn afgelopen week geopend en liggen direct na de afrit naar het vakantiepark. Alle plekken verhard met gravel en voorzien van slagboom met cijfercode. Elke parking heeft een eigen sanitair gebouwtje met enkele douche/toilettes. De receptie bevindt zich beneden bij de rivier waar ook een bistro is waar men kan eten/drinken en een winkeltje met broodjes service. De weg is steil en glad!
prima camping, winkel op loopafstand, prima vertrekplaats voor een Laki krater tour ( SecretIsland tours met een superhero) duurt 8 tot 9 uur en is heel erg aan te bevelen. Bij terugkomst lekker douchen (6 muntjes???) en eten in het nabij gelegen restaurant. zo zouden meer campings mogen zijn. nb. camping loopt ‘s avonds wel goed vol zoals alle campings in IJsland
prima plek met fijn sanitair de, soms, mindere reacties snap ik niet. Dit is precies wat wij als camperaars zoeken. Geen receptie maar alle voorzieningen en heerlijk rustig. Benzinepomp, supermarkt, restaurant op loopafstand en een zwembad in de nabijheid. Wij hadden prima weer en genoten van het uitzicht.
Gewoon een hele mooie plek, wij stonden hier 25 Augustus met 5 campers en konden genieten van het lekkere weer en het geweldige uitzicht.
24 November aangekomen en er staat 1 camper bus, erg rustig dus maar daar houden wij wel van. De openbare verlichting werkt niet dus s’avonds en ‘s nachts pikkedonker. Maar ook dat is niet erg want hoewel de temperatuur nog prima is (18 gr overdag) zit je s’avonds toch binnen. Het water, de losplaats en de elektra werken allemaal prima en er staan afvalbakken. Voor ons zeker 4 sterren waard als CP op doorreis.
Prima plek voor een bezoek aan de stad. de stroom aansluitingen zijn inmiddels voorzien van een blauw CEE stopcontact 🤓 Voor onze overnachting zoeken we liever een iets rustiger plekje. Maar ieder het zijne, de één houd van rust en de ander is graag in de stad.
Heerlijk rustig, brood bestellen via QR code en dan legt de bakker het voor je klaar in een krat bij het ski-liftje. Water + afvoer grijs water en lediging toilet bij watertappunt op de toegangsweg. In het dorp een prima hotel- restaurant (20 minuten lopen) met Nederlandse eigenaren waar we prima hebben gegeten.
idd een uitdagende weg naar boven maar als de vuilniswagen omhoog kan (die reed voor ons) dan lukt dat met de camper ook. Boven aangekomen een plekje op de parking voor het hotel/restaurant geen stroom nodig. prima schnitzel gegeten voor nog geen €40– incl. 4 halve ltrs witbier. De andere dag een mooie wandeling gemaakt en in de namiddag weer vertrokken. Kosten voor de overnachting €10,—.
heerlijke plek, wist niet dat een vliegveld zo stil kon zijn. En het museum is idd heel groot, goed om zo een deel van de luchtvaart geschiedenis te laten zien. wij stonden hier met 2 andere campers en een auto met caravan. Geen 5 sterren vanwege het sanitair maar dat hebben we zelf in de camper.
12.06.24 Staan we hier met 7 andere campers. Een prachtig plekje voor €15.— (gewoon in een enveloppe in de brievenbus deponeren) toilet is netjes, vuilnisbakken aanwezig schoon water aanwezig. Geen mogelijkheid om grijs water en/of toilet cassette te lozen. Er zijn 2 stopcontacten op een lantarenpaal maar geen idee of die bedoeld zijn voor campers.
waren daar vanmiddag maar idd vol, zelfs campers op de parking voor auto’s. Wij zijn doorgereden naar de CP bij de Marina 5km verderop. Dik voor elkaar maar behoorlijk schuine plekken dus zeker blokken nodig. Prima sanitair ter plaatse en stroom (als je dat al nodig hebt) betaal je per Kw. Een prima eettentje is daar ook aanwezig.
een hele dikke 5 sterren, geweldig net sanitair, vriendelijk personeel en hoewel de camping best groot is sta je achteraan op de camperplaats bijna alleen. Pal aan het water en een mooi wandelgebied voor de hond. Wij bleven hier 3 nachten, wat een rust.
tja, wat kan ik nog toevoegen? Een fantastische plek met misschien wel het vriendelijkste personeel wat ik tot nu toe ontmoet heb. Een hele mooie landwinkel met een uitgebreid assortiment en idd prachtig sanitair op de CP.
