@JanVelthuis
- 2013
Sitecode: 12076
wij stonden hier in 2024, betaalden 10€ per nacht en max 5 nachten voor max 30€. geweldige plaats om de stad te bezoeken. was wel erg druk.
wat hebben we genoten van deze camping. normaal zoeken we camperplaatsen maar geen sec. spijt gehad. geweldig uitzicht, vriendelijk personeel, super restaurant en met de ACSI echt niet duur.
Sitecode: 62086
met heel veel plezier hier gestaan om Bilbao te bezoeken. tram is om de hoek en als je een pasje koopt is dat erg goedkoop. voelde erg veilig.
fijne plaats. grote voordeel je gaat over een mooi fietspad naar het centrum. verder is alles al gezegd.
Zijn er gisteren geweest. De camperplaatsen zijn opgeheven. Wel mag je op de camping staan. wel tegen een andere prijs.
Sitecode: 19299
Prima plaats om een paar daagjes te blijven. Wel waren alle plaatsen vroeg bezet. Kreeg de indruk dat er mogelijk ook een camper gestald werd. Verzoek om plaatsen vrij te houden tussen de campers komt niemand na. Plaatsen zijn ruim genoeg om afstand te bewaren. Stad is leuk om te bezoeken. Heerlijke fietsroutes.
Stonden met het neusje naar de Rijn, geweldige plaats voor 4€. Zwartwater lozen gaan prima op de P voor de camper camping 1.2 km verderop langs de Rijn. Jammer dat deze niet vermeld staat op de nkc app. Wel was het wat moeilijk te vinden je moest een stukje vroeger naar beneden naar de P dan de coördinaten aangaven. Maar uiteindelijk wel gevonden.
Betaalden nu 14€ voor iets minder dan 24 uur.
Goed alternatief als de camperplaats bij het restaurant door evenementen gesloten is. Helaas geen voorzieningen anders dan een prullenbak. En geen strandje. Omdat er een kever (VW) treffen was gebruik gemaakt van deze camperplaats. Verder netjes en veilig.
Prima om te overnachten, houd wel rekening met de molgoot bij het inrijden. Valt in het donker niet op. Verder is alles gezegd.
Wij stonden hier eind oktober 2018 en plaats genoeg. Pas tegen de avond stond die vol of bijna vol. Er was geen toezicht op camping gedrag en 24 uur verblijf. Verder is alles wel geschreven.
Mooie camper camping, netjes en schoon. Wij betaalden voor 4 nachten 28€ De katten die er lopen houden ander ongedierte op een afstand. Ze zien er goed verzorgd uit en als je ze zelf niet voert heb je er totaal geen last van.
Mooie CP dicht bij de stad. Alle voorzieningen aanwezig. Wij hadden ook elecktro gratis en dit gedeeld met een andere camperaar. Nette CP en voelde veilig.
We waren hier eind oktober 2018 en ondanks de kleine kermis ruimte genoeg. Op de terugweg richting Troyes is een mooie parkeerplaats met sani station en er mogen denk ik ook campers staan. Het is goed aangegeven. Handig om te weten, omdat er in Auxerre geen sani station is.
Wij waren hier met Douwpop. Heerlijk op loopafstand van het festivalterrein. Zeer vriendelijk eigenaren. Mensen die kijken naar mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Wij komen zeker terug om te fietsen en te wandelen.
Mooie, zeer schone en overzichtelijke camperplaats. Zeer behulpzame beheerder.
Het is een hele mooie omgeving en heerlijk om te wandelen en te fietsen. Ik heb 20 jaar in deze omgeving gewoond. Als je rust en natuur en het buitenleven zoekt ben je hier op de goede plaats. Het restaurant heeft een goede naam.
Wij stonden hier als overnachting plaats richting huis. Het is een groot braak liggende plaats. Wij voelden er ons veilig. Het dorpje is geweldig, echt de moeite waard. Wij komen er zeker terug. Sta je liever op een drukkere plaats 2 km verderop is een camping met CP. Wij stonden liever vrij voor een nachtje.