@JanSantbergen
wat een heerlijke plek om te verblijven. jammer dat je door een beekje moet rijden om op schaduwrijke plekken te staan. Daniel doet er alles aan om het je naar de zin te maken. en zijn mama is echt een keukenprinses. we komen hier zeker nog wel terug. p.s. de prijzen op de website kloppen niet. wat in Bosnische marken staat vermeld moet euro zijn.
Camping Half Island is een goede camping met genoeg voorzieningen gelegen aan rivier de Buna. Sanitair is voldoende en schoon. Warm water in overvloed. Eigenaar Gaga doet er alles aan om je in de watten te leggen. Wij waren met de camper maar het was geen enkel probleem voor Gaga om ons, tegen vergoeding, naar Mostar te brengen en weer op te halen op de afgesproken tijd. Goed konoba-restaurant en supermarkt op loopafstand. Kortom een prima plek
Nieuwe leuke en ruime camperplaats met goede voorzieningen. Nog maar een paar weken open. Ruime verharde plaatsen met gras ervoor. Aardige eigenaren die goed hun best doen om er een fijne plek van te maken. Mooie omgeving om te fietsen, o.a. Weerribben.
Midweek met camper op deze camping doorgebracht. Fijne camperplaatsen op met schelpen verharde ondergrond. Sanitair eenvoudig, doch goed. Mooie fiets- en wandelomgeving. Rustig gelegen aan de rand van Veerse bos. Bijkomende kosten: zie prijslijst.
Fijne camperplaats met alle voorzieningen gelegen in dorpskern; goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen en stadjesbezoek. Leuke eigenaren, die altijd klaar staan om te helpen.