Nu (4&5 Sept) relatief rustig, maar duidelijk einde seizoen, de attracties en verhuur zijn gesloten en er wordt druk schoon gemaakt, met het mooie weer van deze dagen geen probleem. Heerlijk zwemmen, fietsen of wandelen is uiteraard mogelijk, de toiletten zijn open en de bistro ook nog. Brood uit de automaat zoals eerder vermeld. Een fijne plek maar ik zou hier niet in het hoogseizoen willen zijn/staan. ik vermoed dat het dan erg druk zal zijn.
Een pareltje en dat zo dicht bij de snelweg waar je overigens niets van merkt. ‘s-nachts muisstil en aardedonker. Met parkeren moet je een beetje creatief zijn en als je helemaal waterpas wil staan zijn er verderop in het bos ook nog wel plekjes om te staan. Toilet was netjes en de gehele nacht geopend. Het restaurant was helaas dicht. Mooi plekje om te wandelen en te zwemmen.
zeer rustige plek in deze tijd van het jaar en een prima uitgangspositie voor een bezoek aan de berg, het klooster en de basiliek. idd een beetje merkwaardige bewaker die graag vertelt hoe je jou camper moet parkeren. Maar fijn dat er toezicht is.
€18,— plus €4,— voor electra, op loopafstand van strand en boulevard. erg behulpzame medewerkers bij het inchecken. Toilet en douches niet bijzonder maar zoals vaak gezegd: Die hebben we ook aan boord.
Nadat we ons hadden aangemeld bij de slagboom werd deze vanop afstand geopend. de eigenaresse arriveerde even later met een golfkar. We mochten een schaduwrijke plek aan het meer uitzoeken. Camper geparkeerd en heerlijk gezwommen, veel vertier en watersport op het meer. Mooi terras met lekker blond bier van de tap! bij de receptie waar ook een zwembad is. Douches zijn male/female en keurig netjes. net als de toiletten (met toiletpapier) Aanrader!
Vannacht op de parking voor de poort van de camping overnacht omdat er op de camping geen plaats meer was. Vanochtend om half tien konden we alsnog de camping op waar we een schaduwrijke plaats vonden/kregen hetgeen met de huidige temperaturen (+30gr. ) wel zo fijn is. Een fijne service van de eigenaar en omdat het ook de komende dagen erg warm is blijven we hier een paar dagen staan. wonderschone plek, heerlijk zwemwater en erg rustig.
Sitecode: 82092
Heerlijke plek, voldoende plaats, rustig (zelfs nu in het weekend met 30+ ) en voor ons heel fijn dat er behalve een vuilnisbak geen voorzieningen zijn.
23 Juli 2024. €71,30 per nacht voor een camper, stroom, 2 personen en een hond. Serieus geld voor een camperplaats en matige voorzieningen. wij zijn er inmiddels weg van.
vandaag 4 September volop plek, wij staan aan de (best wel wilde) rivier naar hebben daar volop schaduw. restaurant, winkel, sanitair en zwembad allemaal tip-top in orde
mooi plekje, ook in het najaar, weliswaar boven op de dijk, de plaatsen achter de dijk zijn wss minder goed toegankelijk. Een druk bevaren Waal dus boten kijken, lekker gegeten bij restaurant Aan Dek wat momenteel tot 20.00uur is geopend. Gezellig zo’n drijvend restaurant naast je camper.
Sitecode: 92019
Prima geregeld hier. Fijne plek die zeer goed bezet wordt. Maar je kan hier ook heerlijk wandelen, fietsen enzovoorts.
22.10.21 Hier overnacht, prima rustige plek. stroom zuil werkte niet (buiten seizoen?) maar de toiletten waren wel open, er was water. Kortom: prima overnachtingsplaats. In het dorp een kruidenier/bakker voor vers brood en kleine boodschapjes. De openbare verlichting op de CP was deels defect.
Vandaag hier aangekomen na een rit door het binnenland. keurig verzorgd plekje, verder geen voorzieningen. Het nabij gelegen restaurant gaat vrijdag pas open. We stonden hier verder alleen.
Wauw, deze CP is flink op de schop genomen en ook het gebied erom heen is/wordt mooi aangelegd. Chapeau voor de stad Moulins. Een hele vooruitgang met enkele jaren geleden.
