@JanSchonagen
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima ligging dichtbij het strand. Kilometers door de duinen wandelen over vlonderpaden. Dichtbij leuk centrum met verschillende restaurants. Aan het eind van de boulevard is een natuurtrail van een kilometer over de kliffen aangelegd. Intermarché op 500 meter. Helaas geen inname van drinkwater.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een prettige ontvangst in een prachtige omgeving op een "luxe" parkeerplaats. Toen wij 's middags aankwamen was het behoorlijk bezet. We kregen een plaats aangewezen op een plek waar nog een camper moest komen te staan. Zo dicht op elkaar dat je nog net uit je camper kon stappen. Wij zijn hier niet gebleven.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een mooie rustieke locatie achter een klooster! 's Nachts heerlijk rustig. Bezichting door je te melden bij het tegenoverliggende winkeltje. Niet op maandag. Gebouw is verwaarloosd, maar van binnen een juweeltje. De moeite waard.
2023
Nette camping. Is overgegaan naar Duitse beheerders. Gastvrijheid is ver te zoeken. Na 1 nacht zijn wij snel vertrokken naar een camping 23 km verderop. Wij komen hier niet meer terug.
Een heerlijke plek om te relaxen. We werden heel gastvrij ontvangen met sap, koffie en raki. En 's avonds hebben we genoten van de heerlijke maaltijd (betaald) die de gastvrouw heeft bereid.
Prima camping met schoon sanitair. Veel vaste plaatsen, maar aan het strand mooie, grote plaatsen. Slechte Wi-Fi. Prijs voor camper en 2 personen € 20. Elektra € 5,50. Wasmachine behoorlijk aan de prijs € 7 of € 10 voor heet/langer programma.
Mooie, rustige locatie aan een meer. Goed wandelpad om het meer.
Een heel nette camping met smalle plaatsen. Gelukkig was de plaats naast ons vrij. Keurig sanitair. Gastvrije ontvangst. De echtgenoot of zoon brengt je tegen een vergoeding naar het hoger gelegen Gjirokaster.
2022
Een heel rustige camperplaats, een stukje van de A348 af. Geen last van verkeersgeluid. Alleen vuilnisbakken aanwezig. Water- en loosvoorzieningen zijn 5 km verderop in Canjáyar (CP) Voor de stevige wandelaars mooi wandelen naar Las Canales (terug flink klimmen) Wij zijn er met de e-bike heen gefietst. Prachtige omgeving.