@JanSchilders
Hier ben je van harte welkom! Wat een fijne plek. Door de weersomstandigheden helaas maar voor een nacht . Maar mochten we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Mooie plaats, goed sanitair, en een gezellig dorp met leuke winkels en horeca.
Vriendelijke ontvangst op deze mooie plek. Leuk om overdag de bezigheden te volgen die bij de werf plaatsvonden. Verder een prima uitvalsbasis voor de geocache fietstochten. Sanitair prima in orde.
Op deze cp ben je van harte welkom. Inderdaad wat verkeerslawaai maar dat mag geen naam hebben. Het uitzicht is prachtig en in de omgeving is het mooi ( Geocaching) fietsen .
Vijf sterren verdiend. Gastvrij ontvangen door de vervangende beheerders , perfect sanitair, een super camperplaats! En op loopafstand ook nog lekker gegeten. ‘‘twas un goei weekend.
Tropische temperaturen en onze dag doorgebracht aan de Altrheinsee 1 km verderop. Overnachten was daar niet mogelijk en daarom hier op de P van het sportcentrum onze nacht doorgebracht. Heerlijk rustig geslapen.
Een hele mooie verzorgde cp. Bij betaling via automaat krijg je code voor toegang tot vuil container. En een kortingskaartje voor een consumptie bij de plaatselijke horeca.Op loopafstand van het gezellige stadje. Een aanrader!
Mooie camperplaats met nette loosplek . Op loopafstand van de stad Dinkelsbühl die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Supermarkt aan de overkant. Top plek.
Met deze tropische temperaturen is het een prima cp aan het meer. Betaling via automaat en met de verkregen code kan je voor € 1 douchen bij de haven. Maar in de hele omtrek geen vuilnisbak te bekennen. Vervelend als je hier enkele dagen door brengt.
Een prachtige cp met heel veel ruimte en uitzicht op de rivier. Fietstocht naar Eberbach is de moeite waard maar naar Heidelberg fiets je toch wel 8 km langs een drukke weg. Loosplek was eenvoudig alleen jammer dat er met deze temperaturen geen bomen staan . Je staat vol in de zon. Een hele rustige plek en een leuk dorpje op loopafstand.
Leuk plaatsje aan het water. vriendelijke man haalt het geld op.
prima camperplaats met op loopafstand een leuk stadje.