Perfect voor de camperaar parkeren op het strand. en nu nog gratis ook. Zorg wel dat je boodschappen hebt gedaan en water bij hebt want behalve wat afval containers en 2 (niet erg frisse) wc’s (beetje dixi- achting) is er verder alleen een mooi strand.
idd. een saaie plek langs een drukke weg, prima voor doorreis verder erg weinig te beleven.
11-10-21 Pasje gekocht aan de poort en een prima plekje gevonden. Er staan een stuk of 30 campers maar we kunnen water innemen en cassette ledigen, verder is alles nu gesloten. Er is duidelijk te zien dat het water in de Ardèche heel hoog heeft gestaan. Maar de CP heeft daar geen last van. De CP’s en campings zuidelijker die we vandaag probeerden duidelijk wel. Die waren daardoor gesloten. Prima geslapen
11-10-21. nagenoeg een verlaten plaats. de poort is defect dus kan je zo de parking oprijden. wel enigszins vervallen, veel onkruid maar gratis en aan de Ardèche. wat wil men nog meer.
Op 9 Oktober nog erg druk bezet, hutje-mutje maar prima voor doorreis. en de voorzieningen: tja…. het is er allemaal beetje creatief zijn. het meeste hebben we toch in de camper.
17 Mei, we stonden hier alleen, heerlijk rustig hoewel er wel volop wordt gewandeld en gefietst over het fietspad langs het meer. Water en toilet regel je op de naastgelegen (mini)camping. Het tarief bedroeg €12,50 voor 2 personen + camper (zonder stroom want dat hebben wij niet nodig) gratis WiFi.
Gewoon dik voor mekaar.
10.01 Hier overnacht met 2 campers idd een beetje een grauwe plek maar alles evengoed prima voor een overnachting op doorreis met een wandeling of fietstochtje naar de stad Worms. Sani station (betaald) is idd linksaf vanaf de camperplaats op ongeveer 200m.
Prima plekje, tevens kleine aanlegplek voor boten vlakbij, goed verlicht en idd bakker(s) zijn vlakbij en verderop ook een cafetaria. De stroompunten waarover men schrijft zijn bedoeld voor boot passanten die aanleggen aan de steiger. De service zuil was afgesloten en buiten gebruik op 1November
Staan hier vanavond met 3 campers waarschijnlijk allemaal passanten op weg naar- of terugreis van Portugal. Wij wel in elk geval. Het enige wat we niet konden vinden is een vuilnisbak. Verder erg fijn dat de faciliteiten gratis zijn. Daar kunnen een hoop landen nog wat van leren.
Mix parking nabij kerkje, vuilnisbak en een straatlantaarn verder zijn er op loopafstand een paar cafés en een winkel voor levensmiddelen. Het is geen CP maar wel een goede uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten in de omgeving.
Staan hier vandaag met een stuk of 7 campers, helaas nog behoorlijk wat regen door het noodweer van gisteren. Overigens heb je daar in de camper verder weinig last van natuurlijk. Verder ziet het er prima verzorgd uit
Heerlijk plekje, klein maar fijn is hier zeker van toepassing. Na de CP’s in Duitsland ( groot, massaal en heel veel regeltjes) was dit een verademing. We hadden het kaatste camperplekje en hebben nog heerlijk gezwommen. Helaas was het restaurant gesloten vandaag maar bij de receptie is een gezellig terras waar men koffie, fris, en diverse bieren schenkt tevens kan serveert men soep en tostis.
Nog steeds een heel mooi en rustig plekje, afgelopen nacht stonden we hier met 3 campers, toevallig? allemaal Nederlanders.
Prima plek aan het water met alle voorzieningen, de beoordeling van Peterda hieronder slaat waarschijnlijk op de Ikea parking net voor de grensovergang en wordt dus weergegeven bij de verkeerde CP. Wij stonden hier op doorreis op 16 Juli 2020.
Plaats is niet meer gratis.
Idd een mooie plek direct aan het strand de camping loopt aan het eind van de dag goed vol met vooral veel trekkers met tentjes. Maar dat verloopt allemaal erg gemoedelijk. Toen wij er waren was de capaciteit van de grijswitte put en de loosplek voor het chemisch toilet wel enigszins over belast.
Wat een heerlijk idyllisch plekje is dit toch, rust een kabbelend riviertje en een paar fijne restaurants in dit piepkleine dorpje. Gewoon een prachtige plek. Openbaar toilet op 150mtr. Prima wandel mogelijkheden. Een aanrader.
Prima CP niet ver van de A61, wij stonden hier op doorreis naar Oostenrijk. Heerlijk rustig, groot P-terrein nabij sporthal en zwembad. 4 CEE stroomaansluitingen met munt-automaat (euro munten) verder hier en daar een vuilnisbak. Prima plek voor een Camperaar.
Prima CP aan een klein meertje en een dorpje met ruim voldoende winkeltjes, een restaurant etc. De CP is recent opgeknapt zodat camper nu naast elkaar aan het water kunnen staan. Mooie sani zuil met eventueel 2 stroomaansluitingen (betaald)
De CP is ondanks zijn omvang behoorlijk rustig met voldoende schaduwrijke plaatsen (onder de bomen) en voldoende verharde plaatsen op de parking. De omgeving is erg toeristisch met veel kraampjes en eettentjes maar vooral vakantie woningen/ appartementen. Helaas mogen honden hier niet het water in. Geldt zowel voor het meer als voor de zee.
26 Augustus hier gestaan nadat we een aantal volle CP’s aan de kust hadden geprobeerd. De lokale weg BI-2238 is overigens wel druk en goed hoorbaar.
Ik sluit me aan bij Taxus, gewoon een heerlijke plek en verrassend hoe zo’n grote CP toch zo sereen en rustig kan zijn. Water innemen kan eventueel dagelijks mbv je parkeerticket. S’avonds douchen op het strand of in je camper.
Nette ruime camperplaatsen welke aan een redelijk drukke doorgaande weg ligt dus wel wat verkeerslawaai. Dorpje met enkele winkeltjes/ restaurantjes op slechts een paar honderd mtr afstand. In het dorp kleinschalige kano- en waterfiets verhuur.
Vannacht op de parking bij het Lyceum gestaan dat is een paar honderd mtr vanaf de Mairie en dat is een mooie plaats, rustig, openbare (Franse) toiletten aanwezig, goed verlicht, verharde ondergrond welke enigszins schuin afloopt (oprijblokken). Leuk oud dorpje met voldoende winkeltjes, wel veel hoogte verschillen, maar dat hoort blijkbaar bij dit soort oude stadjes/ dorpjes.
Hele nette plaats en idd helemaal gratis, hoe is het mogelijk en ook nog lekker wandelen in de nabijheid.
Wat een fijne plek, helaas slechts plaats voor 2 campers maar ze accepteren het ook als je op de gewone parking naast de boerderij gaat staan. Het eten in het restaurant is geweldig evenals het terras in de tuin. Maar ook de omgeving is meer dan de moeite waard om te wandelen of fietsen.
20.05.18 De werkzaamheden zijn klaar en het resultaat is een prachtig (geasfalteerde) mixed parking. Geen speciale camperplaatsen maar volop ruimte. Wij stonden hier met Pinksteren en op zaterdag was het zeer rustig op zondag liep de parking geleidelijk vol met auto’s van mensen die gaan wandelen, kanoën of iets gaan drinken op het nabij gelegen terras bij de stuwdam. Absoluut een aanrader deze CP
Recent een wandelpad aangelegd van een (nieuwe) parkeerplaats welke langs de CP loopt. Deze is waarschijnlijk bedoeld voor bezoekers van de zwemvijver. Overigens zijn honden niet toegestaan in of bij het water. 24 Augustus 2017
Prachtige plek, ik snap alleen niet waarom zoveel campers vooraan op de parking gaan staan (behoefte aan een stroompaal waarschijnlijk?) een stukje verderop op het gras kan je pas echt kamperen. Verder idd een heerlijk wandel/fiets gebied tussen de appel boomgaarden. Stonden daar 2 nachten op zaterdag met 15 campers en op zondag met 7 (12en 13 augustus 2017)
Mooie plek, rustig en een fraai wandelgebied, op 06-08-17 stonden wij er met in totaal 3 campers.
Wat een fijne plek, en nog lekkere wijn ook, €4,-- retour op je plaatsbewijs bij aankoop van een doos wijn dus €6,-- voor een staanplaats incl. water, stroom en prachtig sanitair (wc's en douches), broodjes service en in het weekend eten in de Stube. Een echte aanrader.